Vill städa nu!

Åå, idag städade vi Julias garderob och nu är jag på världens humör att städ min!!! Det är helt sjukt! Kanske ska städa den imorgon ? :)


Julia kommer srax!

Nu kommer Julia snart hit , vi ska gå och handla oss lite mat så vi hörs kanske senare om vi orkar blogga !
Puss !


:)

Åå, vad jag är trött ! Orkar inte göra någonting! Nej, nu måste jag göra mig klar Julia kommer hit senare . Puss !

/L


Minns du Julia ? Minnen.



VILL HA !!



/J

Kvällens !

Nu kommer kvällens-outfit ! Blev en middag hemma istället ,men nu ska vi in och äta glass i stora lass mysigt! Kommer hem ganska tidigt men blir inga fler inlägg idag . Hoppas ni får en bra slut på helgen , det ska jag ha ! puss



Tee - Gina tricot
Tajts - h&m
Kjol - att.
Pärlhalsband - ?


Middag på Djurgården

Kom hem ifrån Julia för ett tag sen , ska ta ett bad och sen kommer en outfit !

Blåbärsglass är et gott ?

Gjorde ett inlägg men vet inte var det tog vägen... Suck! Jaja, nu lir det kort om dagen:

Var med Julia och Jt . Spelade sims haha, lagade lunch , skrattade , åt chokladbollar :( , cyklade . Jag och Julia var så duktiga så vi körde in i en bro  så plingklockan på cykelen ramlade av och styret blev konstigt och Julia gjorde illa sig . Haha , men jag skrattar nu i efter hand ! Hoppas att det gick bra Julia blev lite rädd . Sen kom jag typ 30 minuter försent hem men jag klarade mig  iaf skulle på middag kl 6 hos farfar så ja tog det piano . Åt lite middag och kom hem nu, orkade verkligen inte vara där mer sorry ... Aa, sen har det inte hänt så mycket mera tror jag fårse vad somhänder imorgon . Nope nu ska jag ta mig lite glass !

/LOUISE

http://4.bp.blogspot.com/_lIwuzDrSJx0/SLjwK05ywWI/AAAAAAAAA1Y/mT_yNiWff6I/s320/7313112050119.jpg
Nu blir det blåbärsglass på menyn mums !

Ingen plan

Äsch nu struntar jag i att göra flera outfits imitt block för idag! Kommer inte på några bra ideer , blir inte nöjd så jag måste helt enkelt få upp en ide i huvudet men den kommer snart ! Kanske ska jag sy lite istället ? fårse hur jag gör !

/L

L här igen :)

Hejsan!
Passade bror min halva dagen och sen var jag med Julia ett tag. Kom hem nyss, var och handlade mat med familjen . Så ikväll blir det fredagsmys! Ni har väll inte minnat den reklamen ? :) Imorgon så kanske det blir kompisar men jag vet inte om det blev något med familjen , känns som att jag borde vara med dem nu under semestern . Jaja, fårse hur det blir . Nuska jag fortsätta med mina outfits i blocket jag jobbar med men måste leta lite insperation först . Men har iaf fått ihop 2st och är snart klar med den tredje har en favorit ! Pussar !:)

/LOUISE



Du har väl inte missat att du får Frejas snygga nitarmband i nya numret av VeckoRevyn?
Nya veckorevyn har kommit , Kanske ska köpa den idag ? Bra tidning + att nitarmbandet lockar mig lite ... Snyggt!

Form och färg!

Godmorgon!
Jag gick upp vid 10 tiden idag hade lovat Julia att ringa då så det gjorde jag . Hon undrarde om jag ville följa med till nacka en sväng för att kolla in lite kläder . Tackade nej , var super trött ! Men vi ska träffas om några timmar när hon kommer tillbax . Så just nu har jag samlat ihop massa fina kläder som jag arbetar med ! Super roligt! Jag älskar verkligen  form och färg är grym roligt att jobba med enligt mig , Ska fortsätta nu pussar!

