Veckans skönaste outfit?

                                         

 Hood - H&m
Jeans - Zara
Regnbågs shal (ny) - Hemgjord
Jacka - Zara
Väska - Hugo boss

Tisdag,

Godmorgon!
Sovitr gott? Har jag är bara lite trött. Idag har jag iallafall lite sovmorgon så det blir skönt! Och efter skolan så skulle jag nog vara med några kompisar tror jag. Sen så ska jag följa med och försöka sälja min pappas cykel också, vi får se hur det går. Inget annat planerat just nu, kanske blir lite läxor också .  Nej, nu ska jag gå och göra mig klar!

// Louise


palla rubrik



snart är det dags för alice födelsedag igen . hittade den här bilden på tårtan hon fick av oss förra året , vacker right ?
drar iallafall iväg på teatern nu , wish me luck !

JULIA

Teater snart !

Tjenare! Ska  åka om ett tag så jag ska äta middag snart.  Hoppas att jag kan mina repliker nu, haha tror inte att jag kan riktigt alla men jag får väll använda min talang att inprovisera :) Ja nej jag tänkte bara säga att ha en jättebra kväll!

Puss och kram
♥ Louise ♥

Dagens dag+outfit!

Hej !
Dagen idag var helt okej, kom precis hem. Har tyvär inte så mycket att berätta, nu ska jag nog sätta mig ner och fixa några saker sen så vet jag inte, har lust att åka och köpa ett par skor men tror att det blir en annan dag är lite trött faktiskt. Hur har eran dag sätt ut hitills ? Slänger in en dagens!

 Love
  Louise



Body - Monki
Chinos - Monki

Hade såklart min mörkt puder rosa shal också :)

Mumsig shake!



Ahlgrensbilar shake!

Jag gjorde för en liten stund sedan en slags Milk shake med ahlgrensbilar. Jag brukar inte gilla Milk shake så mycket men den här tyckte jag var jätte god!   Det är också super enkelt , tar bara 5 minuter sen är det klart!   

     Du behöver: 
 Vanilj glass,
En påse ahlgrensbilar
                                                       en mixer                                                                                                          
                                                                                                                                                                                            
                                  http://www.testfakta.se/img/2007/4/12/6264.jpg
   Så här gör du:  

  1. Du börjar med att lägga i glass i mixern . Hur mycket glass du ska ha beror på hur mycket du ska göra. Gör som jag, lita på din magkänsla.
  2. Häll i godis bilarna efter önskad smak ( rekomenderar att ta ca. halva påsen om du gör en ganska stor mix) Ta hellre för mycket än för lite för att du ska få smak på det.
  3. Sen är det bara att mixa det. Själv så la jag ner lite mjölk också (ca. 0.5 -1 dl) .
  4. Sen till det sista momentet , Lägg upp det i ett fint glass och toppa med riven choklad.
Så här fin kan den bli när den är klar! Men den är godate än den ser ut också!




Kramar Louise ♥




Till Thilda<33



Pratade precis med Thilda som brytit tummen. Åå lillla stakare! Tycker otroligt synd om dig gumman. Gud vad du fick otur då, aa så du vet så tycker jag synd om dig . Puss på dig!
// L





lista

veckans...

ord: whatever
händelse: mysigaste lunchrasten på ett bra tag i onsdags
person: personer
humör: vårsprallig
plagg: jeanskjolen
kommentar: mest irreterande kommentaren är iaf "vare nån som frågade?"
roligaste: kittelkriget XD
tråkigaste: plugg
bästa: SOLEN !
sämsta: snön ..
låt: Hurtful - Hassle
dag: fredag
jobbigaste: måndagmorgon ..
sak/pryl: kameran
film: sex and the city
sötaste: henkes katter
snyggaste: louise rosa shal
finaste: nystädade klädkammaren
fulaste: mhm
äckligaste: översvämmingen i skolan , fyfan
frisyr: utsläppt
mat: mellis
dryck: te
bild: årets första bild på solen !

/JULIA

Super söta sneakers!

Dem här godingarna skulle jag vilja bära  nu i vår. Funderar starkt på att köpa dem. Dem är ju jätte söta och kostar bara 249kr och kommer ifrån Din sko. Vad tycks?

DS_242274_A.tif    DS_242274_B.tif      


söndag eftermiddag





puss
JULIA


Hundtricket snubben

TJENARE! Nu var man hemma igen då. Gick bra på dansen förutom att jag kände mig jätte stel , hmm aja men nu när jag kommer hem är jag helt slut. Köpte med mig en chic så nu hade jag tänkt mig att läsa i den lite, men först en ducsh . Och sen så hade jag tänkt att jag skulle göra en ahlgrensbilar shake. Få se om det blir mumsit lägger in resept sedan.

Juste när jag satt på ett cafe vid min dans idag så såg jag killen i hundtricket. Han som är huvudperson i den filmen. För dem som inte sätt den filmen så se den, både rolig, sorlig och romantisk. Aa men han satt iallafall på det Cafet med några andra och planerade repdagar ( haha, nu film pågång?) Och jag kände hur jag bara stirrade på honom men det kändes så konstigt att se honom "live" , när jag sen fick höra honom prata fattade jag att det verkligen va han.
Ha, vad världen är lliten ändå.

Föresten, Thilda har gjort illa sin tumme , stakaren. Hoppas det känns bättre gmn. ♥

http://www.nordicposters.com/p2/hundtricket_the_movie_02.jpg

På väg till dansen

Drar nu till dansen. Åker lite tidigare och går och sätter mig på något cafe för att plugga lite repliker och lite annat. Kommer hem igen vid 5-6 tiden. Ha de bra!



Linne - Ginatricot
Tränings "jacka" - Nike
Mjukisbyxor - Nike
Skor - Nike



Glad söndag !

Hejsan och gomorgon!

Har ni sovit gott? Själv mår jag jätte bra ! Är fortfarande jätteglad för gårdagens besök i skrapan. Jag fick också biljetter av en i hammarby till deras sista tränings match mot örgryte idag på södersation men jag kan tyvär inte gå. Men min familj får gå istället för mig för jag har ju dans idag. Igår var det ialla fall super kul och nu har jag träffat mina fovoritspelare. Pappa min fotade också några bilder på mig med spelare men dem kanske ni kan få lite senare.

Dagens planer:

Det blir en vanlig söndag idag. Jag hade tänkt att städa rummet och fixa lite kolla lite läxor mm. Sedan blir det ju som vanlig dans. Roligt! Sen ska jag väll bara försöka ha kvar mitt härliga humör hela den här dagen och i veckan också hoppas jag! Nej nu väntar städning puss och hej !

Kramar Louise



Hemma nu!

Tjenare! Är hemma nu igen. Det var jättekul på "intersportdagen" Hela hammarbys a-lag var där och jag fick träffa alla. Fick också några atografer av några och så har jag blivit fotad med några. En av mina favoritspelare var där Charlie Davies fick jag träffa och snacka med lite. Super roligt ! Men jag kan berätta mera senare ska fixa lite saker nu! // Louise

Vill ha !

Ska köpa en ny mobil snart hoppas jag. Och den här skulle jag vilja ha men sen är bara frågan svart eller grå?
Vad tycker ni?

http://www.sonyericsson.com/cws/convertedimages/cws/file/1.596100.1233236216/W715_product_quality_image_1.png?format=jpg&quality=0.7    Mobiltelefoner - Operatörsfria Sony Ericsson W715 Luxury Silver

/ Louise

Intersportdagen!

Godmorgon  ! Sovit gott? Jag är piggare än piggast och på jätte bra humör, lite konstigt klockan är ju bara tio men men så är det. Vad ska ni göra idag då? Själv så ska jag åka till skrapan. Bajens a-trupp ska var där i intersportbutiken och så ska det vara lite andra aktiviteter det står mer på hemsidan. Så det ska bli kul tycker jag. Thilda har tävling idag så jag önskar dig all lycka gmn. Jaa , jag har nog tyvär inte så mycket mer att berätta! Ska fixa mina naglar nu hade jag tänkt så så blir det antagligen. Puss och hej! Louise





Någon som lägntar till våren?

Jag älskar verkligen när det kommer massor av fina vårfärger till butikerna. Man blir så glad av dem ljusa färgerna och vill bara slänga bort sina tråkiga höstkläder. Man lägntar bara bort till sommaren och när man kan slippa dem tjocka jackorna och stövlarna. Men allvarligt?! När kommer våren? Kommer den att komma? Det känns som att det vart vinter och snö i en evighet nu. När är det egentligen daxs att börja att använda vårkläderna? Sitter helt fastklistrad vid söta kjolar , skor och toppar vill så gärna att man ska kunna använda sånt !

Nej, nu börjar Let´s dance!


bilderna från soldagen !




