Snart är hon hemma igen!

Tjenare :)

Idag åkte jag till värmdö med min bror och farmor för att bada . Riktigt mysigt blev det faktiskt! Åkte till en strand där vi var hela dagen låg i solen och badade mycket! Fick lite solränder efter bikinin men bev mera röd än brun :( haha, jaja sånt är livet! Kvällen blir framför tv:n med allsång på skansen . Känner mig lite illamående kanske är av mycket sol vet inte , men mamma skulle köpa sorbet kanske det hjälper ? ♥

http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/ck/08/06/tea-sorbet-ck-1809106-l.jpg



Juste , Julia hade ringt mig så jag ringde upp . Hon kommer hem imorgon natt , roligt roligt! :D


Ha det bäst nu mina vänner ♥

LOUISE

Sommar , den nya smaken ifrån marabou

http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/rd2o4p73p8vehsn2u06zgk9xlgh3h5w/Marabou%20sommar...

Har du smakat marabou sommar ? Är den god ? Ha, är säkert gott speciellt nu i det här härliga vädret ! Nu ska jag strax gå till Thilda . Tror att vi typ ska ta det lugnt . Känns som en bra ide för idag är sjukt trött! Ja, hoppas att ni har en bra dag!

Kramar Louise

Tired, Happy, afraid


     Just nu :

      Humör: Trött, glad, rädd
      Gjort: duschat , ätit frukost , letat som en galning efter mina flipflops ;/
      Planer: Tandläkaren, Sen vara med Thilda :)
      Ser på: datorn ?
      Lyssnar på: Inget just nu ..
      Läser: haha, frågorna jag svarar på :P
      Dricker: vatten
      Äter: Ingenting! :)

      Bästa: Ska träffa Thilda :D
      Sämsta: Julia är i spanien och tandläkaren
     Väder: Soligt och varmt!


Bada ?

Hej hej!

Gud vilken underbar helg jag hade! Jsg och familjen seglade till dalarö och vet ni!? Jag doppade mig för första gången! Ha, gissa om jag var stolt sen! Dessvärre brände sig jag lite men det var nästan ingenting så det var ju tur  men resten av familjen brände sig ordentligt! Pappa var helt rosa röd i hela ansiktet .  Jaja , idag så ska jag först vara hemma ett tag ska fixa naglarna mm. och sen kl.1 så ska jag iväg på en grej vill inte äns veta om det! Tandläkaren .. Kommer inte nämna dte mer för jag är så grymt rädd!!! Aa, efter det så ska jag träffa Thilda :) tror att vi ska åka och bada eller något roligt! Nu måste jag duscha ! Hare bäst!

/LOUISE

Segling på gång!

Åker ut med båten över helgen , är tillbaxs imorgon :) kameran är med också och mobilen så ring om det är något ♥

Dans på rosor

Hej ! 

Dans uppvisningarna idag gick som en dans på rosor det blev jätte fint och jag gjorde inte bort mig haha :P

Jag vill verkligen tacka dem fina och duktiga  danslärarna som gjorde så vakra roliga och fina danser till oss !

Dem här två veckorna kommer jag inte glömma på ett tag ! Jag älskar verkligen att få stå på scen där hör jag hemma .

Emma, Bea , Karin och alla andra nya vänner jag har träffat ni är verkligen underbart fina människor hoppas att vi fortsätter

ses i framtiden tjejer och H.e också såklart!

Under dem två veckorna med er har vi kömpat hårt för att bli så bra som vi blev med många hårda pass med också många

skrattanfall visst  ? Jag och andra har också märkt resultat av träningen jag känner mig väldigt frisk jag har gått upp i vikt

p.g.a att jag fått mera muskler och blivit smalare med det bästa av allt var att jag hade så grymt roligt så jag vet inte vad jag

ska säga !  Vi hade riktigt roligt på scenen idag tack för det !

http://bloggportalen.aftonbladet.se/blogportalimages/avatars/originals/39291.png

Livet är en dans på rosor


/ LOUISE




Vila ifred

Död som 50 år ? När du var yngre var du super duktig på att sjunga . Jag vet inte hur många låtar du har sjungit . Idag när jag vaknade för en kvart sedan sa mamma att du var död . Men det klart antagligen orkar man inte efter ett tag .

Vila i fred mikael jackson ♥

http://www.bbc.co.uk/totp2/features/wallpaper/images/1024/michael_jackson.jpg

Här var han en liten kille .


Kort bloggpaus ?

Är så trött!

Blir ingen mera bloggning idag så ni vet! Imorgon har jag danuppvisning så kanske ingen imorgon heller , ha det så bra iallafall kommer snart tillbax !

/LOUISE

Shopping !

Godmorgon!