/LOUISE

http://selma.papper.fi/data/selma/images/xl/xl_frg2.jpg

Julia tack för idag !

Hej hej!
Dagen blev riktigt bra ! Började med att jag och Julia tog tåget till söder och kollade på den nya Harry Potter filmen . Ja, den var ... bra men asså ja jag fattade inte allt kommer aldrig på vad nån heter så det blev lite rörigt i huvudet på mig . Men snällaste Julia hjälpte mig att förklara sen tack ! Fick en del skrattanfall innan bion hade börjat , haha Julia tappade ut massa popcorn på mina fötter haha , det är bara du och jag julia som fattar tror jag . Sen efter bio träffade vi Julias mamma som skulle handla mat . Hon undrade om jag ville äta där och ja det klart jag ville ! Men pappa hemtade oss och körde oss till Julia där vi spelade lite sims 3 och kollade på film och så riktigt roligt! Ja sen åt jag där och min familj hämtade mig vid 21.50 typ . Sen har jag inte gjort så mycket tänkte blädra igenom lite gamla tidningar och kolla om jag hittar något snyggt och klistra in det i en bok , fick ideen ifrån en tjej som hade en fin bogg! Har gjort massa Block med kläder i som jag vill ha men nu tänkte jag göra som outfits lite oligt faktiskt! Nej nu ska jag börja med det kanske visar någon sen eller imorgon är lite trött efter dagen så det blir inte så sent för mig idag  . Puss och hej leverpastej! :)

/LOUISE

Bio idag !!

Godmorgon ! Sovi gott ? Idag blir det nämligen bio . Jag och Julia ska se den nya Harry Potter filmen är det tänkt . Julia galningen (haha, skojjade lite bara) har redan sätt filmen men hon drar med mig idag . Men det blir roligt! Dem som redan kollat på den , är den bra ? :)

http://www.tellusfilm.com/bilder/filmer_foton/hp3.jpg
Tycker att den verkar lite läskig , men Julia säger att den inte är det ...


Vill ha !

Åå jag är kär!!! Nej men åå ... Jag är så frymt sugen på att köpa mig en skinnkjol . Denna var fin, men den kanske är lite kort har långa ben . Måste till en Zara butik nu!!!!!!! 799 :-
Artikelbild

 


Stan med Julia och Amanda !

Glömde att blogga imorse men nu är jag här !
Amanda jag och Julia åkte till stan idag och fick med mig en Thomas sabo berlock och ett typ hårspänne , nöjd ! Åt lunch på Nk och så . Ja har inte så mycket att säga just nu men hare bäst! Drar snart till Julia igen hon skulle bara äta lite , hörs kanske ikväll .

/LOUISE

Detta visste ni inte!


DETTA VISSTE NI INTE OM JULIA!

• Jag kan bli tårögd av High School Musical-musik
• Jag dansar alltid runt när jag är ensam hemma
• Jag mer eller mindre avskyr skräckfilmer
• Min väckarklocka går alltid 10 minuter före, för jag vet att jag ändå inte kommer upp i tid
• Jag har ett synfel men bär alltid linser
• Jag skulle vilja färga håret typ svart eller rött, men jag är för rädd om mitt hår

Onödligt inlägg!

Haha, trodde att jag inte skulle blogga mera idag , men gud vilket tråkigt väder det blev idag då ! Ha, jaja har precis ätit studentmat (nudla)r . Så jag är så grymt mätt !! Japp så är det här just nu, är riktigt trött så jag ska somsakt bara tare lugnt idag !




Roliga kompisarmband !

Tittade in på nelly , hittade en ganska rolig ide . Det är 6 st armband ifrån märket mint , grejen med dem är att man ska ge ett till varje kompis som kompisarmband typ  . Ganska söta tycker jag . Men man kan ju ha alla som en assesoar om man tycker att det passar . Riktiga träkulor desvärre inte silver . 249 :-


Hemma idag, Julia imorgon stan på Torsdag ?

