vilken tajming

tjenamors !
har som sagt vart på bio idag med thilda amanda louise och erka . i taket lyser stjärnorna var så himla sorglig , men ack så bra ! t , l & jag grät under slutet , och amanda kännde sig så "hjärtlös" när hon inte klämde fram några tårar . innan åt vi lite lunch och köade till popcornen hur länge som helst . jag vet hur långa köer det blir där ibland , men idag var det extremt ! kom in i salongen precis när själva filmen började . vilken tajming , som thilda sa ! jag rekomenderar iaf filmen starkt , verkligen värd att se ! innan bion var jag på ikea med la familja . skulle köpa nya sängar till mig och sis . 120 cm , lite bredare än jag har nu . sover nämligen i en som bara är 90 cm just nu . och sen en tjockare bäddmadrass också , så nu kommer jag sova som en prins ! jag älskar att ha sakerna sedan , men hur jobbigt är inte ikea ? det känns alltid som man är så väg mot strömmen av mäniskor , och när man kommer dit man ska är man helt yr ! alla barn skriker om allt de vill ha och vagnarna kör nästan över en . usch , det är verkligen inte min favorit plats . men som sagt , det är ju inte precis helt fel med att ha grejerna sen .

love , J 

I taket lyser stjärnorna!

Hej!
Nu är jag hemma igen ifrån bion. Asså vet ni hur bra den var elr? Jag tycker den var super bra, rolig och väldigt sorlig. Jag, Thilda och Julia satt och gråt medans amanda skratta. Jag tyckte inte att den var lik boken mn den var ändå otroligt bra. I filmen var det lite fler saker som hände en i boken mn dt gjorde inget. Jag säger bara se filmen... Vi åt oxå lunch på heron. Fick först inga platser men till slut var dt en familj som skulle gå. Blev en el natcho cicken jr. för min del. Julia hade Bio biljetter som gick ut i veckan så vi fick av henne. Tack tack julia! Där för bjöd jag henne på lunch oxå. Amanda hade med sin kamera så vi tog bilder mn har inte dem än så kan inte lägga upp dem.

Har oxå vart på resturang nu på kvällen. Åkte precis efter bion. Vi åt på ett pasta ställe och jag åt en super god pasta rätt. Fast man kan inte kalla det "barn portion" För den var typ som en vanlig men dt kvittar. Så nu sitter jag här och skriver och är mätt och glad.  Ha en super mysig lördagkväll! Kramar L

haha :)

okey det blir lite repris på vad louise redan skrivit :P vi ska ju snart på bio. jag ÄLSKAR bio, såååå mysigt. just nu lyssnar jag på radio och har precis skrivit lite på den andra bloggen:P
 ska nog gå snart:P 
puss på er <3
                                 / M

Bio nästa!

Hallu igen!

Nu ska jag snart gå till bussen. Ska gå på bion som börjar vid 3 mn ska äta lunch där först. kommer inte kunna blogga förens ikväll för jag ska på resturang fter bion. Ikväll äre körslaget final nån som ska titta? det ska iaf jag! Har desvärre inte följt dt varje vecka mn jag tror att jag hejar på team Hanna. kramar på er! /L

Lördag morgon...

Hej hej!

Hade tänkt att gå upp vid 10 typ idag mn nej min underbara lillebror väkte mej vid 8! Suck suck. Mn nu är jag uppe iaf. Dagen blir bra, bio med kompisar. Vi ska se I taket lyser stjärnorna. Har läst den på bok och den är bara så sorlig mn hur bra som helst. Thilda kommer säkert gråta och kanske jag me. Jag rekomenderar verkligen den boken!

Nu på morgonen ska jag städa lite. Och sen blir dt bio. bloggar under dagen! 

// trött Louise

Fredagsmys

Hallåhalli!

Snart börjar let´s dance. Jag tycker Laila bagge är rätt duktig. Mn till karl-jan säger jag bara byebye! Asså han skrämmer mig. Å han kan ju inte dansa heller. Fattar inte att han är kvar. Aja stunden som är kvar till dess ska jag ängna mej åt att föna håret. Har haft en bra början på kvällen med god middag. Blir skönt att ha en hel kväll vid tv:en för är lite förskyld. Jag vakna upp imorse och kände mej snuvig och dt har jag varit hela dan mn nu på kvällen känns dt  bättre. Mår säkert prima imorrn. Ha en bra kväll! Och om jag inte skriver mer i kväll så gonatt!    // L

Home

Hejsan!