Hur är det med er ? Med mig är det helt ok . Har ont i halsen idag så måste ta det lugnt idag på dansen suck. Vill anstränga mig extra mycket nu när det är sista dagen innan föreställning (ee :D) men måste kanske ta det lugnt så att jag kan köra imorgon :/

Igår :

Först dansen , blev klara med alla danserna så det var ju jätte roligt och bra ! :) älskar att dansa!
Efter dansen gick jag till sture gallerian för att spana in rean . Men dem flesta butiker har inte så mycket rea ännu, men den kommer snart det vet jag! Gick mot NK och kollade i två fillipa k. butiker på vägen efter en tröja som jag hade sätt på 40% som jag var helt kör i . Men ingen hade den . Gick in på NK för att kolla om dem hade den där , ike sa nike . Och sedan till ålens . Men nej där såg jag ingen heller , ringde till mamma och berättade att jag inte hittade den och hon sa att jag skulle fråga om någon anna butik hade den . Men dem hade tre st kvar på lagret! Mina läppar fick en stort leende och så köpte jag /mamma åt mig denna tröja :



Fin va ? den är vit och marinblå och svarta knappar på axlarna! Älskar den! ♥

Sen hittade jag också denna på NK på 50%  . Man ska ha nyklar och kort i den och så är den i samma serie som min plånbok, kostade ca. 250 kr på rean .



Och här är dagens outfit, ska ha på min nya tröja redan idag , frågan är bara den kanske är lite varm men men..



Tröja - Fillipa k.
Shorts - h&m
Väska . pepe jeans
Skor - h&m

Nu har jag lite brådis , min buss går snart men ha en underbar dag !

/LOUISE

Nu kommer en outfit!

Godmorgon!

Sovit gott ? Själv har jag sovit sådär :/ men är iallfall på bra humör så dagen kommer att bli rolig! Först dans och sedan stan , som nästan varje dag nu måste hinna kolla lite i sturegallerian och butikerna runt om . Avslutar dagen med att träffa mamma och kolla på underbar tröja på fillipa k. som var på 40% såg jag igår, men kanske ska vänta tills det blir mera rea ?

Ni får en dagens idag också , har vrat så dålig på det men det är p.g.a dansen :)





( ljuset på bilderna blev jätte konstigt! )

Linne med spets i ryggen - Gina tricot
"Jacka" i siden - Sydd
Halsband - mamma gjort
Shorts - Gina tricot
skorna är mammas köpta för jätte länge sedan , riktigt coola tycker jag !:)

/LOUISE


Dans , stan och thaimat nästan det bästa som finns !

Hejsan bloggen !

(Lessen för denna uppdatering! men jag hinner inte med just nu )

Dagen var på dansen och vi jobbade riktigt hårt för att få klat danserna idag . Alla danserna är klara utom en liten liten bit av morderna som blir klar imorgon! Alla de tre danserna är tre minuter långa så det blir kul! Efter dansen åkte jag till hötorget och gick runt en tag där käkade en glass och sedan träffade jag pappa. Åkte till söder och gick sedan till h&m för att köpa ett par vita tajts till dansen mina var sönder :/ och sen ner till slussen . Möte upp mamma och gick och åt middag på ett thai ställe .
Själv så åt jag Super king chic som innehöll kykling wokade grönsaker och en underbar sås . Så nu är jag helt slut har värdens träningsverk också , men då vet jag iallfall att jag inte vart en degklump hela dagen! Haha ..

Nu ska jag läsa bloggar !

/ LOUISE

Fin kläning i ljust ljust rosa

Kläningen blev super fin!

Och den är redan klar!! Imorgon kommer det bilder på den, själv så gillar jag den. Den är i typ ljusrosa aktig . Det blir iallfall antagligen den kläningen på uppvisningen . beroende på hur ljuset blir på den, ibland ser det kanske ut som att jag inte har någon kläning i fel ljus . Men det blir nog jättebra ! :) Nu ska jag bara kolla på tv och packa ner dans kläder till imorgon .

Pussar och Kramar

/LOUISE

Sy daxs! :)

Hejsan !

Är det bra ? Med mig är det super och idag var jag tillbax på dans lägret!
Efter dansen åkte jag hem för att äta lite och sen gick jag ut i den underbara solen och läste lite :) Härligt med det underbara vädret visst ? Nu har jag inte tid med bloggen mera . För nu ska jag sy! Måste ha något att ha på mig på dans uppvisningen på fredag sålart! Kommer att bli en super fin kläning , använder samma modell som jag hade på skolavslutningen alltså med en axel. Bilder kommer imorgonkväll eller på onsdag senast. Hoppas att den hinner bli klar :O Annars är det rätt dött i bloggen, Julia är i spanien och jag hinner inte blogga på dagarna och Thilda är på landet tror jag eller så åker hon dit imorgon? Vilken koll jag har !? Aa, men snart (nästa vecka) kommer bloggen funka som vanligt igen för då är dansen slut:(

Sy daxs , hare bäst !