Är på bättre humör nu! :) Hade tänkt att åka in till stan idag men jag tror att jag shiter i det . Jag tänkte ta det lite lugnt idag också, ta dagen som den kommer och fixa lite på rummet och så . Lite som gårdagen med städning och sånt , Så träffar jag Julia imorgon och kanske stan på Torsdag . Kanske inte blir så mycket mera bloggning idag, så hare gött!

/LOUISE

Låt mig sova!

Snacka om att jag är sur nu!!!!!! Får man inte sova i den här världen eller ? Ååååååå .................


Städning ifullgång här hemma!

Här kommer en liten uppdatering från städstugan , haha nej men jag städar förfullt! Rensar kvitton , torkar och lite av allt möjligt! Men fint blir det ! Nu måste jag fortsätta kramar !

/LOUISE

Lite om dagen

Godmorgon! :)

Sovit gott ? Själv så var det så extremt varmt på mitt rum . Har precis tagit en dusch och ska klä på mig och fixa mig lite. Sen ska jag köra en cykelrunda och lämna några papper . Sen måste jag vara hemma 2 igen för min bror ska ha kompis här . Sen så tänkte jag måla lite och städa lite också . Och ja vet inte så mycket mera om dagen . Nu måste jag dra puss och hej!

/LOUISE

http://www.si9am.se/bilder/tack2.gif
( Tack för en trevlig kväll hos er i Lördags var super roligt! )

Ny kofta ifrån Boomerang





Nya koftan, Köpt på sisters från märket Boomerang , Halva REA priset så till ett jättebra pris .
399 :-




Lite av varje idag!

Hej hej! :)
Förlåt för dålig uppdatering men mitt internet har inte haft tekning så jag har inte kunnat blogga.
Dagen idag började med att jag gick upp vid 11 tiden. Åt lite och åkte iväg till nacka forum för att kolla en butik och sedan handla mat , blev några butiker till och jag och mamma köpte en tröja tillsammans för den fanns bara en kvar på rean . Super mysig är den , speciellt nu till hösten. Kommer bilder senare. Sen åkte vid och handlade jag satt kvar och kämpade med min magont ajaj, men den går över snart känns bättre nu. Sedan kom mammas bror och fru hit för att äta lunch . Vi var som vanligt lite sena med maten, så vid åt vid 4 tiden men gott var det. Sedan har jag målat en hyllbit som jag ska sätta upp på rumet senare/imorgon. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra mer , en av dem få dagarna som jag inte planerat något men men jag ska kanske städa nu när många är borta . Hare bäst flytväst!

/LOUISE

Städa garderoben Louise!

Mål innan skolan börjar igen :
* Städat garderoben (nogrant)
* Målat fönsterbrädorna på mitt rum
* Fått upp och målat lilla hullan
* Sytt ett nytt pennskrin och köpt pennor + skrivblock mm. till skolan

Ja, det är mycket som är roligt att göra som att måla och shoppa saker och så det som är det jobbigaste är att städa garderoben... men jag måste, har sakt att jag ska städa den hur många gånger som helst men nej den är inte städad ännu ♥



Ont imagen dag!

Hejsan svejsan!

Allt bra ? Vaknade med världens ont i magen, så jag har inte gjort så mycket. Sytt lite och tagit en varm dusch . Nu ska jag måla naglarna och städa om jag hinner , ska till några kompisar vid 4 där kommer jag också vara hela kvällen så detta blir ändå inlägget för idag :) Julia åkte ut med båten idag också. Och Thilda borde kommit heem ifrån grekland borde ringa sen .

