power puff pinglorna idag





rätt likt eller hur ?

J

Gla valborg!

Tjenare!

Slutatde tidigt idag och skulle först till simhallen med kompisar men jag har lite ont ihalsen (av allerfin)+ att jag är lite nervös över helgen så jag Julia och Jt gick och fikade och sen tog jag och Julia bussen hem. Så nu är jag här hemma, har tänkt att ta det lite lugnt och plugga manus en stund sen så blir det ju majbrasa ikväll :) Roligt roligt!!

http://bloggbilder.aftonbladet.se/images/4349/img_4817a9804026a.jpg



Dagens !

Godmorgon!
Är på ett bra humör och ska strax gå till bussen men jag tänkte slänga in en dagens lite snabbt först! Ha en bra dag! Är ju en kort dag idag och efter städning och Parad i skolan drar jag+kompisar och bada . Ses !

 


Tröja - Ralph Lauren
Chinos - Monki
Skärp - H&m
Skor - H&m
Väska - Billabong



Om matchen

Jaha, matchen slutatde dårå 2-2 . Hade hoppats på ett snyggt mål av typ favoriten Charlie Davies eller någon men nej nej. Aja bra jobbat! Ser fram imot Hammarby- Kalmar FF 6maj hoppas att jag kan gå då bara! :)

Slöa jag just nu dårå!

Japp, då är man ju så slöö som e kväll som denna att man åker och köper lite sorbet glass och myser framför tv:n kvällen lång. Haha, vad ska ni hitta på? Jag känner att jag måste vila upp mig nu inför dansen, kommer satsa mycket på det denna vecka så nu blir det slapp slapp, imorgon är det ju valborg också! Herre gud var tiden rinner iväg! Aa, såg också attt det står 1-1 imatchen (Gais-Hammarby) Säger bara Kom igen nu Bajen !! <33

Kram Louise

http://www.damhandboll.nu/logotyper/Hammarby-IF-Handboll.gif
Söder bröder glöder!

taggad för dans !

drar iväg på dans nu , har längtat hela veckan och nu är jag så matt av allergin att jag inte kommer orka köra järnet , härlig tajming ! men jag tänker inte ge upp och stanna hemma , glömm det !

♥pussar♥
JULIA

Dans

Hejsan svejsan kära Bloggen!

Har ni haft en bra dag? Själv så har jag haft det bra! Lite pollenallergisk bara och sorry om jag har klagat men jag ska försöka att härda ut imorgon! Ja, efter skolan gick vi hem till Thilda . Drack tee , pratade , fixadenaglarna och bara umgicks ! Aa, så nu är mina naglar nyon(?) gröna . Ska ju spela en ur power puff pinglorna imorgon, blev den gröna. Aa, har inte så mycket mer att berätta. Och föresten, måste be om ursäkt för jätte dålig uppdatering och inga outfits eller någon ting nästan! Sorry men jag har inte haft tid , mått dåligt och så så annat kom före bloggen. Ska försöka vara så aktiv som möjligt nu men kommer inte bli mycket i helgen har ju dans uppvisningar hela helgen!Så det blir inte mycke bilder/outfits resten av veckan heller :(  Åå är grymt nervös över dansen, måste gå och träna lite nu men gud så kul det kommer att bli!!


                                                                                 Louise

Harry Potter and the Half-Blood Prince




17 juli kommer nya harry potter-filmen ut , gosh vad jag längtar ! är ju ett litet harry potter-fan x] nya filmen verkar så jäkla spännande , jag måste se den ! trots att jag har läst böckerna och vet precis hur det slutar kan jag inte låta bli att titta på den här trailern om och om igen !

ciao !
J

nytt



ni vet vad jag vill , komentera !

i'm trying to let go ..