Hurtful



" you don't know what you got until you're missing it a lot "


/JULIA

söta katter

hejsanhejsan ! som sagt var vi ju hos henke idag . typ vid tre skulle thilda, max & max träna så jag louise och henke satte på sex and the city . efter ett tag kom henkes úbergulliga katter till soffan och , trots att jag är allergisk , så kan man ju inte låta bli att gulla med de ! så söta , jag önskar verkligen att jag inte var allergisk , då skulle jag också skaffa mig en söt liten kattunge . sen blev det värsta dimman utanför fönstret , och jag är skitskraj för dimma efter en film , så louise pappa kom och hämtade oss efter ett par timmar . jag nös typ tusen gånger i bilen och nu har mina ögon börjat klia också , men det vare värt för de söta katterna !
ha en mysig fredagskväll !

love
JULIA

Fredagsmys!

Hejsan!

Idag efter skolan så var jag med Thilda , Julia , Henke,Max och Frippe. Vi kollade på lite film och sånt  . Vi kollade på Sex and the city och myste med henkes katter. Ruligt ruligt ! Har tyvärr inga bilder.  Skolan var helt okej, inget speciellt  hände förutom att några blev anklagade för att typ röjt ett rum iskolan. Så nu ska vi tydligen  få städgrupper, Hm kul värre. Japp, Har har ni haft en bra dag idag då?

Ikväll så blir det Let´s Dance för mig,  Det är ju final idag. 
Har ni någon favorit? Själv så åkte ju Morgan min favorit ut förra veckan så jag vet faktiskt inte vem jag hejar på nu. Svårt läge asså, haha nej jag hejar på den som vinner  ! Ha en bra kväll allihop!

/ L

Morrn morrn!

Godmorgon! Hann inte att skriva igår, Sry men hade fult upp. Men iaf så har jag sovmorgon idag. Love it! Så jag kan tar det chill nu på morgonen. Hur är det med er då, allt bra? Nej nu ska jag gå och fixa mig lite! Puss & Kram Louise



Torsdag, glad dag!

tjäna!"

har  vart en solig vårdag idag:) underbart inte sant? efter skolank så gick jag och foketu till ip och spelade fotboll i solen! efter enk stund så drog jag julia louise henke och max hem till mig. vi gick hela vägen:) när vi kom hem så kollade vi på film, men inte så seriöst för efter en stund så blev det kittelkrig! hahahahahahasha julia böev det stora offret"! sen så låste vi ut henke ! haha. menk sen när vi skulle försöka kittla frippe så slog han till oss så ingen vågade kittla honom mer. eftersom julia är bacillrädd så frippe passade på att kleta sina fötter på henne och hon lacka ur totalt :) haha så hon drämde till med en spark mellan bena på honom:P haha. men ska ta det lite chill framför TV:n nu men ha det gött:)

M

sol x2

hejsan ! förlåt för att jag inte har bloggat så bra på sista tiden . har haft en massa plugg och sånt . men iaf här är lite som ni missat ;

igår; solen sken ! jag, louise, alice, thilda och jt satt ute på lunchen och solen värmde på allvar ! det var så himla himla skönt ! jag kan verkligen inte vänta tills sommaren kommer på riktigt . när vi slutade åkte jag louise och thilda hem och pluggade hos thilda. gick mycketmycket bättre än förra veckan med spanskaglosorna, kunde de på andra eller tredje försöket . på kvällen var det dans , och det gick bra , måste bara lära mig att gå som en kille x] louise var med och tittade också .
idag; solen sken ! hann bara sola ett tag , men ändå ! josefin var dålig idag så jag följde henne hem på bilden . tyckte jättesynd om henne ! efter skolan var jag med louise thilda frippe och henke . vi kollade på strandvaskaren och hade kittelkrig , och shit va henke var kittlig ! ojojoj , det var fett kul !  frippe bara slog till alla som ens var i närheten av att kittla honom så han var inge rolig . thilda och henke var grymma på hästbett , och henke var så stark att man inte hade en chans ! som vanlig är louise helt otrolig , asså hon lyckas alltid kittla så att jag skriker och gör bort mig totalt ! aja iallafall , nu ska jag nog slå på teven och senare ska jag ladda in alla bilder från min mobil . jag bara sjuter och sjuter på det ..
pussar till er 
JULIA


mobil och bilder

heeej! sitter brevid amanda älskling här i skolan . hon ska visa mig sin nya mobil som hon kanske ska få! hörs senare, då ska jag försöka att ladda in bilderna från igår hoppas att det funkar !
pussisar till er !
/JULIA

Läxor mm.

Tjenare! ♥ Kom nyss hem ifrån T har gjort lite läxor nu på eftermiddagen och så. Jag gick hem och när jag kom innanför dörren så var mina händer helt blå och helt kalla fy säger jag bara! När komme värmen? Lägntar så mycket ! Men på lunchen idag så satt Jag, Thilda, Julia,Alice och jt i solen och den värmde. Åå vad härligt, tyvärr så var luften lite kall men man kände solen och det är huvudsaken. Skolan var helt okej annars också inget speciellt hände förutom att vissa kastade värsta stora isbitar på oss, inte kul!

Nu måste jag hitta på något gått och nyttigt att äta till middag sedan så ska jag följa med julia till henne dans.

See ya,
Louise


Dagens outfit





Tröja - Mama dutti
Jeans - Cheep monday
Väska - ?
Shal - Hemgjord

Våffeldagen!

Godmorgon! Sovit gott? Börjar tjugo över åtta idag tror jag så jag har lite tid på mig. Juste det är våffeldagen idag va? Jag tror det faktiskt! För dem som ska äta våfflor, hoppas det blir gött och hadet bra !

Love love love

Louise




Svart mjölkpacket!

Haha, kollade i kylen och hittade ett svart mjölkpacket. På lördag är det ju Earth hour när vi ska släcka ner allt i en timme. Vi ska tydligen påminna våra politiker om att vi vill göra något åt våran miljö. Hörde också på radion att det skulle vara något på skansen och på några andra ställen i stan där man kunde komma och se artister och sånt. Aja, man kanske åka till något sånt ställe på lördag då?


Haha den blev lite åt fel håll, men jag pallar inte fota med kameran och sen lägga in på datorn. Nej nu ska jag gå och vila lite så jag mår super i morgon ! / L

Monki

Jag gillar verkligen Monkis kläder. Jag hittar alltid massor med fina och inte alls dyra kläder där. Skulle vilja ha allt! Kolla in på monkigirl.se . Dem har så fina tryck på sina t-shirtar och jätte guliga kjolar. Tyvär så finns det inte så nära, eller a vid weekdays i götsgatsbacken finns ju en men jag är nästan aldrig där längre. Glöm inte nu att titta in på deras hemsida !



Miss M is back in town

tjänaretjänare!
hihi som ni vet har jag vart i göteborg över helgen men om ni vill käsa om det så får ni gå in på min andra blogg för jag orkar inte skriva om allt igen:P http://hedbecks.blogg.se hihi. idag i alla fall har jag vart i skolan och jag tror jag snart tar fram hårfönen och fönar bort all snö för nu börjar jag bli riktigt trött på den!!!! bort med dej! jag vill ha vår !  ! !  ska ta det skitlugnt idag för jag har träning i morrn, läxor och i helgen är det tävling för fullt och fler tärningar! haha
får inte bränna ut mig:P men ni får ha det bra! och gärna be lite om att snön ska försvinna.P haha.

love lovelove
M

hihi en liten bild i alla fall från tävlingen!

Huvusvärk och snö!

Hej! ♥

Var bara i skolan halva dagen idag mådde jätte dåligt när jag kom hem. Så jag gick deräkt och sov och jag vaknade nu. Mår bättre nu huvud värken har lättat och känner mig lite piggare, så jag tror att jag kan gå till skolan imorgon. Har det hänt något annat roligt idag då? Nej inte för min del. Ser att det snöar lite ute. Säger bara NEJ! inge mera snö jag vill ha vår!

Nej, borde kanske äta något har inte ätit någon lunch. Kram

/ Louise

i skolan

sitter i skolan med jt, hon skulle hjälpa mig med designen. men vi fixar inget nu, ska fixa det efter att jag har fixat en ny header. funderar på ett blått tema, lite sommar-seglar-hav-inspererat. men vi får se.
louise fick gå hem idag, för hon hade ont i huvudet, sådär helt tjock i skallen som man kan bli ibland. krya på dig gumman !

i'm out
JULIA

Tisdag tisdag

Godmorgon! Japp tisdag var det ja, tiden går ju så fort! Vaknade av världens jobbigaste signal som väckarklocka. Men nu sitter jag här iaf. Dagen blir väll helt ok. Inget speciellt ska hända tror jag. Nej nu måste jag göra mig klar. Ha en bra dag!

// Louise



Lugn eftermiddag!