Har varit med T & J nu på eftermiddan. Vi kollade på Så som i himmelen. Den är faktiskt väldigt bra! Mn nu är jag hemma.
Dagen har vart helt okej, sluta tidigt å så. På so:n hade vi värsta skumma och läskiga vikarien. Och på No:n hade vi nån vikarie ifrån polen ( fast han prata svenska ). Vi fick läsa några sidor om Luft och vad dt var. Inte så roligt precis men ja Så är dt. Lunchen i skolan var inte så speciellt god. Fast dt brukar den inte vara så ofta så dt var inget nytt.

Det är så skönt att dt är fredag! Imorrn kan man ju ha sovmorgon ( de ska jag ha) . Skulle först till uppsala i morrn mn jag tror inte att jag orkar att  gå upp kl. 8. Julia ska till Ikea imorrn. Är dt nån som gillar ikea? Dt gör ja. Man kan gå och titta och så och sen har man massor ideer hur man vill ha dt på sitt rum. Och så blir dt oftast mer shopping än va man tror. Skulle kunna vara där mycket oftare än vad jag är nu. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag äta en god middag! Skriver senare under kvällen!

Kramar  Louise

i taket lyser stjärnorna

tjenare !
kom hem från thilda för ett tag sen , hon skulle iväg och träna . imoron ska thilda och amanda och kanske louise på bio . jag ska först till ikea och sen kanske promenera dit jag med . de hade tänkt att se I taket lyser stjärnorna . har läst boken , och den är så bra , men så sorglig ! thilda kommer säkert gråta , kanske jag med .. juste idag såg vi en såå bra film också . Så som i himelen hette den. den var så fin men med en massa starka känslor . nu tänkte jag kanske scrapa lite , yesbox alice !



love , J

freeeeedag

hallihallå !
vi tre sitter i datasalen med alle och amanda och ska typ leta efter massa kändisar och märken på internet .. vi har nån konstig vikarie på so:n , igen ! började 9.25 idag så det var lååååång sovmorgon , nice . på engelskan förut så berättade elias att igår hade de hällt ut soppan till fåglarna efter lunch ! är vår skolmat den värsta i hela svea eller ? som ni har hört av thilda är det freeeeeeedag ! treeevligt värre ! ha en bra fredag !

love , J
 & L

Fredag fredag fredag

Halu!

Nu äre fredag igen! Skönt.  Gick upp för en stund sen och nu lyssnar jag på Vakna me the voise. Börjar 9.25 idag så jag har ingen stress nu på morgonen. Ha en super duper bra dag! LOVE, Louise

Samantha

Tjo igen!

Har ätit nu super fott men ganska starkt. :) Har precis hjälpt min lillebror me läxa och ska nu kolla på Samantha. Nån som sätt dt?? är fett kul. Aja hare bäst flodhäst! // L

ööööh.

Hehe hejhej :D

jag har typ vart inne på scrapblog.com i 1000000 år nu men jag fattar inte hur man sparar till skrivbordet!!! aaaaaaaaaaaa, jag känner mig som en idiot-- aja what ever.
ni har väl säkert redan hört på ett ungefär vad som hänt idag, med andra ord inget speciellt. :P tänkte lägga ut ngra bilder från igår och idag ifall datan vill det. min data har tydligen en egen vilja ibland, helt knäpp. 
jag  läängtar till imorrn för:
1. det är fredag !
2. jag har träning i enskedehallen ! ! ! (JIPPI!!!!)
3. lååång soooooooooovmorgon!!!!!! ( I löööv sovmorgon)
4. jag ÄLSKAR fredagar för allt r bäst då!
5. Hallå? imorrn r det ju fredag! :D

igentligen så gillar jag inte torsadagar men idag har faktiskt vart rätt okey :) hoppas den vart det för er med ♥.
tänkte skriva att ni mer än GÄRNA får kommentera. jag J & L tycker det r såå kul:) (mest julia tror jag) hahah.
här har ni lite bilder.

lite frdagskärlek till er!
                                         /M

    




igår va det, det funka inte att lada in bilderna från idag för min data r helt ******.
1. blaj bara:P
2. filmen,
3. hah kul bild från filmen.
4. julia :P

Dum data

Hejhej!