/LOUISE

God glass !

Godkväll!

Har ni gjort underkvällen/eftermiddagen ? själv så har jag och mammsen fixat mysigt i trädgården :) kanske inte låter mysigt men jag har mera sakt var blommor mm. ska vara . Blir riktigt mysigt på våran baksia tycker jag! Kommer bli så mysigt nu när sommarkvällarna kommer att sitta där ute med några vänner !



Nu ska jag snart äta middag! Det blir färsk potatis och grädfil med gräslök och rostbiff . Så jäkla gött! Är helt kär i färsk potatis typ det bästa som finns !! Sedan blir det mera godis , ikväll så har vi nämligen köpt en super god (har jag hört) glass och väldigt dyr på köpet så jag hoppas att det blir gott !  Imorgon blir det tidig uppstigning för mig . Så ska lägga mig tidigt! Nog för idag! Pussar och kramar

/LOUISE

Mysig resa !

Hejsan!

Nu är jag tillbax här i stockholm :) .  Har haft en underbar helg i småland! Super mysigt ! Med mycket firande och sovmorgon varje dag härligt! Har tagit det lugnt med mycket glass och så åkte vi till Öland en dag också , älskaar öland! Hur har det vartr här hemma då ? Säkert super :)

Imorgon är det läger igen , så då ska jag dansa loss igen :) även det härligt! Nu måste jag läsa massa bloggar och sedan ska jag nog packa upp mina grejer och packa ner nya och frescha dans kläder  och sen ut i solen :)

Hare gött!

/LOUISE

nitarmband från modekungen.se



såg det här armbandet på Emmas blogg, och jag har ju letat efter ett snyggt nitarmband sedan jag blev kär i det jag lånade på teatern, och det här var mitt i prick! skitsnyggt! ska se om jag hittar något liknande i spanien, annars får jag ta och beställa det här när jag kommer hem igen brun och fin x)

pussar, J

i'm off to spain!

hejsan! förlåt för mitt plötsliga upphörande här i bloggen, men jag har haft fullt upp med annat kul såhär på lovet, och varje gång jag sätter mig framför datorn slår jag på sims 3 istället XD har spenderat den här veckan på teatern. har gått på läger och det har vart skitkul! idag var det en mini-uppvisning med ett musikalnummer och ett par inprovisationer. efter att ha sagt hejdå till alla åkte jag hem och började direkt packa inför imoron, reser ju till Spanien!! ska bli pirrigt att flyga, men ska ha på mig min sköna mysdress och ta med mig twilight, så ska jag förslöka att inte tänka så mycket på det. så för mig blir det misommarafton på ett flygplan, men inte mig emot, lämnar gärna 10 grader och regn bakom mig och hälsar på 30 grader och skinande sol! känns väldigt mysigt att bara packa ner massa solklänningar, kjolar och linnen; sommarkläder helt enkelt, i resväskan. men jag tror att jag måste skära ner på mitt berg av kläder, allt går nog inte ner..
Louise drar ju iväg till Småland idag, så jag antar att det blir en midsommarhelg utan uppdates i bloggen, men Louise är tillbaka redan på måndag med nytt&frächt småland-skvaller! där lät jag lite som någon raport-brutta ba "och vi är tillbaka igen redan klockan 22"
så anyway, ha en mysig midsommar och glöm inte bort att hålla er under ett paraply!
besos y abrazos,
J U L I A


Småland över helgen !

Godmorgon! Det blev visst ett inlägg nu på morgonen . Trodde inte jag skulle hinna det för jag har en del saker att öra på morgonen nu till dansen. Fixa håret packa ner massa kläder skor mm. Och nu ska jag till Småland idag :) Tåget går runt fem tiden på centralen så jag hinner inte äns hem imellan .



Småland 18/6 - 21/6  :P

//LOUISE

Balettskor

Hejsan!


Min dag har vart super! Först dans sedan stan för att köpa balettskor och sen gick jag rund lite på stan och kollade lite åt middag träffade mamma och fika blev en jättebra dag! Balettskorna är inte några värstingskor men dem duger väldigt bra och så var dem i rosa :) Nu måste jag packa eftersom jag och mamma tar tåget ner till Småland imorgon eftermiddag efter dansen . Stannar där över helgen och firar midsommar med mormor och familjen . Blir riktigt mysigt det! Så jag bloggar igen på måndag antagligen på kvällen för har dansläger nästa vecka med :) Nej, nu måste jag gå! Pussar och kramar och ha det så mysigt nu över helgen!