fy fan ! fy fan för pollen-allergi ! jag går , eller snarare släpar mig fram , här hemma och snyter mig minst en gång i minuten ! är helt matt i hela kroppen också .. om det var en vanlig förkylning jag hade råkat på så skulle jag just nu knarka vitamin-brus-tabletter och frukt , men tyvärr kan man inte göra något åt allergin förutom att ta medicinen och den har jag redan tagit .. well well , inte så intressant att läsa om menmen ..
idag var vi på en rättegång med klassen . gosh , jag trode jag skulle dö av uttråkning ! till och med åklagaren somnade så jag tror vi råkade hamna på en ovanligt trist rättegång . plus att man var tvungen att vara helt tyst , vilket var mer eller mindre omöjligt för mig som var tvungen att ta fram halstabletter eller snyta mig hela tiden . jag riktigt kände ordförande & co's blickar på mig i början , men sen slapnade alla av , eller ja , somnade (?)
hoppas ni mår bättre än mig , pussar !

JULIA

Mår piss dåligt

Hej hej hej!

Sorry för usel uppdatering! Men jag har inte kommit in på blogg.se sen igår efter inlägget! Aja Tyvärr så har jag inga bra nyheter att berätta, kommer inte bli en bra uppdatering idag heller. Mår piss just ni och mina ögon rinner så jag måste ta det lugnt nu! Ska åka en sväng till apoteket också! Nyser varje minut av den här ..... pollen alergin! Hatar den!!

Åter kommer när jag mår bättre !

// lOUISE

Lite om veckan!

Hej bloggen!

Har ni haft en bra dag? Själv så har jag haft det jättebra ! Skolan gick bra och nu har jag precis kommit hem. Nu på eftermiddagen så ska jag vila lite , har ganska mycket denna vecka så. Aa och sen så blir det ju teater med Julia :)

Lite om veckan:

Måndag: idag skola, ta det lugnt teater
Tisdag:  Skola och kompisar städning
Onsdag: Skola och läxa städning
Torsdag: Städning iskolan+ parad . Ska ju klä ut mig till en i power puff pinglorna. Får se hur det går. Sedan kommer min moster och sen ska jag möta Julia och Thilda(?) vid brasan , det är ju valborg!
Fredag: Ledig ifrån skolan!  Men jag ska på rep över dagen på dansen.
Lördag: 2 dansföreställningar  ska vara där kl.11 och är hemma vid halv 8 så det blir en heldag! :)
Söndag: 2 dansföreställningar ska vara där vid 2 och är hemmavid 8 .

Jaa, lite om min vecka! Kommer bli mycket dans och roliga saker på slutet av veckan, kommer bli jätte roligt och jag länktar redan. Har så grymt roligt när jag dansar. Dance in my heart!

Ska gå och äta något till mellis nu! Puss

Julia, dans och släkt!

Tjäänare bloggen!

Har ni haft en bra dag? Själv så är jag helnöjd! Började med att jag mötte upp Julia och vi gick till trehörningen. Sen var vi där i ungefär 2timmar. Hade det jätte mysigt, lyssnade på sommrig musik, dopade fötterna , tog massa bilder och skrattade ! Tack för en rolig förmiddag gumman, Julia har tyvärr bilderna på sin kamera så jag hoppas hon lägger in dem snart!

Sen trog jag vidare in till stan och där dansade jag . Gick jätte bra, var sista gången innan genrep så det är lite pirrigt nu. Fick också veta attt jag ska få hoppa upp nästa termin, slipper att dansa i 2år till på samma och ett snäpp högre nivå och flyttar istället upp på en gång upp till show 3 . Jätte stolt man är då! :) Nej men det kommer att bli jätte roligt!

Nu ikväll så har jag lite släktingar här och firar pappa , ska äta thaimat och sen ska jag förbereda lite grejer för imorgon är ju skola imorgon ;) Ja, nu måste jag gå innan släkten somnar

Pussar och kramar!

Louise

http://2.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R5utOJcUfkI/AAAAAAAAB9U/DIP8HFDEzlE/s400/dansadansa.jpg

Dagens klädsel!



Pike - Fred Perry
Shorts - Gant

Ska träffa Julia snart och sen blir det dans, nej måste fixa några grejer nu !


Grattis ♥

Godmorgon!