Förlåt att jag inte skrivit ngt mn min data är helt knäpp! iaf har dagen varit helt okejj. I skolan hade vi månadsprov (kändes så där) , vi kollade även klart på bolt på spanskan. Fattade inte mkt, mn nåra få ord sådär. Aja tror inte att jag var ensam om dt iaf. Har inte ätit middag änu så är rätt hugrig. Blir thaimat idag. MUMS! Efter skolan idag gick vi hem till thilda. Vi  Kollade på film. Juste alice skulle klippa sig idag! Hon skojade me mej om att hon skulle klippa sig kort mn jag tror inte hon skulle dt, elr?
Mm dt blir någ bra iaf. Ska läsa lite bloggar ny.

Lots of love, L

message from louise

louise ville att jag skulle informera alla om att hon inte kommer kunna blogga tonight , hade något fel på sitt internet . och föresten ; idag sa Henke att tripple stavas triple ... men vi stavar så ! det kan bli vårt "kännetecken" HAHA !

love , J


bolt

hello !
idag såg vi vidare på Bolt på spanskan. fattade som vanligt nada men jag kollade iaf , dvs jag låg inte och blundade som igår. thilda louise lovisa amanda agnes och emma gick ner till centrum och köpte chokladbollar till oss och dom som vi käkade under filmen (a) jag och alle balle stannade i skolan och typ kollade runt lite och så . på bilden gick alice amanda alle louise och jag till musiksalen och ritade och geron hilding och marcus fick inte vara där enligt Bengan. så istället sprang de runt och tittade in genom alla fönster och bankade på dörren i en hel timme . villket liv egentligen .. efter skolan var jag , L & T med varann . kollade på en film som hette något med limit . den var hemsk ibland men ändå bra . jag brukar alltid sitta och typ prata med filmen som ; "nej gå inte dit" "gör inte så där" "klättra ner igen , det kommer en storm" t & l fick upprepa massa gånger ;
" Julia , de kan faktiskt inte höra dig " ! nu ska jag "scrapa" som jag enligt alle är beroende av . juste , vad tycker ni om den nya headern ? fin va ? och thilda slå mig inte för bilden , den är faktiskt jättejättefin ! och glöm inte att du har lovat och ladda in de finfina bilderna från idag & igår !

love , J


Slitna jeans

Halu igen!

Har ätit midda nu . Åt kött å potatiskluftor som var gott! Lyssnar på musik som min kusin har gjort. Hon är faktiskt ganska duktig! på sjunga! Kollar runt efter ett par slitna jeans skulle igentligen till stan ida mn blev endrat : / . Mn iaf så såg jag ett par på Zara för ett tag sen. Dem var as fina mn tyvärr lite stora. Bikbok har oxå ett par fina mn jag vet inte.. Nån som vet var dt finns ett par snygga slitna jeans? Neej nu måste jag ta en dusch.

Löve, Louise

debatt

tjenare !
idag hade vi vikarie igen på SO:n , dock en lite vettigare. vi fick typ leka debatt . först skulle vår "sida" vara emot abort. gick fett dåligt för oss , kanske för att det typ inte finns några bra argument mot abort .. sen skulle vi vara emot typ att sjukhus i danmark gav ut gratis sprutor till knarkare . det var lite lättare att argumentera för. jt gick wild and crazy i debatten och ba skreeek och sen på lunchen ville hon bli stadsminister . jag tror faktisk att det kan bli så .. när vi slutade så gick hilding runt och andades sina magsjuke baciller på mig , så jävla sjukt ! lärarna frågade ; äru frisk nu hilding ? och han ba ; nepp ! mysigt va ? efter skolan skulle jag , L & T först hem till henke. men vi ångrade oss för thilda skulle träna ganska snart och jag är allergisk mot hans katter .. så vi gick hem till T ett tag och sen gick jag hem och gjorde läxor . är färdig med alla nu *stolt* . nu hade jag tänkt fixa en header , men scrapblog krachade hela datorn så vi får se om det går .. thilda ska ladda in lite bilder från dagen ikväll , så kolla in bloggen senare !

love , J

Hola !

Hejsan bloggen!
Skolan idag var helt okej.På spanskan så kollade vi på filmen Bolt. Mn vi fatta typ nada för den var på spanska. haha fick ett gått skratt iaf. Sen hade vi typ slöjd som var ruligt. Efter skolan skulle vi egentligen va me henke mn T skulle på träning ganska snart och J tål inte hans katter så vi gick hem  till thilda en stund. Hde som vanligt kul! Om ett tag ska jag äta middag mn nu ska jag läsa lite bloggar! Puss&kram skummbanan

                                                                                           /LOUISE

Brådis brådis

Go morgon! har försovit mej lite så har lite brådis..  Mn ha en bra dag!