Tjenare! kom precis hem ifrån Teatren. Ruligt, ruligt! Men på slutet fick jag värsta hikan haha inte alls roligt! Men den gick över så fort jag kom ut. Dagen idag blev ganska lugn. Skolan gick bra, hade prov oxå. Sedan möte jag upp mamma och vi handlade lite mat och sen så bakade jag bullar. Var typ 1000 år sen jag baka så det var kul.

Juste lite om igår! Var på bio med Julia. Var super trevlig! Men nu efter fick jag höra att tydligen så var Kevin Borg på media market och spelade så v hade hunnit att gå och titta på honom live där. Haha aja man kan inte veta allt.

Morgon dagen är inte planerad. Ska kanske typ göra nåt med några? Vet inte riktigt. Börjar iaf lite senare så det är ju skönt. Nej nu ska jag gå och provsmaka en bulle. Tjingeling!

// Louise ♥

Bio med J igår

Godmorgon!

Måndag morgon igen då, hjälp vad tiden går fort! Var på bio med Julia igår. Haha vi hade verkligen super kul där på heron. Vi kollade på den nya En shopaholics bekännelser. Det var jätte kul! Men jag hinner inte berätta mera om det nu har lite bråttom skolan börjar snart! Hej och ha en bra dag!

/ Louise

http://lipstickpowdernpaint.com/wp-content/uploads/confessions-of-a-shopaholic-lpnp-2.jpg

färgstark stickning




Mera snö!?

Hörde på tv:n att det skulle bli kallt och snö igen! Nooooo fy fy! Juste Thilda kommer hem idag ifrån göteborg, välkommen hem! Haha , hon har bra vart borta sen ifredags men endå. Nej nu ska jag hoppa in i duschen see ya!

/ L

Hinner inte blogga nu!

Hejsan! Blir inte så mkt upptadering idag. Håller på att plugga nu, har teknik prov imorgon och sen vid 2 så ska jag till dansen och sen blir det bio så jag får upptadera mera ikväll! Igår hade jag familjen och några kompisar väldigt bra hemma i deras t soffa. Mysig mysigt! Sen blev det bubbelbad och lite annat. Men ha en super dag!

// Louise

delicious grapes


visst ser det gott ut ?
/JULIA

Kvällens outfit!

Tjenare ! Kommer kvällens outfit, ha enbra kväll !





( Sry för lite suddiga bilder)

Tröja - Ginatricot
Chinos - Monki
Halsband - Annika
Armband - ?
Ring - Tous



Hemma

Hejsan! ♥
Kom hem ifrån uppsala nyss. Var super mkt folk där idag! Vad har alla gjort idag då? Blir ett kort inlägg nu, ska gå och fixa lite saker. Men det kommer en outfit sen vad jag ska ha på mig ikväll. Ska till några av mina familjs kompisar och kolla på robinsson. Så ha det så bra sålänge!

// Louise

ceris design


så , vad tycker ni ? den nya header är kanske lite mer somrig, iallafall är det mer färg! men jag har fortfarande något för svart-vita bilder, så det fick bli det. rätt snyggt tycker jag, piggare lixom. aja , komentera järnet nu! puss /JULIA

Fredag, äntligen!

Hello ! Var ju med Julia idag. Kollade på film och var ute i den härliga vårluften! Super mysigt ! När vi satt och åt varsin macka så pratade vi om hur jag ska bli av med min stress. Världens bästa Julia skrev en lista på vad hon tyckte att jag skulle göra/förbättra och jag måste bara få säga till dej att även om jag inte riktigt visade är jag väldigt tacksam för att du bryr dig. Tack att du hjälper mig gumman. Och jag har funderat lite , och jag vet inte om jag kommer att blogga lika mkt under ett tag. Eller a jag brukar ju uppdatera några gånger om dagen men vi får se hur det kommer att bli med det. Iaf under helger jag har bestämt att jag ska ge mig själv lite mera tid. ♥
Sedan vid kvart i 5 så kom pappa och vi åkte till centrum  och handlade mat. Inne på mat afärren så var det en tjej som stod i kö efter oss som pratade i telefon. Hon skrattade så högt att alla började att titta på henne och fnissa lite också. Hon pratade typ med sin kompis eller nåt, men det lät så himla kul! Sen sa hon typ hela tiden bara asså alla tittar typ mig nu. Haha, gud vad jag skrattade. Aa det var kul om man var där lovar!

Nu så hade jag tänkt att jag skulle plocka undan lite . Sedan senare ikväll blir det tacos och mys me familjen äntligen, har väntat på att få chilla i soffan hela dagen ! Puss så länge Louise

sommar-special

HEJ !
Höll seriöst på att somna idag, både på so:n och no:n. Så grymt trött! Efter skolan köpte jag och Louise godis och åkte hem till moí. Vi käkade lite mellis och sen la vi oss unter varsinn filt i soffan och kollade på Wild Child. Jag tror att jag somnade efter ett tag, så trött var jag! När filmen var slut och jag hade vaknat så såg vi att solen hade tittat fram runt hörnet, så vi tog på oss jackorna och gick ut och mötte våren! Gosh, vad härligt det var ute! Vi gjorde vår sommar-special, vi gick och gungade i skolparken som finns här nära mig. Det kändes så grymt somrigt!
Hör att mamma och syster bakar i köket, ska gå och se vad det blir!
puss, J


Dagens



Tee - Pappas
Kjol - hemsydd
Tights - ?
Skor - Nike
Skinväska - wedins

god morrn

Good morning! ♥

Börjar kl. 9.25 = sovmorgon! Jippi! Haha , nej men det är skönt med lite sovmorgon ibland. Slutar tidigt också och efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske skulle vara med julia eller nåt fårse hur det blir helt enkelt. Nu på morgonen har jag lyssnat på musik hela morgonen lång! Härligt härligt! Japp jag har nog inte så mkt mer att säga än ha en super dag !

/ Louise

Lista var det här!

veckans...

ord: så är det!
händelse: skola hela veckan lång!
person: många
humör: många sortes
plagg: Jeans
kommentar: frågade jag dej eller ? 
roligaste: hemma hos Thilda
tråkigaste: Pluggandet...
bästa: Vårsolen!!
sämsta: vete fan
låt: bara gamla soul låtar!
dag: torsdag
jobbigaste: Matte provet! Var så nervös
sak/pryl: min nya tavla =D
film: bara house och lie to me
sötaste: hemlis! 
snyggaste: mina solbrillor
finaste: mitt ny städade rum
fulaste: ett antal
äckligaste: popcorn doften i skolan
frisyr: naturellt
mat: allt för mkt!
dryck: vatten vatten vatten
bild: haha, julias bilder på sina " prov" 

Lång torsdag

Tjenare! ♥

Sry att jag inte bkoggat under hela dagen, har inte hunnit. Dagen idag var helt okej fast jag trodde att dagen aldrig skulle ta slut men det gjorde den. Tack å lov säger jag bara, är helt slut. Efter skolan så var jag och klippte mig inget intressant klippte bara topparna. Sen tog jag en snabb fixa med mammsen. Sen så var jag med min lille bror som började att dansa på ett ställe. Han ville inte gå själv ditt så jag fick gå med honom. Och efter det skulle vi äta middag hos farmor. Haha jätte rolig va? Men jag fick iaf jätte god mat. Hann med att kolla på engelska verben också men dem kunde jag så det var lugnt! Japp hunnit lite allt möjligt idag faktiskt och imorrn är det fredag bästa dagen på veckan då man får sluta tidigt och mysa med familjen . Verkligen min favorit dag.

Nu hade jag tänk att fixa lite och kanske måla naglarna ? Aa får se vad jag kan hinna med . Sedan blir det nog någon film vid 9 och sen sängen för mig. Vad ska ni själva hitta på ?? ♥

// Louise 

sol för fan !

Hejsan, hur är läget? Själv är jag fett med trött och mest trött är jag på vintern! Men solen sken ju idag, vårtecken vårtecken... Ska passa på att suga åt mig en massa D-vitamin så att jag blir piggare. Iallafall skoldagen var väl inte så intresant, flöt på. På svenskan hade vi vikarie som var ond och tvingade oss att göra stensiler som vi redan gjort. Så jag och jt gjorde en lista över snygga killar istället. Måste nog ta och sätta mig med glosorna nu, man blir lurad med tiden eftersom det är så ljust ute, och jag älskar ljuset! puss på er / JULIA


Sommar sommar sommar

Idag var det lite vårit ute. Solen sken och man behövde inte ha värsta tjocka jackan på sig utan att frysa. Det är ju ett bra vårtecken och vi såg  blommor här om dagen. Haha som troligen var planderade men endå så ja hoppas verkligen att det inte blir någon mer snö och kyla den är vinter. Tänk er när man kan bara kan gå i fina sandaler, ballerina skor och sånt å jag döör !!  Asså jag skulle kunna drömma mig bort i timmar. Jag blir helt gråt färdig när jag tänker på alla fina sommar minnen jag har haft med mina närmaste vänner. Vara ute med båten, åka och bada och sena kvällar gud vad sommrarna har vart lyckade! Om några månader får vi sommarlov  (Okej det är ett  bra tag kvar) men jag vill bara räkna dagarna tills dess.
Kommer ha så roligt !Snälla kan det inte bli sommar nu! ♥ ♥



Pluggisdag

Japp, som julia berätta har vi pluggat hela eftermiddagen lång . suck,suck ! Jag, julia , thilda och alle balle pluggade och drack tee. Gick hem ifrån Thilda typ vid 5 och sen åkte mamma och jag och åt thaimat. Det var super gött! Älskar ju thaimat så. Sen har jag bara hämtat min brosha och nu tänkte jag plugga lite engelska ,typ. Juste hade matteprov idag. Fy och blää tror inte att det gick så där jätte bra. Men vi får se. Ja jag har inte så mkt mer att berätta just nu tror jag faktiskt. Så nu ska jag väll stirra ner i de tråkiga engelska böckerna. Tjingeling så länge !