/LOUISE

Lika glad är jag idag :)

TJENA!

Allt bra? Sjäv mår jag fint och är super taggad för en ny dag på dansen . Idag blir det tre hårda pass som vanligt och jag tänker inte ge mig förens jag kan ! Hoppas att ni har det jättebra idag . Har ni några planer ännu ? Aa, nu har jag lite bråtdis min buss går 15 minuter över nio och jag är inte klar alls hjälp!! ♥

/LOUISE :)

Jazz , Balett , Mordern

Godmorgon!

Louise är hur glad som helst och pigg också vid åtta tiden på morgon ha deru!
Daqgen blir på dansen först jazz sen balett och sist men inte minst mordern :)
Ha det så bra allihop och njut av att solen tittar fram ♥

my life is messy.

hejhej .

för tillfället är mitt liv väldigt messy. jag orkar inte dra upp problemen igen för då kommer jag börja gråta igen. det står en hel del på min andra blogg (hedbecks.blogg.se) sorry julia:P mendet kommer att lösa sig, det hoppas jag i alla fall, på ett eller annat sätt kommer jag att lära mig att leva med det. bara kortfattat är det så att annika världens bästa tränare och hennes dotter amalia min bästa vänn ska flytta till göteborg, och dom kommer inte tillbaka. dom ska flytta redan den här veckan. min sista träning med dom är på onsdag. dels därför har jag inte skrivit på ett tag. det är nog med jobbigt att skriva det en gång. sitter för tillfället och lyssnar på musik. syrran och hennes kompis sover, vilket min mamma också gör så det är rätt lugnt här. ska kanske oxå gå och sova snart. borde nog göra det. det sägs ju att det är bra med mycket sömn. jag tänkte kasta in ngn/ngra bilder oxå. det blir roligare så tycker jag.

kram
M

skolavslutingen förra onsdagen  :P

haha jag och louise på skansen, den bjuder jag på.


Balett , min framtid?

Idag provade jag på balett .  Jag funderar faktiskt på att börja på balett , det var faktiskt riktigt roligt !
Vad tror ni jag kanske inte är en balett-tjej eller ?


http://www.stockholmsbalettstudio.com/bilder/tonar.jpg

Kankse kanske inte ?

Hjälp!

Jag har kommit på en sak .. Så fort jag inte har något att göra så blir jag galen!! Klarar inte att sitta stilla en minut och vila! Åå, har så tråkigt ! Undra vad man kallar sånna människor som inte klarar av att inte ha något att göra undra om jag är lite rastlös (stavning? :O) Nej nu ska jag hitta på någonting att göra!

LOUISE

Dans är mitt liv!

Hejsan ! :)

Hur är det med er ? Själv lyser jag som en sol:) Är så himla glad! Dans lägret började ju idag och det var så grymt kul!! Fast visst var det jobbigt svettades en hel del men jag tyckte att det var såå j*kla roligt! Det började kl. 11 , med Jazz som var väldigt roligt och svårt! Sedan var det "mellanmål" som bestod av ett glas saft och ett äpple . Åt en del äpple men sedan kom jag på att jag har kors allergi mot det, (fråga mig inte vad det är) så det började klia super mycket i halsen. Men jag drack super mycket vatten så det gick bra iallfal . Sedan var det daxs för balett . Jag trodde inte att det skulle vara så kul faktiskt men det var det! Nästan färdig att börja på det . Och sen var det lunch och sedan Mordern dans . Allt var så bra och det var jättebra lärare ! Kommer att bli så roligt dem nu kommade 2 veckorna på lägret.Tyvärr så vet jag inte om jag kommer att hinna och ha så mycket tid med bloggen men ska försöka ! På slutet kommer det också bli två uppvisningar och bara 9 nummer jag och min grupp kommer vara med i tre stycjken :) Nej nu ska jag äta hallon .

Pussar och kramar ♥

LOUISE


Eight hour hjälper mot mycket!

Hejsan!

Hur är det med er? Med mig är det typ som igår tyvärr. Fortfarande sjuk men jag är inte lika trött i kroppen så jag kan vara uppe och gå mera nu . Hade ingen lust att vara hemma , men imorgon börjar lägret så jag vilar idag och går på läger imorgon! Kommer bli så kul!!! Sorry om jag tjatar men jag har velat det här i typ några månader :) Kanske bara blir ett inlägg idag ( alltså detta! ) för jag myskläder och inget att skriva om, nepp nu ska jag gå och använda eight hour cream är super torr under näsan :/

/LOUISE

http://www.condenast.co.uk/imagelib/320x360/d_f/EArden.jpg
Världens bästa grej , använder den varje dag! ♥

En liten lista!