/ Louise

natti natti

God natt bloggen! Jag går och lägger mej nu. Är faktiskt väldigt trött. Jaja är en ny dag imorrn puss&gonatt 
   
                                                                     // L

härligt thilda

härligt att du bloggat , thilda ! antar att du fixat designen också ? sorry , men headern får vi göra om . iaf ta bort den oh så seriösa bilden på mej ! var du tvungen att ta den fulaste du hade ?

love , J

mysig tisdagskväll!

HEJ IGEN!

Matten är klar skönt! Just nu sitter jag och Lyssnar på musik som jag måste kunna på söndag på dansen. går väll sådär : / .
Senaste timmen har jag haft lite spa här hemma. Med ansiktsmask, hårinpakning, nagelfixning och sånt. så nu sitter jag här med håret i en turban och myskläder. Kl. 9 ska jag kolla på house. Bara tycker såå mkt om house. Har desvärre missat en del, tror alltid att dt är på onsdagar mn inte ikväll ska det hända. Tänkte göra mej en macka och te nu . see ya!    
 
                                                                                                                                                                                      // L



(Jag med snygg turban på huvudet!)

ja juste :P

tänkte bara skriva att ni få SUPERGÄRNA kommentera den här bloggen & kolla på http://hedbecks.blogg.se :)
puss och kram
                             / M

L is back

                                                                                   Hejhopp!

Kom hem för en kvart sen typ. Jag julia & Thilda har varit hos Thilda idag. Vi kollade på film och  åt te och mackor. Pappa kom rund fem och då åkte vi å åt hamburgare. var helt okej, mn hade hellre ätit en god sallad med tortelini elr nåt sånt. Fast dt skulle vi inte hinna för han reser imorrn (till göteborg) och har ej packat.

Nu ska jag typ göra klart min matteläxa kolla lite på engelskan. Mn har inte så mkt kvar på matten och eng. var inte svår så jag hinner nog me en del till.

Morgondagen är inte riktigt bestämd. Skulle kanske träffa mamma istan mn vet inte hur dt blir med dt. Annars ska jag nog vara med Thilda o julia. Prata med julia förut och vi tänkte kanske försöka oss på att göra en ny header. Måste bara säga att jt´s var väldigt fin som hon gjorde till oss, får se om vi ska ha den elr ej. Tack tack iaf !! Nej, ska läsa lite bloggar och sen matteläxan.

                                                  Ha en super kväll! :) Bloggar säkert senare!
              
                                                                                     Kramar L

M här =)

aloha everyone!♥

Jag har ju inte skrivit förut men gör det nu, nöjd julia? :D haha :P idag har jag vart i skolan och det va skitkul för vi hade en vikarie på so:n. jag tycker nästan synd om henne. hon hade typ ingen aning om vad vi skulle göra så vi körde tuttifrutti som tydligen är någon lek :P typ helt kaos, men skitkul :) efter skolan gick jag J & L hem till mig och vi kollade vidare på Bamkok Hilton. den r typ 3,5 timmar :P när dom gått hem så har jag gjort lite matteläxa och ätit.
nu ska ni få lite bilder :)
puss & kram
                       / M
    

                                 

    

1. underbara Julia i typ början av 7:an
2. haha, jag och louise när vi blajar som vanligt.
3. jag amanda julia louise & alice har tjejkväll hos amanda! <3
4. joel möller frippe geron henkr julia och jag kollar på pearl harbor =D
5. jag och louise vid färjan på mitt land.
6. julia & louise är lite oseriösa :P

too bad lollo

tänkte bara säga ; ha det bäst flodhäst !

love , J

ny header ?

tänkte bara säga att jt har fixat en superfin , men väldigt hjärtig header till oss , kolla in på hennes blogg , finns bland länkarna . har även länkat nåra vänners bloggar , kolla in ! borde vi ha jt's fina header ? vad tycks ?

love , J

Bankok Hilton

tjenispenis !
kom nyss hem från thilda , borde egentligen inte sitta vid datorn , har  läxor.. men jag ska fatiskt börja med de snart ! idag vare foto redigering mää alle balle . det gick bra fast vi satt mest och gjorde bilder av varann ! jag gjorde en med alles fejs <3 chips och cola . alle klippte typ in mitt huvut vid chipsväggen , tack balle ! till lunch var det fiskpinnar och engelskaläraren slog i oss att de var gjorda av rens och rester . vad trevligt det känndes att gå och käka sen ! efter skolan gick jag louise och thilda hem till t. vi åt lite mellis och fortsatte kolla på Bankok Hilton . den är typ aaas gammal , men riktigt bra och hemsk mellan varven . filmen är typ över 3 timmar lång , så vi får fortsätta en annan gång . ikväll blir det arobics med josefin ! juste , ska fixa ny header men jag hinner inte nu . jt ska också fixa en till oss , men vi får se hur den blir , troligen bra , men man vet ju aldrig (:

kiss and hug
JULIA

Tisdag morgon!