/LOUISE




Filippa k är en av mina favoritaffärer just nu

Följde mamma till centrum för att köpa lite middag. Blir en jättegod middag, som består av spenat , parma , ricottaost , pasta och tomatsås. Man gör det som i en rulle, älskar det så det blir mums! Hittade lite nya underkläder i centrum också behövs alltid . Tänkte visa lite av mina nya jeans som jag köpte idag . På rea också, sånt gillar vi! :)


Kommer ifrån Filippa k dem har verkligen sjukt snygga grejer ibland. Nu har jag värkligen fel tröja till men men en snygg
 t -shirt så kommer dem här bli jättebra till hösten.

Kommer visa några andra saker lite senare, blev ingen stor shopping men lite fick jag med mig hem :)

/LOUISE

Vätskebrist ?

Hej hej!

Blir ett kort inlägg, var på lite outlets i barkarby iidag runt 11 tiden. Hittade lite grejer som jag ska använda i höst både till skolstarten och till dansen och så skulle jag träffa Julia och Jt för att gå och se den nya Harry potter filmen . På våg till söder för att möta upp dem blev jag helt illamående , svettig och jättekonstig så jag var tvungen att åka hem istället . Tråkigt, men jag orkade inte sitta där och må dåligt lixom . Så nu har jag sovit i 2 timmar och känner mig lite bättre . Tror att jag har druckit för lite idag . Nu ska jag fortsätta vila lite och sedan måste jag sy, ska göra ett par kökshanddukar till några kompisar som vi ska till imorgon :)

/LOUISE

http://farm4.static.flickr.com/3484/3228546226_2e5fe49817_o.jpg
Nu är det dags att dricka ett stort glas med vatten!

Fel rubrik på förra inlägget!

(Haha , rubriken blev helt knasig på förra inlägget! Menade bio och stan med familjen )


Bio imorgon med familjen !

Nu har jag ätit en jättegod middag! Så nu är magen mätt och god :) Ska fortsätta kvällen med att sy lite om jag orkar... blev plötsligt riktigt riktigt sömning! Haha, nej nu får jag ge mig nu måste jag fixa med bion som jag julia och jt ska på imorgon. Innan den blir det lite stan med familjen tror jag . Hoppas att allt är bta med er , blir kanske inget inlägg förens imorgonkväll så puss och hej !

/LOUISE

Middag pågång!

Ber om ursäkt för lite dålig uppdatering, men jag har sommarlov och hinner inte riktigt med bloggen . Men det kommer iallfall nästan ett inlägg om dagen. Dagen började med att jag + familjen åkte för att kolla en sak på bilen och sedan tog vi en super mysig frukost i södertäje utav alla ställen .Åt en jättegod macka . Sen åkte vi förbi ett ställe på vägen orkar inte förklara och sedan träffade jag Julia . Nu måste jag rusa , måste duka till middag  ! See ya! :)


/LOUISE

..




spanien - 09
jag längtar tillbaka

kvällens




kjol - gina tricot
skärp - syrrans
smycken - tomas sabo, mint & six

/J


imorgon!

nu är det bestämmt! imoron åker jag, louise och JT in och ser Harry Potter och Halvblods prinsen!! iiii XD


Trött men nöjd

Hejsan ! ;)
kom hem ifrån skärgården idag, super mysigt där ute synd bara att jag sover så dåligt, men annars har det vart bra träffade julia och en annan familjen en dag och en annan dag åkte vi till pappsens jobbakompis land . Har haft en del saker att göra dem senaste dagarna helt enkelt . Hade inget batteri i kameran men julia tog lite bilder som kommer snart tror jag .

Nu ska jag kolla lite på film och sedan gå och sova har världens påsar under ögonen . även fast jag sov nästan hela resan hem idag så är jag halft död, gud vad händer ? :(

http://1.bp.blogspot.com/_udNaAs2KfqU/SHZiu9rJgAI/AAAAAAAAA1k/fVpIfPy6_Qw/s320/coffehound.bmp
Snacka om att jag känner mig såhär !!