1. Hur gammal är du om fem år?  18 :)
2. Vem var den sista du träffade? Min bror som sitter p våningen över mig
3. Hur lång är du? ca. 175 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Bröllops duellen , se den!
5. Vem ringde du senast? Julia ♥
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Okej:), men ha det så kul då! <3
7. Vad är dagens planer? Slappa och dricka tee
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Älskar att prata i telefon men sms går också bra :)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 5min kanske?
11. Vilken ögonfärg har du? Grön bruna
12. När vaknade du idag? 8 av att jag behövde snyta mif :(
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, men bara på gatan
14. Vilken är din favoritplats? Balettakademien, hos kompisar och i skärgården
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? spelar ingen roll idag
17. Vad skrämde dig som barn? hello? , är ett barn!
18. Vem fick dig att skratta senast? Vet inte , Julia tror jag :)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär tyvärr :/
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Kläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? Dos
23. Hur många landskap har du bott i? 1, du?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nej, dricker inte
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja, det tycker jag !
27. Vilken är din favoritglass? Gillar mint nogger
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa :) haha nej men jag vet inte
29. Tycker du om kinamat? Det är gott!
30. Tycker du om kaffe? neje :)
31. Vad dricker du till frukost? Vatten vatten bara vanligt vatten
32. Sover du på någon särskild sida? byter sida hela tiden
33. Kan du spela poker? Thilda försökte lära mig
34. Tycker du om att mysa? Det klart!
35. Är du en beroendemänniska? Av vadå?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? aa , Lucas
37. Vill du ha barn? ja, varför inte ?
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja !
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope
40. Föredrar du havet eller en pool? Spelar ingen roll bara att det är varmt i vattnet !
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken?Ja, men jag handlar bara dyra smycken på rea :)
43. Har du någon gång testat narkotika? nee du , ska jag inte göra heller !
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Middag
45. Vem är den roligaste människan du känner? Finns flera!
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på hälen är ag ramlade med cykelen en gång
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har sparat en söt kläning !
49. Flirtar du mycket? haha nee
50. Vart togs din profilbild för din blogg?har ingen!"
51. Kan du byta olja på bilen? äger ingen bil så nej
52. Har du fått fortkörningsböter?Men om jag inte har någon bil ?
53. Vilken var den senaste bok du läste? En shopoholic ..
54. Läser du dagstidningen? inte ofta
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Chic
56. Dansar du i bilen? Nej, men sjunger
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the Voice och star !
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett adress :)
59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutningen
60. Vilka personer utmanar du? ?

Sjuklingen Louise

Hejsan!

Förlåt att jag inte bloggat underdagen men det är så att jag har blivit Sjuk ;( Ögonen rinner och måste snyta mig en gång i minuten . Så nu ska jag gå och sätta på lite te och bara tycka synd om mig själv. vad tycker ni är det en bra ide? Nej, men jag ska iallfall ta det väldigt lugnt !! Mitt dansläger börjar på måndag och det ska jag inte missa!! Så morgon dagen kanske blir i sängen ? Men jag vill inte! Aa, nu ska jag inte klaga mera för idag ! Hare bäst !

/ LOUISE

Just do it

Kolla in Jt's sommarblog allihop !


 


Lista

1. Tre ord varför du sist spydde? - Usch,
2. Vad gjorde du 07:00 imorse? - Låg och sov
3.Vad gjorde du för 30min sen? - Vandrade i regnet ..
4. Vad hände dig 1995? - Jag kom till världen
5. Vem fick dig att skratta senast? - Nora
6. Vilken färg är din borste? - Guld
7. Vad köpte du sist? - Popcorn
8. Vilken färg har du på din tröja? - Kornblå
9. Var förvarar du dina pengar? - I ett kuvert
10. Hur var vädret igår? - Regnigt
11. Vad ser du framemot? - Spanien-resan
12. Snarkar du? - Inte vad jag vet
13. Vad är 15? - En ålder
14. Vilken skostorlek har du? - 38/39
15. Vill du klippa dig? - Yes, men bara topparna
16. Är du över 25? - A exakt, det är därför jag är född -95, jag är en liten vampyrunge x)
17. Pratar du mycket? - Japp, speciellt när jag är trött
18. Kollar du på O.C? - Nepp
19. Har ditt namn ett "x" i det? - No
20. Känner du ngn som heter Steve? - Tror inte det
21. Hittar du på egna ord? - Aa
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - Nja, tror inte det
23. Vad har du för mobil? - En som borde skrotas mycket snart
24. Vem ringde dig senast? - Mamma
25. Biter du på naglarna? - Nej usch
26. Har du lockigt hår? - Lite självfall
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - Pink XD
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - Ingen
29. Hur många gånger har du svurit idag? - Don't know
30. Vilket ord säger du ofta? - Typ
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - nepp, för jag har sooooommarlooov XD
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sistt? - Vet inte
33. Vad borde du göra nu? - Fixa middagen
34. Har du något smeknamn? - Mhm, men inga bra
35. Sover du mycket? - Yes (a)
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - Bröllops duellen
37. När var du sist ute? - För typ en halvtimme sen
38. Har du gråtit idag? - Nope
39. Är du en glad person? - För det mesta
40. Har du roligt nu? - Nja, inte så värst
41. Vad äter du helst? - Gott
42. Vem var du med sist? - Elin, Nora och ett par till
43. Pratar du i sömnen? -  Aa
44. Vem kramade du sist? - Tim
45. Nämn den bästa personen - Det finns fler än en
46. Tycker du om någon just nu? - Inte på kärleks sättet
47. Vill du flytta? - Nej
48. Hur ofta borstar du tänderna? - Morgon&kväll, ibland fler gånger
49. Är du egoist? - Tror inte det
50. Gillar du att bada? - Love it!
51. Skrattar du åt allt? - Åt mycket iallafall
52. Vem får dig alltid att skratta? - Amanda
53. Gråter du när du tittar på filmer? - Ibland
54. När grät du senast? - Kommer inte ihåg faktiskt