// Louise ♥

plugg ..

gosh , ha pluggat järnet hela eftermiddagen ! spanskan tog en jävla tid , och det blev inte bättre av att thilda skrev ; DU ÄR SÄMST ! på vartenda papper ! det var egentligen bara glosor , men det var frågeord så man måste böja vissa och välja om det är en eller flera blablabla .. tillslut skrev jag bara fuck off ! sen har också skrivit so uppsatts eller vad man ska kalla det och kollat på de oregelbundna verben i engelskan . varning för trist plugginlägg , men aja whatever , det var iallafall allt ifrån trist i verkligheten , har garvat så att magen krampar över de där jävla spanska orden ! och de sitter faktiskt nu ! stolt som fan , that's for sure ! 
/JULIA
 
 

En dag närmare våren!

Godmorgon!
Har ni sovit bra? Jag är pigg, Glad och det bästa är att solen skiner. Åå när blir det vår tid igentligen? Aja en dag närmare våren idag iaf. Efter att jag drack mkt vatten åt mkt frukt och sov bra så mår jag mkt bättre nu. Skönt skönt. Nu ska jag göra mig iordning och sen blir det skola. Efter skolan idag blir det bara plugg så vi hörs ikväll!

// Louise


komentera !

japp , en nya header igen ! what do you think ? komentera sötnosar !

:/

Hej! ♥

Blir ett väldigt kort inlägg mår inte så bra för tilfället, Dagen fick ni nyss av julia! Får se om jag bloggar något mer idag kanske kanske inte måste vila lite så jag mår bättre imorgon. Ha en supe rtisdag allihop!

// Louise

tandläkare och lamm

heeeej ! var hos tandläkaren på morgonen idag, shiiiiit vad jag var nervös ! jag hatar att gå till tandläkaren, men som tur var så hade jag inte några hål ! mamma har köpt flourskölj till mig och så ska jag köra tandtråd varje morgon och kväll . som en liten tant men whatever, förebygger det hål är jag mer en nöjd . till lunch var det lamm, uach, så jag köpte en macka och en ramlösa i centrum istället . efter skolan tog jag thilda louise och alice halv fyra bussen till thilda . mellis, såg på house, kom hem, tog en morot och satte på datorn . ha en bra tisdag !

loooooooooove , J

Zoom sisters one+

Åå vad glad jag är, mina skor hade kommit idag ! Hade glömt nu nyss när jag kom ifrån teatern att det var idag de skulle komma så det blev en liten överaskning. Nu äntligen behöver jag inte ha ont efter dem andra gamla skorna tack tack! Har ju väntat ganska länge på dem nu.



Inte värdens snyggaste bilder precis men det får duga !


See ya!♥ Louise

tröttis

tjenare , trött as usual . men om tio minuter ska louise hämta upp mig och sen blir det teater . kul , men gosh så trött jag är ! bums i säng när jag kommer hem , säger jag bara !

puuuuuuuuuuss
/JULIA

Dagens !



Body - Ginat
Kjol -  by Louise
Tights - ?


Teater nu på kvällen!

Hello ! Sry att jag inte bloggat nu på eftermiddagen men jag har inte hunnit. Först iskolan var det än ganska seg dag . Inget speciellt hände och jag kände mig lite trött och så. Efterskolan gick jag hem och var hemma en liten stund och sen kom mamma och min bror + hans skrattiga kompisar. Sen har jag vart och köpt färg till mitt rum (pallar inte förklara det nu) och köpt lite andra saker som gardinstänger och sånt . Så jag kom precis hem. Vid 6 så ska jag hämta upp julia och sen blir det teater . Så snart så ska jag äta middag. Blir minestrone soppa . Gött gött! Ha en bra kväll allihop !


Kramar Louise

lördagens

 

 
kjol - gina tricot
linne - gina tricot
kofta - H&M
ribbade strumpbyxor - ?


 


Tidig Måndag morgon!

Gomorgon alla pigga! Själv är jag lite halvt död men aa. Börjar som varje måndag med idrott. Så ni får ingen outfit nu få bli i eftermiddag istället. Nu måste jag göra mig klar innan jag måste gå till busssen ha super dag !

Kramar Louise



Söndag kväll igen

Hejsan svejsan! Vad gör alla? Själv så har jag fixat lite lyssnat på musik och slappat. Min kväll har/är faktiskt helt perfeckt idag känner mig inte speciellt trött och så och jag tänker inte gå och lägga mej för sent för imorgon måste jag va lite pigg. Blir så himla arg på mig själv när jag sen morgonen där på är trött, sur och otrevlig förlåt dem det har drabbats av ! Nu hade jag tänkt att måla mina naglar behövs verkligen.

Juste va på dansen förut idag va jätte kul som vanligt och snart måste danserna fasna efter hur många gånger vi körde dem. Nepp ni får ha en underbar kväll allihop och glöm inte att borsta tänderna! ♥

 Love love love Louise

helgen

hallåhallå ! blev inte att jag bloggade igår , städade först på dagen och sen hade vi några kompisar till min familj över på middag & melodifestival . de hade köpt med sig ett helt melodifestival-kit med partysmällare , silver- och guld tutor , energidryck och så en film ifall någon skulle tröttna x] måste medge att jag blev himla irreterad på de där tutorna efter ett tag , speciellt när de blåste som fan när Måns sjöng .. men annars var det skittrevligt . lite förvånande att det vände så snabbt för Måns , från att ligga först till att komma fyra .
idag har jag bakat en kladdkaka som inte alls blev god , och nu ska jag ta en dusch och sen göra hårinpackning . så , ha det bra !

pussar
JULIA

Fixar dag!

Hejsan och godmorgon! Har dem som precis gått upp sovit bra? Själv så har jag vart vaken ett tag håller på att fixa lite på mitt rum. Någon som kollade på melodifestivalen igår då? Haha jag kollar varje år så jag har iaf kollat. Jag tycker inte att hon opera sångerskan inte skulle vinna men jag vet inte heller vem som skulle vunnit annars. Agnes hade ju en bra låt . Men stakaren Molly fick bara 2p , Tycker absolut att hon skulle fått lite mer röster.

Dagen idag blir det somsakt städning och till fixning på rumet och dans sen . Har precis satt upp en tavla nu , blev faktiskt bra. Men problemet är att jag har 1000 ideer och jag kan ju inte göra alla. Jag lägger in bilder sedan när det är klart.


                                           Kramar !

                                       / Louise

Hemma efter en dag i uppsala

Hejsan! Dagen idag började med att jag vaknade med tuppen, haha nej men väldigt tidigt iaf. Var nämligen i uppsala idag. Så jag är halft död nu. I uppsala jobbade jag lite men sen var jag tvungen att följa min lille bror till h&m för han skulle köpa jeans. Kollade lite själv men jag köpte inget. Nu på kvällen håller jag på att fixa och göra mysigt på mitt rum. Ska också sätta upp en tavla och så och snart är det klart! Hoppas det är klart inom 3veckor det är mitt mål.  Vad har ni hittat på idag då? ♥

Japp snart så blir det en mysig middag med familjen är super hungrig och sen ikväll är det ju också melodifestivalen final, så jag får väl springa imellan tv:n och mitt rum =)

Nej nu ska jag inte fasna här vid datorn sjingeling! // Louise

M is back!

aloha everyone!

tänkte skriva lite nu igen. har precis vart ute i garaget och tränat en hel del. superkul! haha visste ni att jag hade namnsdag idag? nej såklart inte jag visste det inte änns själv fören min kompis sa det:P haha. vet faktiskt inte riktigt mer vad jag ska göra idag. jag ska ha gäster på kvällen men det känns lite boring att bara sitta framför datan och vänta på dom i  flöera timmar. fast som sagt har jag faktiskt vart och ridit och tränat i flera timmar så jag är inte så jättepigg.:( men jag fårväl komma på ngt. vad ska ni görav idag då?? ett tipps är att lyssna på klippet nedanför för han sjunger ultra bra och låten är superbra! fast ni måste lyssna på hela!

puss och kram!
M


Fredagkväll

Tjenare!