Sovit gott? Själv så är jag helt död! Min brosha väkte mig kl halv 6!!!!!!!!!!!!!!! Aa, bara för att pappa fyller år idag men snälla , aa så nu är jag jätte trött men men vad ska jag göra åt det? Aa grattis pappa iallafall . Dagen blir idag först men julia ryp fram till lunch och sen dans. Sista gången idag då! Länktar tills uppvisningen ska bli så roligt med mina härliga dans kompisar ! Sen efter det vet jag inte vad som händer . Fårse så helt enkelt! Aa , jag är är grymt trött men det ska inte få förstöra min dag inte! Och föresten dagens kommer snart har inte lakt in någon outfit på hela veckan. Ojoj fy mig! Ska bli bättre Lovar!!
Ha det bäst flodhäst!

Kramar Louise






en liten lista

Lovar du att vara ärlig? jarå

Du heter: Julia

Smeknamn: palmer , jullpull , jullisknullis , jullebulle mm
Låt som när du är ledsen sörjer till: konstigt nog kan jag gråta till låtar om äkta kärlek med lyckliga slut ..

Beroende av: sömn & mina vänner

Vad behöver du mest just nu: sandpapper faktiskt

Vad tror folk om dig? att jag är hypokondrisk
Stämmer det? hm .. jag är inte helt galen, men ja, jag tvättar mina händer allt för ofta, gillar inte att ta i dörrhandtag och vill inte bli sjuk , men vem vill det liksom ?
Vad får du oftast komplimanger för? olika

Hur imponerar man på dig? med charm och leénde
Brukar du skratta för dig själv? absolut

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Tjena sötis , hur var det på uppvisningen ? :)<3

Var bor du? sverige

Trivs du där: yes

Äger du några converse: yes , blå och svarta

Sprit, cider, vin eller öl: usch

Vad har du för mobil: sony ericsson w580i , inte så orginellt

Nästa mål i ditt liv: är att ändra min attityd till no-lektionerna x]

Hur svarar du i mobilen: hej det är julia / tjenare / hallå

Vem ringde du senast? thilda

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: pusshej

Antal timmar sömn inatt: 10 (a)

Sov du ensam: aa
Brukar du komma i tid: nja , brukar vara lite väl optimistisk på morgonen

När mår du bra: när jag är med vänner, när jag är på ip i solskenet, när jag skrattar

När blev du fotad senast: igår

Hur känner du dig nu: danssugen

Vanligaste färg på dina kläder: svart tyvärr, annars blått, rosa mm

Vad tycker du om fötter: vissas är bara för äckliga !

Vad saknar du: folks gammla jag
Favorit dryck på morgonen: apelsinjuice

När brukar du oftast gå och lägga dig: halv elva typ på vardagar

Är du blyg? ibland , ibland inte

Sysslar du med någon idrott: dans !

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: fundera på hur fan jag tänker

Vad är det värsta du vet? fega människor och äckliga toaletter

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? beror på hur mycket jag har
Vad längtar du till? att shoppa inför skolavslutningen x]

Har du bra vänner och äkta vänskap? absolut

Vad är det finaste du fått? finaste prylen var nog när jag fick min kamera , annars är det ord

Om fem månader: äre september

Om ett år?: är jag ett år äldre och ett år smartare förhoppningsvis
Du samlar på: minnen och pengar

Vem ringer du när du är arg/ledsen: louise eller thilda

Är det okej att gråta: ja det är klart !

När grät du senast: ett par dagar sen tror jag

Bär du glasögon eller linser: yes 

Har du piercing: fem i öronen

Vill du gifta dig: ja om det känns rätt

Vill du ha barn: maby

Är du bra på att laga mat: haha , sådär måste jag säga xD

Är du flygrädd: aa
Hur vig är du: grymt ovig

Vilken är din favoritglass: twister

Tror du på ett liv efter döden: japp

Bor dina föräldrar tillsammans: si

Vilken ögonfärg har du: brun

Röker du: nej fy
Hur ofta tränar/motionerar du: det varierar

Vad är det viktigaste i livet?: skratt , vänner , kärlek och att må bra


Dagen

Godag!
Har ni gjort idag då? Själv så var jag i uppsala var tvungen att fixa en del grejer där till dansen, har ju uppvisning nästa helg :) Imorgon är det sista gången så jag måste ha med mig alla kläder mm. då. Så det blir att hitta någon tjocktröja nu på kvällen som jag kan ha , börjar bli lite orolig! Haha, aja det löser sig. Gud vilket fint väder det var idag asså! Gud , love it! Har haft shorts hela dagen och inga strupbyxor och inte frysigt ett dug jätte bra ju! Nu kommer snart sommaren.