Nöjdare en nöjdast!

Hejsan!

Nu har jag ryckt upp mig och känner mig mycket gladare! Dagen idag kommer att bli rolig ska åka till farsta med Julia som måste köpa en bikini till spanien. Själv så ska jag inte köpa någonting! Visst är jag duktig? Har shoppat lite dem senaste dagarna fast att jag igentligen inte ska eller behöver . Och snart är det ju rea också! Märkte att det redan börjat på stan igår! Köpte mig också min favorit byxdress har redan på mig den idag! :) Super nöjd och glad för den !



Har redan på mig den också såklart!

Älskar er så mkt!

Godmorgon! Har redan vaknat eller aa har vart vaken ett tag också. Har spenderat morgonen itårar  vi har ju sommarlov! Jag tror inte jag riktigt fattat det förens jag kommer på att det är fredag och jag brukar vara iskolan , hur ska jag överleva sommaren jag måste verklige träffa alla underbara kompisar nu under sommaren annars kommer jag dö! usch nu måste jag rycka upp mig och gå och duscha jag måste ju också njuta utav mitt sommarlov antar jag .

Alice , Mathilda , Amanda och Julia Älskar er mest av allt på jorden!♥



Sorligt men roligt på samma gång

Hej bloggen!

Sorry, att jag inte uppdaterat men jag har haft fullt upp med att gå på grönalund vara med kompisar och haft skolavslutning ! Massa roligt såklart! Och nu är det sommar lov.. jag har inte fattat det roligt men ojojojojoj så sorligt :( Ville bara berätta att jag fortfarande är i liv , hoppas att ni har det bra uppdaterar mera imorgon ! Pussar oh Kramar ! !

//Louise

Dagens outfit 9/6




Tröja - east west
Chinos - Monki
Skärp - Gina tricot
Skinväska - abro, köpt på pub
Armband - Thomas sabo

Ja, här kommer dagens outfit . Men måste tyvärr ha någon jacka också, vädret är inte precis strålandesol . ♥

/ LOUISE

Skansen , gröna , skolavslutning imorgon :)

Godmorgon!

Sovit gott? Med mig är det bra ! Idag blir det skansen med skolan synd bara med vädret :/ men hoppas det blir bättre för efter det blir det grönan :) Men efter regn kommer solsken inte sant? Hoppas att det blir bättre kommer iallfall jag att göra . Kommer hem ikväll och då har jag lite att fixa för imorgon är det ju avslutning ! Föresten kollade ni på Project runway finalen igår  ? Älskar det programet absolut mitt favorit program . Aa, nu måste jag gra mig klar bussen går om 45 min Ha det bäst !

http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/09/23-End/project_runway.jpg

bloggpause?