Är hemma nu igen efterikea huddinge och sen var jag och handlade mat. Haha , jag hittade nästan inget på ikea idag konstigt va? Jag brukar ofta hitta mer än jag ska men nej inte idag. Aja har fixat en ram iaf. Imorgon så ska mamma fixa lådorna som jag ska klä in i en tapet visar när det är klart. Nu på kvällen så ska jag städa mitt rum och sen bara ta det lugnt . vad ska ni göra då ? ♥ Snart så ska jag äta en mysig fredag middag med familjen mysig mysigt! Nu väntar städinig men ni får ha det bäst flodhäst !

// Louise

dagens lista

Dagens vill ha: vår !
Dagens klädsel: blå jeansleggings , rosa tee , I ♥ NY tjockiströja , skinjackan , converse , vita vantar och nuknuk väskan
Dagens frisyr: knut
Dagens händelse: kan inte välja en
Dagens låt: är jag lite för förutsägbar om jag svarar Hope and Glory med Måns ?
Dagens planer: äta tacos
Dagens saknad: alleballe
Dagens dummaste: snön, framförallt den som ramlat ner från taket och bildat ett berg som troligen smälter framåt maj
Dagens sjuka: magont , eftersom det var smör i kladdkakan jag åt trots att jag är fullt medveten om att jag är allergisk
Dagens drog: -
Dagens roligaste: snöbollskrig mellan amanda och thilda x]
Dagens favorit: solen !
Dagens köp: havre & himmelrike
Dagens godis: inget än
Dagens humör: lite aggresiv , men för övrigt glad
Dagens mening: jag sa ju det !

i love fridays

hejsan ! hade bara fyra lektioner idag , efter en lång sovmorgon känns det som ingenting . jag , amanda och thilda tog halv två bussen hem till thilda efter sista lektionen . vi bakade en kladdkaka och kollade på house , måste jag ens nämna as usual ? efter ett tag kom henke över och vi satte på Världarnas krig  . jag gillar den verkligen , men den är ju för hemsk ibland . thilda skulle iväg och träna som vanligt , så jag följde amanda och henke till bussen och stod där med de och snackade tills bussen kom . vandrade hem till mig och nu ska jag bara slappa , i think . och juste , fick tillbaka mitt matteprov idag . hade gått mer eller mindre dåligt för alla , det mesta jag hörde var en som hade 20/25 så vi ska få göra ett annat , nytt prov på onsdag . ska plugga på ordentligt !

fredagspussar till er
/JULIA

Ikea nästa

    Hejhopp!

 Så jag tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt.Ska snart åka till Ikea. Ska inte köpa så mkt  bara lite ramar och lådor och sånt men oftast så blir det ju mer än vad man har tänkt sig så vi får se om det dyker upp något "måste ha" grej. Haha , skolan idag var helt okej. Skulle spelat upp en engelska pjäs en sen var en i mon grupp sjuk så det blev inget. Hur har eran dag sätt ut hitills då? Nej nu måste jag göra mej orning, Ikea here I come! Puss och kram sålänge!


// Louise



Outfit

Här kommer lite bilder på dagens! Ha en super dag!



Tee - Abecrombie and fitch
Kjol - Hemgjord
Tajts - H&m

Haha om du någon gång vill ha trollhåt så sov med en knut på huvudet mitt blev helt knäppt! ♥

Yes, det är fredag!

Hej o gomorgon alla sötnosar !

Som ni säkert har läst så var jag med Mimmi,Julia,Thilda igår. Har saknat mimmi väldigt mkt men tyvär så var jag tvungen att gå hem ganska tidigt för jag mådde inte så bra. Vi måste ses alla tjejorna snart igen. Idag mår jag iaf mkt bättre. Och på glatt humör är jag också. I eftermiddag så ska jag till IKEA tror jag. Älskar Ikea . Ni får ha en underbar fredag alla, puss och kram!

// Louise ♥



te och snöbollskrig

hejsan ! hade en skitmysig eftermiddag med mimmi och thilda idag . louise var också med ett tag , men hon fick gå hem för hon hade så himla ont i magen , stackaren . hela eftermiddagen har vi druckit te och pratat en massa , som sagt , skitmysigt . shit vad jag har saknat mimmi ! det är inte klokt ! sen har den nog inte hänt så mycket mer , förutom att jag och thilda hade värsta snöbollskriget på vägen hem ! jag vann överlägset genom att trycka ner henne i en  buske , mohaha x]

puss på er
J

Ont i magen!

Hejsan ! Blir inget vidare långt inlägg för jag har väldigt ont i magen, Var en stund men Thilda MImmi och Julia idag men sen fick jag väldigt ont så jag va tvungen att gå hem . Men men jag ska inte klaga! Nu ska jag gå och vila Puss på er ! Jag skriver mera  ikväll så hej så länge.


                                                            Louise 

eye



här är en bild som jag tycker är skitfin på thildas öga . gjorde den på elevensval för ett tag sen . nice right
?

godmorgon !

hej & godmorgon ! hur är läget ? jag håller på att borsta tänderna för min buss går 41 . ha en bra dag !

puss och kram
JULIA

Ny väska

      Här är min nya väska . Är såklart  by Louise men lite hjälp av mamma .  Har också inrätt den i ett super sött tyg tycker jag. Kommer mer bilder på den imorgon!
                                                      Vad tycks ? ♥




                                                        // Louise

Ikea på fredag?

Japp då var jag hemma, nej asså jag har vart hemma ganska länge men jag vet inte vart tiden har tagit vägen. Ja , ikväll så ska jag inte göra något speciellt, typ bara slappa och städa lite. På fredag så ska jag nog till IKEA jag älskar ikea! Haha , jag vet att inte så många gör det men jag älskar det. Jag ska köpa en stor ram typ helt vanlig iträ som jag sen ska måla i  en lite gammeldags silver färg. Sedan så köpte jag här om dagen en fin tapet (orkar inte förklara nu hur den ser ut ) som jag ska sätta in i ramen så det blir som en tavla. Det låter kanske lite konstigt men jag ska självklart lägga in bilder på den när det är klart. Jag tror att det kommer bli ass bra, jaa jag hoppas det iaf. 

Nu ska jag bara gå och städa lite men sen kommer bilder på min nya väska. Puss på er !  Louise



onsdag eftermiddag i bilder

         


Våren kom nu!

 Gisa vad jag gjort hela kvällen? Istället för att göra tråk läxor har jag vart uppe i 190 och sjungit så jag har ont i halsen. Haha , ruligt ruligt! Har lyssnat hjärnet på Just idag är jag stark och vet ni hur bra självförtroende jag har fått!? Åå ska bli så härligt att att få vår och börja gå på bajen matcher igen. Snälla vår, kom nu!! ♥

http://hem.passagen.se/bajensgallergrabbar/Bajen%20Log.jpg


Guess who´s here?

haha det är ju jag (m)!

börjar faktiskt bli riktigt stolt över mig själv nu ju! har bloggat typ ett inlägga om dagen! *STOLT*  fast julia eller louise brukar oftast hinna före med att skriva om vad som hänt under dagen så det blir ju inte så långa inlägg. men det blir i alla fall inlägg:P hehe får igentligen inte göra lipsmilysar (:P) för julia för hon tycker det är så fult. men gör det ändå:P haha.! puss på dej julia. okey inte så mkt mer intressant att skriva men ta det chill alla ute i snön! halka inte som geron brukar göra! haha.

puss
M

Hejsan svejsan!

Tjena !! ♥

Idag har jag vart med Thilda, Julia, geron och Max. Vi spela GH , Kolla på film och lite sånt. Ruligt ruligt! Så jag kom hem för bara en liten stund sen. Skolan idag var helt okej, hade elevensval och lite annat. Gick ganska bra faktiskt, trodde att det skulle kännas som dagen aldrig skulle ta slut. När vi gick till bussen så träffade vi mimmi som trodde att vi skulle vara med henne idag, men vi ska träffas på torsdag. ♥

I morgon är det redan onsdag! Ojoj oj vad tiden rinner iväg. Skönt iaf. Vad har ni gjord idag dåå?

Naj, nu så ska jag gå och plugga lite och så.

Kram
     

Outfit

hej, o gomorgon!

Slänger in en dagens lite snabbt, och ha en bra dag idag!



Linne - Ginat
Tröja - Crocker
Jeans- cheepm
Väska - wedins

Måndag kväll

                                             Hej alla ! ♥

Kom hem nyss, gick helt ok. Har ni gjort under kvällen då? Nu tänkte jag att jag bara ska slappa och ta det lugnt har precis gjort julia s knep mot stress, Julia tack, tack nu vet jag att det inte var bara du som trodde på det där XD

Här om dagen när jag borde gjort läxor men jag struntade i det så bytte jag skosnären i mina skor. Jag tycker faktiskt att dem blev lite söta och mer personligare nu. Haha kanske inget roligt att veta men jag lägger in en bild på dem.