/LOUISE

Harry Potter



aaah, jag vill se den nununununu! surfar runt och kollar på en massa trailers, filmen verkar underbar! jag skrattar, gråter och skriker om vartannat, filmen verkar ha allt! och ja, jag är en Harry Potter-nörd, men can you blame me? både filmerna och böckerna äger! nu ska jag gå och rota fram Halvblods Prinsen och läsa om den XD

/J

hemma

faaaaan, skrev precis värsta inlägget som raderades!! iallafall, jag är hemma, har haft det underbart i skärgården! träffat louise och Öquist familjen, och fottat en massa! får se dem sen!
byebye,
/J

Hoppas

Hoppas hoppas att vi kan åka ut med båten imorgon och träffa dig då Julia , skulle vara så J*KLA kul .


Söt träsko! :)

Hejsan :)

Vaknade kl. 9.50 av att Julia ringde . Hon undrade om vi skulle ut och segla men nej vi skulle inte det . Jag som ville det ! Men men, jag och familjen hade inte packat handlat mat eller något och sen tyckte mamma att det blåste för mycket . Men nu har vi iaf handlat mat så imorgon drar vi ut ! Yes , kanske vi kan träffa dig då Julia ? :) Sen åt jag lite frukost och bestämde mig för att ta mig en liten trip till stan . Pappa var så snäll så och körde mig tack tack . Kom hem nyss med litte mindre pengar på kontot . Köpte mig en till berlock till mitt Thomas sabo armband såklart ♥ Blev en jättesöt liten träsko . Köpte kedjan i Göteborg så nu har jag tre berlocker på den . Inte så många men alltid en början . Nu ska jag leta lite i garderoben efter något att ha på mig senare ska till mina kusiner och äta Lördag middag , mysigt!

/ LOUISE



( detta inlägg skulle publicerats vid tre tiden men något hände :/ )

Från gult till rosa!

Tjenare !

Jag är hemma igen ! Har haft det super mysigt i Göteborg med lite allt möjligt . Liseberg, goda middagar och lite shopping! Hur har ni haft det ?


Kom hem vid  7 tiden sedan dess har jag ätit middag, och haft lite hemma spa . Från gula naglar till rosa blev det passar så bra så till mina nya tofflor/flipflops eller vad jag ska kalla dem . Måste bara fixa mina naglar på händerna också :)



Här är mina nya skor . Kommer ifrån Uggaustralia är super sköna ! Lite söt med rosa också :) blir perfect hemma inne eller varför inte ta med dem till  båten ? ♥ Älskar mina vanliga uggs så mycket så jag var tvungen att köpa dessa . Köpta i Göteborg för 250 kr (rea) vet att dem finns på Mathilde i Stockholm .

/LOUISE


Götet , nu kommer jag !

Kollade ju på minnestunden för Jackson , fan gud så sorligt ! Har inte ord till vad som hänt! Tårarna kom när hans dotter pratade .... Nu måste jag byta ämne .

Imorgon åker jag till Götet , så blir ingen bloggning här ibloggen på ett tag . Julia är ju inte heller hemma och Thilda drar till Grekland på fredag . Jag kommer hem på fredag och ska ut med båten på lördag morgon (som det ser ut just nu)  så bloggen kommer vara ganska tråkig framöver . 

Hoppas ni har det bra här hemma! Imorgon bitti vid 7 tiden åker iallfall jag ! Ska mysa mycket med familjen och bada i det härliga vattnet där , och Julia ska bada lite åt dig också du som gillar att bada !

/LOUISE





Stort fan av Thomas sabo

Något som är grymt roligt att titta på det är Thomas sabos berlocker . Dem är så grymt fina  ! Och det finns så många också ! Jag  blir kär i nya hela tiden ! Det som gör att jag inte shoppar dem så ofta är priset . Dem kostar från 200 till rund 700/800 kr/st . Men dem flesta kostar runt 500 lappen . Igår köpte jag 2 st och jag blir glad bara att tänka på dem ! Ha, måste köpa flera ! Ska hålla ögonen öppna nu när jag ska till göteborg om jag hittar en affär som säljer dem så måste jag nästan slå till på en till! Dem har funnits ett bra tag nu, och jag har tänkt att köpa dem flera flera gånger min mamma tänkte köpa några till mig när jag var lite yngre men sen hittade hon ett super guligt (i bättre pris klass) men desvärre gick det sönder .