TJENA IGEN:)
haha det va länge sen, typ en månad sen elr? jag har helt enkelt haft det fullt upp så jag har inte hunnit skriva något, ni vet det är mycket nu innan sklan slutar, men jag gissar på att ni fått bra uppdatering från julia och louise:) ja ska försöka bli bättre på att skriva, fast det kommer bli svårt att hinna med nu i sommar, man vill göra så mkt, inte bara sitta inne framför datan, så det blir nog mest på regninga dagar som jag skriver :p som ni säkert redan hört så slutar vi i skolan på Onsdag. oh gud så underbart! i morrn så ska  skolan åka till skansen hela dagen, och efter det så ska i alla fall jag (och förmodligen en hel dek fler) åka till grönan efter. det ska bli riktigt kul :) på skolavslutningen så har jag hösrt att typ alla tjejer i klassen ska klä upp sig från topp till tå, medans alla killar ska typ komma i vanliga kläder som fotbollströja. jag säger bara ; fan va tråkiga ni är killar!!! hallå, om man inte klär upp sig så märker man ju inte lika mycket att det är en speciell dag... tråkmånsar. jag ska i alla fall ha en vit axelbandslös klänning från Jc, vita skor med klack från Wedins (som jag har allvarliga problem att komma överrens med) och typ uppsatt hår i en knut. roligre än mjukisar i alla fall. :P nu ska jag nog i alla fall ta mig en kopp te och ta det lugnt. sista skoldagen i morrn, sorligt.

Love
M

webcam







nu är vi hemma & snart drar vi vidare mot farsta !
pussar,
J&L

fågelbo till hår, men vad gör det om 100 år?

Godkväll !

Känner mig bättre idag , kom i säng i tid och det hjälpte . Dagen idag blev med Julia , hade riktigt roligt eller vad säger du Julia ? Jag lägger in en outfit men mitt hår ser ut som ett fågelbo idag så det syns inte :)



Body - Gina
Jeans - Gina
Sandaler - H&M
Smycken - hem gjorda!

God sömn löser mycket

Suck.. fan källström missade straffen . Aa, ska kanske inte deppa mera över det ! Har fått tillbax krafitga dunkar i huvudet undrar om sömn hjälper ? Ska gå och sova nu så släpper säkert huvudvärken Sov gott !

// LOUISE

Sverige sverige sverige!

Kom igen nu sverige för fan !



Hittade inte min snygga sverige tröja :( så jag får nöja mig med denna


Julia leker ball i syrrans keps !



nitarmband



det här armbandet hade jag i teatern i år. spelade en lite punkig/rockig karaktär. jag älskar armbandet! ska köpa något liknade framöver. och visst var det snyggt till svarta naglar?
/ J

Kan knappt skriva

Tjenare !
Var ett tag sen, men tyvärr så har jag ingen vidare anledning, eller jo mådde inte alls bra ifredags så jag fick gå hem ifrån skolan. Och idag, aa lite bättre men har svårt att andas och så :/ . Men jag HATAR med stora bokstäver att må dåligt så jag följde med mamma och bror till stan vid tolv tiden idag och var runt slottet och kollade lite . Var grymt mycket folk där så vi var bara där en stund. Sen var jag på Nk för att kolla på någon slags litenplånbok eller liknande som jag kan ha när jag har en liten väska. Har några där jag inte får plats med min älskade plånbok så gick in på dkny och hittade en där . Tror att det blir en sådan i framtiden men jag skulle kolla på några andra ställen också men hittade ingen bra som gick till plånboken och det måste den ju ,så hoppas att jag får vägarna för bi i veckan så blir den min ! :) Aa, jag känner att jag knappt ser vad jag skriver  plus att jag inte har ingen blogg lust just nu, men som tur har Julia uppdaterat bra ! De senaste dagarna har ni inte fått några outfits eller så hoppas att jag kommer ta mig mera tid till det i framtiden ska försöka . Aa, nu måste jag gå och prova mammsen och jag syr klart mina kläder till skolavslutningen alltid i lika god tid (hahaha)

LOUISE

spadag



idag har jag bara haft "ta hand om mig själv dag" . duschat, haft hårinpackning, rakat benen, målat tånaglarna, ni vet allt sånt. skitskönt & mys. men för ett tag sen kände jag att det blev vääldigt kallt här, så både tofflor och stickad vintertröja fick åka på.. jag saknar värmen !
/ J

11 dagar kvar till spaninen




skulle inte ha något emot att strosa runt i detta i spanien !
/ J

sol !

hemma hos alice fick jag veta att det skulle bli 20-25 grader & sol på skolavslutningen nästa vecka !! jag blev skitglad !! har saknat solen grymt mycket !

J U L I A

new moon

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


OMG ! LÄÄÄÄNGTAR !

/ J


Hoppas att solen kommer tillbax :)

Kom nyss hem ifrån Julia i regnet. Juste, tack för middagen! Åt där idag :) Men hallå vart tog solen vägen ?
Nej nu hinner jag inte lata mig mer ska gå ut ( i det fina vädret) och kolla på min bror som cyklar med sin nya BMX .

Louise

Snart sommarlov ! :)

Hejsan !