Imorgon så börjar jag 9.25 skönt skönt så jag behöver inte gå upp skita tidigt iaf. Gla e jag för det. Nopp tv väntar , ha en mysig måndag! !                                                                     




Vad tycks?

KLANTSKALLEN ANNROPPAR!

 Näe jag bara skämta, hahaha. seg måndag som julia redan berättat om. efter skolan idag har jag vart hemma och tagit det lite chill. kan inte gå på gympan idag eftersom jag haltar *PINSAMT*- har vart superduktig och gjort matteläxan. SUPERKUL! ;O ja juste ni ska få en bild på värlens snyggaste människa! och nej det är inte jag bilden ska va på, den är på en annan snygging:P

lovelovelove
M



BILLIE JOE ARMSTRONG!

louise se hit ! i told you so , det funkar på riktigt !


fläta

  
provade att sätta upp mitt hår i en fläta .
snyggt eller inte ?

/ JULIA

seg måndag

heeeej .. i'm såå trött ! omg , orkar knappt lyfta mina fingrar över tangenterna .. i skolan har jag vart trött och sur , och förlåt de som drabbats ! jag svär imorron ska jag gå runt och le så mkt jag kan för och gottgöra ! i don't like to be suuur .. aja , whatever , ett konstigt inlägg , hoppas ni fattar . juste snart ska jag på teater också . kommer somna på scenkanten .. 

i'm out 
JULIA

Dagens..



Tee - G-star
kjol (ny) - hemsydd
Skärp - ?
Skor - Bronx
Tights - Ginat

Kjolen som är på bilden är ny , den blev klar igår men jag hann inte lägga in nåra bilder på den. ♥ ♥

                    

huddinge?

                                                                                Hejsan!
Kom hem typ nyss såå nu sitter jag här framför datan . Har ni haft en bra dag? Själv så har jag haft en helt okej dag. Var mega trött i morse men sen så blev jag lite piggare. Lektionerna gick helt okej. Fick tillbaka mitt no prov och hade alla rätt. Och sen fick vi veta att vi skulle ha ett teknik prov om två veckor. Det hände inget speciellt idag helt enkelt. Nu på eftermiddagen var det tänkt att jag skulle till hudd.c en stund men jag vet inte om jag pallar men jag ska kanske dt ändå. Sedan ikväll äre ju teater så jag måste typ åka snart då. Ha en trevlig måbdag då!
    
                                                                                   Kramar
                                                             




Gomorgon!

                                                                                  Gomorgon alla! ♥
Har ni sovit bra? Själv så skulle jag verkligen ligga kvar isängen och sova hela dan men ja idag är det ju skola så det går ju inte. Först nu på morgonen så har jag idrott, helt okej hoppas att jag vaknar till då. Sen så är det bara typ tre lektioner till sen slutar jag så jag ska nog överleva dagen idag. Kommer hem runt kvart i tre så ha det så bra tills dess.
                                                                             Pussar och kramar



                                                                  









gonatt!

Hej hopp! Har ni haft en bra kväll? Hoppas det. Jag hinner inte blogga nu för jag ska typ gå och lägga mig nu. Men ni får ha det så bra tills imorgon! Tänkte försöka läsa ut min bok. see ya och sov så sött!

Stora trötta kramar        

vad tycker ni ?

kom på att det är den internationella kvinnodagen idag ! såg en nemi-serie tidigare som gick såhär ;

nemi och hennes blå-håriga kompis sitter på en bar och en anställd på baren säger till de :

-grattis på kvinnodagen , tjejer !

den blå-håriga tackar och nemi säger ;

-vi hinner väl ta några drinkar innan de nästa 364
mansdagarna ?

tycker den var klockren , en lite tankeställare åt er !

/ JULIA

fartfylld helg!

Tjena mellan bena.!

helgen för mig har varait rolig på alla sätt- har gjort ngt för det mesta hela tiden. engilt mig så börjar helgen med fredagen och på kvällen va jag först på en superbra träning och senare på kvällen när jag kommit hem, så sov emma och ida över hos oss. vi hade no parents hemma så det va skönt! vi spelade gh band och sen så badade vi vid 12 ungefär. eftersom alla va trötta efter en lång vecka så somnade vi inte allt för sent som vi i vanliga fall brukar göra. nsta dag så tog vi det lugnt men sen på kvällen (som kom ganska snabbt) så kom mina kusiner över och min mormor och morfar. vi hade ett litet släcktkalas för mig och jag fick många fina pressenter=) om ni kollar på min andra blogg så får ni se lite knäppisbilder. och dom lägger jag INTE ut mer än högst en gång:P

i morshe va jag tvungen att gå upp tidigt för jag hade träning. det gick alla tiders bra, förutom att jag (klantskallen) körde in foten/ sparkade in foten undertrampetten när vi körde uppvärming - rätt in i en jävla skruv så jag har "värsta!" såret där nu. näe kanske inte värdta värsta men lite ont gör det. snart så ska jag till farsta med syrran. får se om jag hittar ngt snyggt . tänkte använda upp en del pengar som jagg fått :)

ha det bra!

lovelovelove
M


 

världens snyggaste människa!



Dans nästa !

Hej hopp! Vad gör ni? Sry att jag inte skrivit igår kväll eller nu på morgonen men min datas internet var helt knäppt! Strax blir det dans för min del. Super kul för jag har ju inte vart där på ett tag nu när det vart lov och allt. Kramar ! ♥


                                                            



Linne - Nike
Tee - Nike
stora byxor - hemsydda

+ ett par dans skor såklart! Ikväll ska jag beställa ett par nya dans skor. Bra, för mina andra gillar inte jag så mycket. See ya!

söndag

hejsan !
ska iväg till farmor på fika om ett tag för hennes man fyller år , så jag tänkte bara säga hej ! måste föna håret nu , ha det bra !

puss
JULIA

Baddräkt


 
En söt baddräkt 198:- ifrån H&m

Min dag!

                                                   Hej hopp!

 Kom hem ifrån uppsala typ nyss, har vart i min mammas tyg affär. Roligt som vanligt och det var typ 100st som sa att jag var lik min mamma. Evigt tjatande! Jag klippte också en kjol i ett fint tyg. Det ska bli en hög kjol och tyget är lite 50tals inspirerat, like it! Har också en väska pågång och lite annat smått och gött! Har ni gjort under dagen då? ♥

Nu hade jag tänkt att ja skulle kolla lite på min matteläxa och sen sy lite kanske, och helt enkelt ta det lugnt. Men nu måste jag gå! Pussar och kramar! 


                                 

Jeans jackor!





                                                             
                                               298:-

En jeans jacka ifrån h&m , tyckte den var ganska snygg, vill hitta en fin jeans jacka nu till våren . Nån som har ett förslag var man kan hitta snygga jeans jackor?♥

                             

kanske till skolavslutningen ?








Fredagsmys här hemma i soffan!

Tjabba tjena !♥ Har ni haft en bra fredag? Jag har haft en mysig fredageftermiddag med mamma på stan. Jag shoppa bara några scrapping grejer och ett block som jag ska skriva och rita ner alla mina ideer på kläder. Så det blir lättare sen när man ska sy dem, bra va? Har massor grejer som ska skrivas ner så det blir nog det kvällen går åt till och så ska jag kolla lite på let´s dance som går på tv. Imorgon så blir det uppsala för min del, vad ska ni hitta på ? I stan idag så såg jag också jätte mycket fina sommar/vår kläder men jag köpte inget idag, men funderar på lite saker fårse hur det blir med dem. Ja nu måste jag gå! Ha en mysig fredag .