Har du några berlocker ?

http://distinguish.blogg.se/images/2009/thomassabo_37395117.jpg 

Jag har köpt mig tingeling på första raden som sitter på en pärla och en annan som föreställer oxen .

/LOUISE

:)

Okey, nu är jag lite lugnare .. 

Dagen idag ble vsom den blev... Inte så mycket gjort som jag skulle göra men en del andra saker istället .
Nej nu måste jag packa klart har sjutit på det hela dagen ! :)





Fy !

Gud ! Jag märkte precis att jag är livrädd för blod! Min bror skar just upp tummen och det bara forsade ut ! Fan jag blev helt galen gud vad jag är illamående nu !



Lite packning !

Börjar komma till slutet med att packa kläder, det är så svårt att packa när man inte vet var det blir för väder . Det jag har packat ner just nu är :

Ett par Jeans
En blus
3 koftor
Ett par shorts
En kläning
ett par tajts
Smycken


Och en hel  del saker till , måste packa ner lite smink även fast jag inte använt det på typ 2 veckor kanske ska ut och äta middag eller så och ett vitt linne kommer säkert på tusen saker till som jag behöver med mig !

Mycket på listan!

Godmorgon!

Vaknade av panik !! Kom på att jag var tvungen att skicka iväg ett mail , men hittade inte mailadressen som tut var så räddade Julia mig i nöden tack tack !

Idag har jag en del att göra ! Jag ska packa, städa , fixa några ärenden och sy och kanske kanske träffa Thilda om jag hinner hoppas det ! 

Hare bäst !

/LOUISE



Segling på G

juste; åker ut och seglar imorn & kommer hem nästa tisdag då blir det mer blogg och kanske lite bilder. och nej louise jag är inte sur på dig för tusende gången, byebye! / J

Today

hejhej! fick precis  reda på att louise tydligen inte alls ska ut och segla i veckan som vi hade planerat så länge.. trevligt värre.. anyway dagen; idag åkte jag syster och pappa för att köpa nya flytvästar till mig och sis. efter det drog jag upp till thilda. vi slö kollade lite på någon dålig komedi. senare kom henke och satte på troja. den var grymt trist bara krig hela tiden, så vi gjorde lite lunch istället, majskolvar blev det. sen spelade vi lite badminton, eller well henke och thilda spelade, jag var för dålig.. sen kom louise och vi gick i och såg på sälskapsresan 2. senare körde thilda ut oss så jag drog hem. nu ska jag nörda sims 3 och sen duscha,
godnight!
/J

Ny inköpt! :)



Söt ring ifrån nk , jättebilig på rean minns ej vad den kostade :/ i silver



Söt halsband som passar till även det ifrån nk och i silver



 ifrån Massimo dutti 129 kr på rean super fin på !



Ännu en till fast utan långärm ser lite konstig ut på bild men väldigt söt och enkel
och snygg till bara ett par jeans 129 kr (rea)



Och denna enkla 79 kr :) (rea)

Köpte också två berlocker ifrån Thomas sabo super fina men svåra att få på bild ;)







Göteborgs resa pågång

Fick precis veta att jag familjen ska till Göteborg på onsdag . Väldigt mysigt! Men jag hade trott att vi skulle vara ute med båten eller det var meningen först men se så ska det tydligen bli ganska kallt och dåligt väder torsdag fredag . Kommer hem igen på Fredag så det är bara en kort liten resa men mysigt blir det ! Sen när vi kommer hem så ska vi segla (om det är ok väder) i helgen och under början av nästa vecka tror jag så det kommer bli super mys! Kanske vi kan träffa Julia i skärgården då också det skulle vara mysigt!

http://babyyoucancallmesven.blogg.se/images/2008/stig_kalvelid_liseberg315_13652128.jpg

Ett besök på Liseberg kommer vi hinna med under tiden i Göteborg . Ska man våga åka denna ? ♥


/LOUISE

Rea älskare!