Ja, kvällen blir dårå så här:

Måste packa det sista som jag ska ha med mig imorgon
Baka tårta till pappsen som fyller år imorgon
Och kanske en promenad?

Aa , ses !

Louise

sommar-outfit



Tee & Shorts - Gina Tricot
Väska - nuknuk.se
C o n v e r s e

och jag är inte så blek som det ser ut , jag har strumpbyxor som råkade bli en nyans för ljusa .

sommardag

tjenare !
vilket väder ! I know , jag är er egen lilla väder-hallåa men kolla ut ! idag var det ju värsta sommardagen ! så himla mysigt ! iallafall , jag pallar inte med så mycket text så jag gör såhär;

Gjort idag:
*klarat simtestet på 3 meters djup trots min öronproblem (eller vad man ska kalla det) !
*ätit årets första glass
*vart i stan med alle , louise och jt
*skrattat på butteriks
*vart på minst fyra olika caféer och frågat efter mjölkfritt fika , vilket verkar vara totalt omöjligt ..
*blivit skitsur på alla förbannade caféer
*sprungit som en galning över hela T-centralen för att hinna med tåget
*skrattat som fan medans jag sprang , inte det lättaste xD

en härlig sommardag helt enkelt !




/J

Power puff pinglorna!

Hej igen!

Är hemma nu! Skolan gick bra! Var i simhallen och sen efter skolan blev det stan som planerat. Åkte in till centralen och gick där ifrån till ålens och sen till affärerna runt om där var också inne i Souk gallerian men köpte inget där tyvärr. Sen gick vi bort mot plattan för att hitta ett mysigt Cafe och fika på , men nästan alla vi hittade var något fel på du vet något var lite dyrt och på dem flesta ställen fans det inget mjölkfritt! Mentillslut så gick vi in igallerian och åt på ett sälle där, Kanske inte sådär jättemysig och billig men det fick duga. Haha, trodde att Alice skulle somna där hon var trött efter alla affärer vi hade vart i men jag förstår henne! Efter det gick vi in på H&m och där hittade vi de vi skulle ha! Bra va? Tyvärr så blev det verkligen ingen stor shopping idag , vet inte riktigt vad som var felet. Aja, har ju parad i skolan nästa vecka och klassen har bestämt att vi ska vara Superhjältar (ville inte det! ) Men man måste ju vara lite rolig så Jag,Thilda och Julia ska vara power puff pinglorna. Ville helst vara den rosa eller blå men vi lottade och såklart blev jag den gröna. Aja , det blir bra iaf. Så jagköpte en grönt linne och en ring på H&m och så köpte julia och thilda en blå och ett rosa. Så det blir nog bra! Nej, nu måste jag dra !

Pussar och kramar
Louise

http://static.devote.se/gallery/big/20080824/48dcbc58142b9d4029f74c8af528b62e.jpg

Gomorgon !


Godmorgon! Sovit gott? Själv så mår jag primaballerina! Dagen idag då, Skola ocg underdagen livräddningstest och sen efter skolan stan! Tycker att det låter som en ganska bra fredag. Blir nog inte så m ycket bloggande/typ inget alls idag förens ikväll!

Pussar och kramar
Louise

Sov gott!

Hola !
Har duschat och gort mig i ordning nu och ska snart gå och lägga mig och läsa prinsessan och mördaren. Sedan ska jag sova är ju tidiga fredagar nu för tiden så jag måste ju vara pigg och glad! :) Imorgon blir det stan också med några kompisar , roligt roligt! ♥ Jaa, det var det sov så sött !


http://dl10.glitter-graphics.net/pub/490/490380wscjqpubja.jpg

Lite om min dag!