                                         Hej hej och god morgon !
 
har haft en lungn  morgon med musik. börjar 9.15 idag så ska snart till bussen.
                                    Ha en bra dag skriver mer ikväll.

                                               KRAMAR Louise

Go' morron

hallå !
sitter och väntar på att plattången ska bli varm , tängte bara slänga in ett inlägg . ska snart iväg till skolan , som vanligt .. ha en bra dag !

♥ love , julia ♥


god natt bloggen!

Hej  godnatt sov så sött!   
måste bara säga att OMG vad jag längtar efter sommar!
                                                                                                                                                                       

    Bild ifrån vässaö


Sophie kinsella

                                                                                        Hej igen!

Tack julia! Desamma. Har precis ätit jag me. Det blev köttfarsås me pasta för mig med, det var helt okej. Har oxå gjort halva matteläxan (känns bra) mn jag årkade inte göra hela.. Tänkte gå och lägga mej tidigt idag så jag kan läsa Sophie kinsella en shopaholics bekännelser. Är fett rolig. Han inte läsa ngt igår så nu ska jag försöka att hinna läsa lite ikväll.  Ha en bra kväll!

                                                                                            // L

90210

tjena mittbena !
ville bara börja med att säga ; härligt louise , du klarade att fixa ett inlägg trots allt ! ett bra ett också !
har precis ätit köttfarsås med spagetti och är propp mätt ! har också passat på att fixa ett av talen i matten , för att sen kunna slappa resten av kvällen. innan jag lägger mig ska jag bara läsa Barack Obamas tal som han höll i tisdags när han flyttade in i vita huset . kom på att det var till imorron , men det är bara fyra sidor så det är luungt. ikväll ska jag såklrt se på 90210 , har typ blivit min favorit serie på sistone , men jag har missat en massa avsnitt så jag är helt lost .. iaf imorron är det fotoredigering ( stavas det så ? ) med alle balle. hoppas det går lite bättre än förra gången när vår kamera inte ville starta och läraren typ drog . jag och balle bara kutar runt i skolan och letar . sen så kommer rolando förbi och vänder på batteriet och då hoppar den såklart igång .. gud vad vi är tekniska , balle !

so long långkalsong
JULIA

Måndag

                                                                                        Hola!

Kom hem ifrån Julia för en stund sen. Hade som vanligt skojjigt! Var en bra dag i skolan idag. Trodde att det skulle bli en dålig dag mn vi hade faktiskt väldigt roligt. Thilda du& dina skämt är ju bara underbarast. Dan gick snabbt och sitter nu hemma med matteläxa. Inte dt roligaste precis men men. Resten av dagen/kvällen ska jag bara ta det lungt. Måste sluta att stressa så ska kanske sätta på en film elr nåt sånt. Skriver senare.

                                                                          // Louise

number one

tjotjena !
en jävla massa pyssel har det varit för att få fram en fin header. jag och louise har suttit heeela eftermiddagen och försökt. alice den ängeln har skrivit ner hur man gör från början till slut och vi misslyckas ändå ! vi äger verkligenen på det här , men aja det är faktiskt första gången vi lägger upp en så den vi har nu får duga ett tag så får vi se hur det blir seenare.
iaf , jag louise och thilda har tängt att skaffa en blogg en tag , men thilda verkade först inte vara så pigg på det , och så vidare , men nu är den färdig , et voila ! thilda kanske inte bloggar så himla mycket eftersom hon har sin egen blogg , men hon ville iaf vara med , och det var ju bra ! som sagt hade jag och louise knåpat ihop en jättefin header men det bliev helt fult när vi la upp den. sen gjorde vi den vi har nu och det fick duga. någon som vet hur man fixar så att hela headern kommer med ? om den är stor alltså ?
see ya !
louise och julia



den finfina vi gjorde men som vi inte lyckades få upp . hjälp ?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0