Hejsan :)

Dagen idag började med att jag gick upp runt 9.15 för att duscha och göra mig klar . Var så grymt trött så jag trodde aldeig att jag skulle komma upp ! Sen åkte vi mot stan . Hittade lite saker också, alltid roligt! :) men fick också köpt tyg som jag skulle ha . Så snart får ni se vad det ska bli måste bara sy dem först ! Antagligen ska jag sy det imorgon om vi inte ska ut med båten ( som jag hoppas) . Var i stan ett tag, till halv 4 ungefär och sedan åkte jag hem till Thilda för att träffa julia och henke (och thilda såklart :P ) kollade lite på film och så . Sen har jag inte gjort så mycket mera . Nu ska jag kolla några saker och senare ska ni få lite bilder på vad jag köpte idag nästan allt på rean :)

http://www.slojdmagasinet.nu/images/Butik/Begbok/rea.jpg

6 Juli

Förlåt för deppinlägget tidigare , blev på mycket mycket bättre humör sedan . Träffade Julia ett tag, åt en jätte god middag där och lite annat sen ikväll så har jag inte gjort så mycket mera .. Ganska skönt faktiskt! nu är det bara några bloggar som ska läsas sedan så får jag och knyter mig . Ska till stan imorgon vid 10 vet tidigt mn annars hinner jag inte fixa några ärenden innan vi ska ut med båten , för sedan ska jag träffa kompisar . Hörs imorgon!

/ LOUISE

http://emmestar.se/wp-content/uploads/2009/04/kram.gif

Nitarmband ♥


Visst ser jag farlig ut ? :)


Hittade mitt gammmmla nitarmband igår, tycker jätte mycket om det! Super snyggt enligt mig !

Inte riktigt min dag idag !

Just nu är jag :

  • Super trött
  • sur fast jag vet inte varför
  • vill ha något att göra
  • Lite allergisk
Haha, vet inte om det riktigt är min dag idag! Kanske skulle träffa Julia senare . Hon kanske kan få mig på bättre humör ? Tyvärr så är Thilda på landet...

Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning , sen vet jag inte hoppas på att någon är hemma .

Pussar och kramar !

Louise

Sorbet är så gott!

Förlåt för dålig uppdatering! Tror att jag vet vad som var felet nu (varför jag ej kunde ladda in bilder ) så snart kommer lite bilder igen! Outfitsen som jag skulle lägga in är borta haha alltid är det något! ;) Nu på kvällen drog jag + familjen till fjällgatan mitt favorit smulltronställe i stockholm för att äta glass . Lyxade idag, tog två kulor den ena var mango sorbet och den andra mynta med fikon båda riktigt goda! Bu blir det film med bror min :) hare det bäst!"

/ L

http://www.swebowl.se/halland/files/%7BB6798815-DCFC-4072-93F3-56E5197CD763%7D.gif



Lördag

väntar på att louise ska komma över nu, hon ville rymma från sin brorsa som tydligen inte var på sitt bästa humör.. sen ikväll ska jag till kusinerna på grillfest, så det blir mys! nej, nu kommer hon!