                                  

outfit


 
♥ väska , nuknuk.se
♥ converse , footlocker
♥ svart jeanskjol , gina tricot
♥ rosa t-shirt , vero moda
♥ grå munkjacka , h&m
♥ corallrosa sjal , gina tricot

min kamera

i flera veckor nu har jag skjutit framför mig att ladda in alla bilder från min kamera till datorn och ta bort de från kameran . jag älskar ju min kamera som jag fick i julklapp och jag vill använda den mer , men det har inte blivit av för att den har vart full med gamla bilder och för att jag har trott att det är skitjobbigt att ladda in till datorn . men det är faktiskt ganska enkelt ! min kamera är rosa och är undervattenskamera och vanlig kamera i ett , men ändå snygg och smidig , så den kommer att vara perfekt i sommar när man badar varje dag ! och i spanien dit jag ska i sommar , i poolen och i havet ! gud så mysigt det kommer bli ! kom sommar kom !






vårkläder

hallå allihopa !
imorse fick jag ett ryck , jag ska börja använda vårkläder . så idag rotade jag fram mina coola gamla converse , som båda är olika . de är blåa men den ena skon har en brun sula och den andra en svart och lite sånt . sen tog jag skinjackan och så hade jag kjol + såklart min nya väska ! kändes finfint , men hela dagen har ändå vart mulen .. men igår var det faktiskt riktigt soligt där ett tag ! i alla fall ; min dag . på no:n gjorde vi collage om den globala uppmärmningen , efter att vi sett en obekväm sanning . louise hittade en hel artikel om det i en tidning , så vi fixade från den . blev faktiskt riktigt snyggt ! när vi slutade drog jag , amanda , alice och thilda hem till T . vi åt lite mellis , kollade på house , vilket jag förresten har fått alice att gilla eller hur alle ? sen spelade vi rock band . gick piss för mig men det var fett kul ! sen skulle thilda på träning så jag gick hem och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på . precis när jag kom hem fick jag nästan hjärtattack ! jag kom in och så hörde jag något som rammlade inne i tvättrummet . hade inte hunnit tända så mycket heller så jag blev skitskraj ! smög fram dit och kollade in och som tur var möttes jag inte av ett vilt ansikte som var ute efter mig , utan bara tvättmaskinen och diskhon . som tur var ! aja , ha det bäst !





outfit

Hej, har har lite brådis nu men här kommer bilder på dagens iaf! Kram L




                                 Tröja  - Hem sydd
                                 Slitna Jeans - Zara
                                 skärp  - Hugo boss
                                 väska - hugo boss
                                 Skor   -  Nike

fredag morgon

GOO MORGON! Har ni sovit gött? Själv så vaknade jag pigg idag, gud så skönt! Börjar senare idag så jag kan ta det lite lugnt nu på morgonen. Hoppas ni får en super fredag idag. Kramar Louise

Nagel penna

Tjenare! Ni ska jag prova en sorts penna som du målar med under dina naglar så man ser det vita lite mer. Så jag åter kommer om resultat senare! Ha det så bra ! Louise



Lite dålig bild, sry.. ♥

the bag


glömde jag att säga att min nya väska från nuknuk.se kom i måndags ? var precis lika fin som jag hade trott ! i love it !

nytt utseende by julia

nytt utseende igen ! vad tycker ni ?

Nya skor

 Tänkte bara visa ett par skor som mamma kom hem till mig med. Jag pratade senast idag om att jag skulle köpa ett par låga converse men sen så hade mamma köpt dem här älsklingarna. Dem andra jag ville ha får vänta lite de kanske jag ska köpa senare till sommaren eller nåt. Jag tyckte att dem här var lite coola dem är mer som ett par tennisskor, och det gillar ju jag!  Jag har också ett par nya balerina skkor men dem får ni se någon annan gång! //Louise ♥ ♥
                

Torsdag today!

Hejsan ! Kom hem precis har vart hos min farmor, skit kul va! Hahha, nej jag skojja bara . Jag åt middag där idag som jag inte gjort på hur länge som helst. Åt Julias favo potatisbullar. Det var helt okej men något som är lite sjukt är att min 8åriga lillebror orkar äta 8st!! Fattar inte hur det kan få plats. Aja , Skolan var lång och hade två prov. Får se hur det gick. Har ni haft en bra dag idag då?

Nu på kvällen ska jag typ ta det lugnt måla naglarna och sånt, har ni några planer för kvällen? Hade så bra !


                                                          /Louise

Och här kommer lite bilder ifrån i tisdags till julia, hon ska kanske göra en ny header så här kommer dem!


veckans lista

veckans...

ord: my godd
händelse: thildas tisdag
person: en massa
humör: fnittrig och lite vår-sprallig
plagg: mörkblå jeans tajts
kommentar: "man ser din bh , thilda"  sa amanda under värsta fridfulla ögonblicket  
roligaste: garv-attack på golvet hos louise !
tråkigaste: stenhårt plugg till proven ..
bästa: alla rätt på so provet ! wohoho x]
sämsta: tappade mobilen i kladdig sockerdricka ..
låt: hope and glory - måns
dag: tisdag
jobbigaste: att gå upp i mörkret på morgonen ..
sak/pryl: louise's balla webbkamera !
film: sex and the city
sötaste: min syster
snyggaste: yeah
finaste: thildas tårfyllda ögon i tisdags x]
fulaste: ett antal
äckligaste: allt för många
frisyr: volym med dust it
mat: hallon
dryck: o'boy
bild: bild(erna) på mej och louise från i söndags , fiina !

RUBRIK?

okey min rubrik är nog en rubrik som nästan alla bloggar har haft någon gång men jag har hellt hjärnsläpp på vad jag ska ha för annan rubrik. haft en as joggnig dag idag. vi hade 2 PROV I SKOLAN IDAG! plus att det va en långisdag.! bajs. aja jag överlevde dagen så efterskolan gick jag hem till amanda. vi tränade och hade kul=) pallar inte skriva så mkt mer idag för r skit-bajs-trött! men ha det bra!

lovelovelove!
M

rock band

förlåt att jag inte har bloggat på tusen år , men jag har verkligen pluggat-pluggat-pluggat ! igår satt jag och louise typ tre timmar och höll på med engelska och matte . hade prov idag , hoppas att det gick bra ! fick också tillbaka vårt stora so-prov som vi hade vecka 8. och jag fick alla rätt !! känner mig skitnöjd ! måste bara få gotta mig lite i det !
igår : som sagt var jag och louise här och pluggade , men innan var vi hos thilda med lovisa och spelade GH rock band , eller vad det nu heter . det var fett kul ! jag spelade mest trummor . louise var fotpedal (a) hon satt och tryckte på pedalen till trummorna dåra ! och den kom typ bara tre-fyra gånger per låt i de vi spelade ! lovisa kom på att vi borde kalla oss för easy-bandet för det gick rätt dåligt och alla körde på easy x] sen gick jag och louise hit . medans vi pluggade lyssnade vi på torfeifs låt från melodifestivalen x] vi sjöng med och ba ; sweeeeeeet kissing' in the mooooooonlight ! oh , så bra låt ! yeah right ..

puss & kram
JULIA


Go morgon!

Hej o godmorgon! Blir ett kort inlägg har super ont i min ena arm. Jaa, idag var det prov dag då! suck. aja hörs senare! Kram L

Dagens kommer strax!

Hatar prov!

Hej hej! Kom hem ifrån julia för en minut sen. Vi har pluggat hela eftermiddagen. Suck suck. Iskolan idag hade vi hade ingen slöjd i så vi fick skippa läsningen på 20minuter efter också så jag Julia Thilda och Lovisa gick hem till T och spela GH en stund, men sen vid tre så skulle vi gå hem och då gick jag och J hem till J och plugga. Vi har nämligen 2st prov imorgon! Åå, asså egentligen får man inte ha 2prov på samma dag men lärarna typ skiter i det.  Aa blir arg bara jag tänker på det!! Har engelska prov och matte, Önska mig lycka till! Har ni haft en bra dag då? Hoppas det, Naj nu ska jag gå och ringa min pappa och se var han tagit vägen. Ha det så bra sålänge bloggar senare ! Kramar Louise

good morning

goooooood morning ! har spanska om typ en minut , så jag ville bara säga god morgon och ha en bra dag ! ♥

love
JULIA

Lööve it !

Hej igen! Måste bara visa dem här super fina träning skorna. Jag älskar dem! Kollad epå dem precis efter jul när dem var nya åå Jag måste beställa dem nån gång. Hmm undra vilken färg jag ska ha på dem? Haha rosa såklart! Vet att dem är ett par bra springskor (som dem är till för) plus att jag säkert kan dansa i dem! Good ! Det är också en + sko innerbär att man har en liten grej i skon som sen kopplas till ipoden och så säger en röst hur långt du sprungit och allt sånt. Vad tycks? Kramar L

http://www.plussixfive.com/wp-content/uploads/2009/01/sister_one_group1.jpg

                                          Gillar dem rosa!

L här :)

Dagens vill ha: Mindre läxor!
Dagens klädsel: Klänning! XD
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: skola och fira kompis
Dagens låt: Loove love love me agnes
Dagens planer: plugga
Dagens saknad:  vet ej ♥
Dagens dummaste: när jainte fatta blondinskämtet
Dagens sjuka: allergisk :(
Dagens drog: ...
Dagens roligaste: firande av Thilda
Dagens favorit: Hihi finns fler
Dagens köp: damsugare
Dagens godis: Glass
Dagens humör: helt okej !
Dagens mening: Jaa så är det!