Har dagen vart bra? Själv så är det lungnt! Tror att vi haft alla läxor nu jippi!! :) Saknar du också sommarlovet ? Åå, ska bli så kul dansläger och båten och allt roligt värre! Nej, kom precis hem har vart med J och ska byta om och åka till teatern . Ska kolla på en föreställning och sen liten "avslutning " eller vad man ska kalla det ! Simma lugnt!

// Louise

byebye !

ska åka och kolla på en grej med teatern, pallar inte förklara vad det är, men kul ska det bli! ska käka och sen hämta upp louise, josefin och emma!

pussar

J

Design : Katy Perry



 



Design: Katy Perry

Någon mer som gjort som jag ? Stöd aids fonden genom att köpa en tröja/body/linne. Själv så har jag köpt bodyn åvan , Lite kul och kostade inte mer än 149 kr

Två saker jag inte skulle ha något imot

selectedImage = 4806


De här skulle inte jag ha något imot eller vad säger du? Denna kläning och ett par gladeator sedan lite sol och värme.. Kan det bli bättre ?!

Duktiga Julia

Vad du var bra Julia ! Gud älskar era danser och allt . Så kul att se! Gissa vilka dans sug jag fick ? Du var verkligen bäst! Tack, för att jag fick komma och se dig gumman min lilla dans pingla ! ♥

Dansuppvisnig på g för J

Hejsan !
Dagen idag var jag en ganska trött Louise . Men jag överlevde skolan iallfall det viktigaste! När jag kom hem vid tio i 4 så åt jag lite mellis och sen åkte ock köpte en blomma till Julia , hon har ju dans uppvisning idag :) Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta hemlagade hamburgar nyttigt va ? :D Ha det bäst !

// Louise



Fågelskådning kl. 3!!

Som julia redan berättat hade vi fågelskådning idag. Gud, asså jag var tydligen så trött så mamma frågade först om hon skulle cykla med mig och dit jag skulle vänta på Thilda och Julia ligger typ några hundra meter ifrån mitt hus. Vi cyklade iväg och sen körde vi fel. eller aa det var våran lärares fel som inte ens kunde vägen, tack tacK! Vi gick runt och kollade på fåglar (eller det var det man skulle göra) men vi satt ner på en klippa . Vid halv 8 fick vi åka hemmåt . Ha, gud asså Julia du fattar inte hur veck du var när vi hade stannat för att kolla vad klockan var. Du sat stilla i flera minuter! Blev nästan lite rädd för att du hade gått i ide eller något men efter 100ade frågan så började hon vakna till liv :) Aa, när jag kom hem var jag inte alls trött och klockan var inte mera än 5 över åtta så jag åkte till uppsala för att fortsätta med min kläning , kom hem nyss, Och gissa vad jag gjorde på tåget ? Somnade ! Gud va pinsamt , a resten av kvällen tänker jag ta det rätt lungnt ska måla naglarna och lägga mig tidigt! Sorry om man fattar nada av detta inlägg men just nu kan jag nästan skratta åt vad som helst .

( ber om ursäkt för min dåliga update! Men det är ju sista dagarna i skolan tack oc lov så snart är det sommar lov , hoppas att jag har mera tid då !)

knäpp måndag

Allting är helt snett! Min dygnsrytm är totalsabbad. Gick upp kl. 2.15 inatt för att åka på fågelskådning. Började med att vi cycklade för långt eftersom vi missade den lärare som visste vägen. Jag och Thilda var nära på att däcka på trottoaren. Vi satt vid en golfbana, och hon sa "kolla en hare!" och jag sa typ "här hare gått en hare. Hare?" Vi skrattade så vi höll på att tappa andan. Vi har så grymt dålig humor när vi är trötta. När vi skulle kolla in fåglar var vi några stycken som satte oss på en klippa vid en sjö. Först snackade jag asmycket, kommer inte ens ihåg vad jag sa nu, och sen somnade jag nästan, men tack vare JT höll jag mig vaken.. sen irrade vi runt i skogen ett tag, klättrade upp på ett berg, fick höra något om öst och väst.. Jag var så himla trött! Sen fick vi cykla hela vägen tillbaka.. De andra stack, så jag och Louise ställde oss vid en lyckstolpe på kvarnbergsplan och typ höll på att somna, iallafall jag. Jag frågarde Louise vad klockan var. "fem i åtta". jag ba "vad fan gör vi här vid den här tiden? vi är ju knäppa i huvudet.." sen gick jag hem, duchade och somnade på soffan. vaknade halv ett. Det kännde helknäppt, allt är liksom förvridet. för 12 timmar sen satt jag och åt frukost, jag borde egentligen gå och sova snart.. eller? ni får ursäkta, jag är fortfarade helt veck.. klockan fem ska jag vara i huddingeaulan för dansrep. som grädde på moset.

byebye ,
J

RSS 2.0