byebye

/J

Älskar sommaren

Hej hej ! Lessen, men vet inte vad som hänt kan inte lägga upp bilder idag med :( gud så sur jag blir! Blir inte så roligt utan bilder men jag kan berätta kort om dagen : var på min brors kompis land och solade, badade (inte jag) åkte båt, fikade, åt lunch gungade, blåste upp badbollar, badringar mm. och lite annat! Haha, tog hand om två småsyskon. Den ena 1år och den andra 3år , super gulliga tjejer . Har träffat dem förut många gånger men har inte vart barnvakt mer än 2 gånger :) har haft en super rolig dag iaf hoppas att det är lika bra med er! LOUISE

nada bloggning förens imorgonkväll

Skulle ladda in dagens outfit men nej, det går inte alls! Gud så sur jag blir !! Istället får ni dem imorgon kväll och då kommer morgondagens också :) Hoppas bara att det inte krånglar då också... Jaja slut pratat om det! Imorgon kommer jag inte blogga förens på kvällen, ska nämligen till min brors kompis land och vakta små syskon . Det blir ganska kul då, men jag hade hellre träffat Julia som jag hade tänkt men jag var tydligen tvungen att åka med :/ men jag ska göra det roligaste av sitvationen såklart! :) Nej nu ska jag inte klaga mera jag ska gå och byta om till sovkläder , borsta tänderna och sedan sova , ska ÅKA kl. 9.15!!!!! imorgon haha , har det super ! //Louise

Monopol!

Körde just Monopol med familjen , haahahahahahahaaa gissa jag vann! Glada Louise!

Falling Down



Hörde den här precis innan jag åkte, like it!


/Shulia som de säger i España x]


VÄNNER


Nu ska jag se på Vänner och sen blir det tacos, mums!
/J

Juust nu!


Linne - Spanien
Shorts - Topshop

Hemma!

hejhej! kom hem från Spanien igår vid halv två på natten ungefär, och somnade på stört! jag har alltid lite svårt att sova på flygplan, så jag satt och läste Twilight i fyra timmar istället.. jag var rätt trött när jag kom hem, ja. resan var helt underbar! 30 graders värme och sol. har badat i havet en massa såklart och prövat min vattentäta kamera. shoppat en massa, både i köpcenter och på marknader. ätit god mat och konstigt godis, mysmysmys!
imorse vaknade jag av värmeslag, seriöst jag var så jäkla varm så jag trodde jag skulle svimma! i Spanien hade vi aircondition (stanving?) så där var det alltid kallt i huset. men det är skönt att vädret är nice här hemma, ska förmodligen ut och segla nästa vecka, så det vore ju bra om det var varmt då. nu ska jag gå och ta något kallt att dricka, byebye!
pussar 
JULIA 

Kort lista!


Saknar :
Julia <3
Gör du just nu : Skriver ?
Planer för dagen: Stan :)
Önskar du dig : Nya rayban
Bästa : Sommarlov !!!
Sämsta : Dansläger slut :(
Vill du göra : Segla med familjen
Humör : Super glad!
Åt du sist : Macka och tee
Sur över : Att mina näsa fjällar ( haha stavning? )



Stan men familjen

Godmorgon! :)

sovit gott ? Själv så har jag sovit bra förutom att det var väldigt varmt ! Idag så ska jag mamma och lille bror åka in till stan . Kolla efter ett par tyger kanske någon shopping . Mysigt! Sen vet jag inte så mycket mera om dagen, kanske händer något mera skojjigt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka hare bäst !

( Julia kom hem inatt , vågar inte ringa hon sover säkert! Men om du läser detta ring mig då Julia :) ♥ )
 

Sov gott

Går och lägger mig nu! :)

puss och gonatt!

Stan idag kanske ? :)

Godmorgon :)

Sitter här nästan helt död , är verkligen trött! Klart man inte får sova när lillebror inte har något att göra suck!!!! Jaja , blir barnvakt fram ttill halv två idag , sen ska jag till handelsbanken för att hämta mitt id-kort och sedan funderar jag på att åka in till stan ? Skulle behöva ett par jeans shorts men jag har ingen lust att köpa några dyra ... Kanske kan hitta några på någon rea någob stans vem vet ?

http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00281/Shorts_281330w.jpg
Coola jeans shorts ifrån Urban Outfitters


  

RSS 2.0