Haha vi firade Thilda idag med glass! Hade super skojjigt! Naj, nu måste jag plugga :( See ya! Kram Louise

Tack så mycket!

tjenis penis!

sitter i louies rum och skriver. har precis fått VÄRLDENS gulligaste pressent ! de hade "gjort" en tårta som va en ost! den va jättefin! så vi åt glass och käka osten. för ett tag sen så va jag skitsur på julia louise och amanda och alice för dom åkte till skärholmen utan mig :( men det va tydlligen för att de skulle handla pressent till mig ! haha så nu är jag inte sur längre (fast jag känner mej lite töntig som blev sur) dom hade gjort ett alderles UNDERBART kort till mig med jättemånga blondinskämt! skitkul!! (I lööööööööv blondinskämt!) snart så ska jag hem men, ni ska få lite bilder först. och jag har lovat att börja blogga mera eftersom det är ju min blogg också. men ha det bra
 från en glá
Mathilda!


                                         

outfit!



Vit linne - Gina
Klänning - H&m
Tajts - ?
Väska - Nike
Örhängen - Thomas sabo
Ring - Tous

Ha en bra dag alla! Kramar Louise

good morning!!

God morgon allihop! Har ni sovit gött? Hoppas det! Själv är jag mega trött.  Sitter här med min te kopp och nästan sover. Aa idag börjar jag typ nån gång över nio. Men jag ska gå typ 20 över 8. Ni får ha en super bra dag idag, så hörs i kväll ! Pussar o kramar Louise
  http://1.bp.blogspot.com/_udNaAs2KfqU/SHZiu9rJgAI/AAAAAAAAA1k/fVpIfPy6_Qw/s320/coffehound.bmp

                                 Yes, Det här är jag idag! =D

GRATTIS !

GRATTIS MATHILDA ! FJORTIS IDAG ! PUSS PÅ DIG !


Arg!!

Hej hopp! Vad gör ni? Själv har jag massor och göra men ändå fasnade jag här ojoj då. Är så himmmmla argh , Har rdan blivit alergisk mot pollen redan.Förra året började det mkt senare.  Okej låter konstigt det är ju typ värsta snö och allt men det stog till å med i tidningen att det har börjat.. ÅÅ jag har känt av det senaste veckan. nån annan som också känner som jag? Aja nu ska jag inte deppa, imorgon så ska Alice,Amanda, Thilda och Julia komma hem hit. Ruligt ruligt, man har ju alltid kul med er tjejor. Naj nu måste jag rusa! Ha då så bra ! Glada kramar Louise



en annan mycket bra låt !



love
JULIA

cara moí

gissa vilken låt jag hörde på radion i morse ? min gamla favorit-låt från fyran/femman , Cara Mia med Måns ! fortfarande lika bra , trots att jag alltid tror att det ringer när jag hör de första tonerna ... kan vartenda ord i den . här får ni den bästa låten ever enligt moí !



Ny väska!

Juste, Kom på att jag har glömt att visa mn nya väska! Fin va? Jag tycker iaf om den. Hare bra! /Louise



                            Den kommer ifrån märket Longchamp



Måndag idag



Hej hej!
Har haft en helt okej dag idag. Thilda fyllde ju år idag också grattis igen! ♥ Efter skolan var jag med julia. Hade ruligt ruligt. Vi kollade på house såklart och så drack vi te och åt macka. mysigt! Har ni haft en bra dag?

Om en timme kommer J och hämtar mej, Ska till teatern . Såå jag kanske lägger in ett inlägg ikväll, fårse! Ha en bra måndags kväll allihop! Kramar Louise




Grattis!!

Godmorgon alla! ♥ Har ni sovit bra? Själv så känns det som att jag bara typ sovit en timme. Idag är det skola igen. Börjar kl 8 så jag äter frukost nu. Juste, Jag måste bara få säga ett stort grattis till Thilda älsklingen som fyller 14 idag. Grattis grattis grattis grattis och mera grattis! Ha en super bra dag ! Kramar Louise



        Världens bästa Thilda och jag på Thildas land i sommar. ♥

Naglarna

Målade precis naglarna och ska gå och läsa nu tänkte jag. Imorrn blir det skola igen, Måste gå och lägga mig tidigt idag känner jag annars är jag både en zombie och sur. Men jag hoppas ni haft en super mysig helg! Kramar Louise



Haha, blev ingen bra bild men aja.. XD

Ett litet tips!

Hej hopp! Måste bara rekomendera två underbart bra prudukter till håret som jag använder nästan dagligen. Jag älskar dem. Det är Björn Axéns prudukter. Den ena produkten heter Smoothing cream control och används innan du fönar håret eller på morgonen på torrt hår. Den ger dig bra volym . Sedan är det en annan favorit som heter megafix hairspray superstrong som funkar jätte bra , iaf på mitt hår. Den ger också volym och sitter i hela dagen. Jag tycker verkligen att dem är värda priset ( Har glömt vad dem kostar i butik) Men jag gillar den starkt. Finns på Ålens City.

http://www.eleven.se/files/b/bjorn-axen-style-control-smoothing-cream_200x200.jpghttp://www.eleven.se/files/b/bjorn-axen-style-megafix-hairspray-superstrong_200x200.jpg

                                    
                                          Kramar Louise

not so läckra lockar

tänkte bara säga att de " läckra lockarna " jag fixade igår inte blev fullt så läckra som jag tänkt .. som ner ser på bilderna nedan har jag rakt hår idag , det är ändå det jag trivs bäst i . lockarna i överhåret stod åt alla håll och underhåret blev knappt lockigt .. så jag tror att det ska sitta lite längre eller så ska man börja med blött hår , tror det funkar bättre då . eller typ sova med det . men det kan nog bli obekvämt ..


mitt kääära platta hår x)

pussis från
JULIA


superbra hårprodukt

hejsan ! julia och louise skulle bara passa på att tipsa om en superbra prudukt för håret ! det var den julia skrev om efter hon hade klippt sig , som gjorde håret rufsigt och så att det fick mer volym . den är inte precis ny , men ändå ! förpackningen ser ut lite som ett saltkar och man pudrar produkten i hårbotten och masserar in den . då blir håret lite strävt och volymigt . lite strand-look . den är extra bra eftersom den inte sliter på håret , man tvättar bara ur den som vilken produkt som helst . förpackningen är visserligen liten och svindyr , men ack så bra ! osis+ dust it från schwarzkopf , ett måste för snyggt och rockigt hår !
http://www.barbershop.se/produkter/352stor.jpg
 

fotodag


outfit


 

♥ linne , h&m
♥ grå jeansleggings , vero moda
♥ munkjacka , h&m divided



snälla jag vill ha vår!

Önskar att snön var borta och man kunde gå i balerina skor. Aja det är iaf sol ute =) .



            Tröja - H&m
            byxor- monki
            skarf- H&m
            Väska- monki
            Balerina skor- H&m

Hemma igen ifrån fjällen!

Hej allihoppa!

För dem som inte vet har jag vart i fjällen den här veckan. Jag kom hem typ vid 2 inatt. Jag familjen kusinerna och farmor hade en super rolig och mysig vecka men strolande sol, bra stuga och rolig skidåkning. Anledningen till att vi skulle till fjällen med dem var att farmor fyllde 70. Vi var i stöten som ligger i sälen. Det var väldigt mysigt där man tröttnade ganska fort på vissa backar. Vi gick upp vid 8 varje morgon och åkte till typ halv 5.

Jag bara älskar "fjällenmat". Det är så himla mysigt att sita på något världshus mitt i backen och äta våfflor och gulaschsoppa. Mums! Och allt smakar ju mkt godare där oxå.

När vi annars är ifjällen brukar vi alltid behöva ta bilen till backen men icke sa nicke det fans en lift som tog en till backarna.Gud va skönt det var för det är så jobbigt att lasta in alla skidor, stavar och grejer och så.

På torsdagen kom Jag och min kusin på att vi kanske skulle baka en tårta till våran farmor så vi åkte och köpte grejer till en tårta. Sedan lite senare på kvällen så hittade vi ingen elvisp så vi fick vispa grädden men vanliga vispar. Snacka om att jag fick ont i handen. Haha men vi hade fett kul. Alla förutom Jag och min kusin spelade tydligen nått spel så dem hörde inte att vi vispa grädden. Jag skulle sedan göra tårtan när dem andra sov och det gjorde jag också. Men jag trodde att alla vaknade för att mikron pep till hela tiden men som tur gjorde dem inte det. Sen på¨fredags morgonen åt vi tårta ( nyttigt va? ) Fast jag åt typ inget för jag är verkligen inte hungrig på morgonen. Men tårtan gick hem alla tyckte att den var jätte god! på kvällen var vi på en resturang som heter lammet och grisen. Dem har så himmmmla god mat, åå längtar tillbacks.

Jag har såklart tagit kort till er. Men dem får jag ladda upp lite senare under dagen/veckan kan inte ladda upp dem nu. Har ni här hemma haft ett bra lov? Hoppas det! Dagen är inte riktigt planerad än men vi får se vad som händer.

Puss och kram Louise


RSS 2.0