Hejsan! :)

Gör ni ? Själv så gör jag inte så mycket. Har haft en ganska bra dag förutom att jag hade ont imagen :S men det går nog över snart! Skolan var helt okej, och även fast det var en lång dag så gick det bra . Nu efter skolan så gick jag em, har ju fortfarande ont imagen och därför tänkte jag vila lite. Sedan ska jag packa badkläder till imorgon ska ju till simhallen med klassen säger bara neej! Aa ska ju göra sånt här livräddnings test eller vad det heter, men det går någ bra.  Nej, nu ska jag gå och lata mig lite mer roligt va? Haha,nej men ha en bra eftermiddag! ♥

http://www.bloggen.fi/glad_amanda/GLAD.JPG
Här kan du lära dig att säga glad på tekenspråk! :)

Have a great day!! ♥

Godmorgon !
Sovit gott? Jag har iallafall det bara lite ont imagen :S
Idag blir den en ganska vanlig torsdag tror jag, kanske kompisar efter fåse hur jag mår/känner mig!
http://content.expressen.se/blog/31/11/10/lillstrumpa/images/have%20a%20great%20day.jpg

Enkla tröjor!

 






Dem sommriga och båtaktiga tröjor kommer ifrån ginatricot. Har säkert många sätt men jag älskar dem! Jättesnyggt till ett par lite finare jeansshorts i sommar. Vet inte riktigt vilken färg jag helst skulle vilja ha.. Hmm känns kanske lite trist att köpa den med marinblått och vitt men kanske är den som är mest användbar. Finns också i några färger till!  Vilken av dessa färger på dem här tröjorna skulle du helst vilja ha ? ♥

Det blir en lista också!

Lovar du att vara ärlig?  Såklart!!

Du heter: Louise

Smeknamn: Några säger tyvärr Lojjs :(

Låt som när du är ledsen sörjer till? Allt deppigt!

Beroende av: Mina nära vänner

Vad behöver du mest just nu: Någon att prata med.

Vad tror folk om dig? Att jag inte kan bli arg!

Stämmer det? NEEJ!
Vad får du oftast komplimanger för? Vet inte, olika

Hur imponerar man på dig? Gör något roligt!
Brukar du skratta för dig själv?  Ofta!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Kollar på moppar med pappa:) <33

Var bor du? I sverige?? :O

Trivs du där:  Hm

Äger du några converse: Japp, vita,rosa,broms

Sprit, cider, vin eller öl: Dricker ej!

Vad har du för mobil:  Sony Ericsson

Nästa mål i ditt liv: Privat!

Hur svarar du i mobilen: Ja Hej det är Louise:)

Vem ringde du senast? Julia

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: puss hej

Antal timmar sömn inatt: 6h tror jag

Sov du ensam: Japp
Brukar du komma i tid: haha , ganska ofta

När mår du bra: När jag skrattar med vännerna!

När blev du fotad senast: Filmad idag iaf

Hur känner du dig nu: sådär

Vanligaste färg på dina kläder:  Olika från dag till dag?

Vad tycker du om fötter:  ?

Vad saknar du: SOMMAR!
Favorit dryck på morgonen: Helst vatten men gillar te också!

När brukar du oftast gå och lägga dig: 11 typ på vardagar!

Är du blyg? Jag tycker inte det

Sysslar du med någon idrott: Dans dans dans

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Allt möjjligt!

Vad är det värsta du vet? Jobbiga och falska människor som tror att dem är något!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Några hundra tror jag!
Vad längtar du till? Svarat på?

Har du bra vänner och äkta vänskap? Dem närmaste som känner mig!

Vad är det finaste du fått? Oj, måste tänka på det!

Om fem månader: Såå, ehh fyller min bror år

Om ett år?: Är jag äldre
Du samlar på Inget speciellt 

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Julia och Mathilda är dem jag kan prata med

Är det okej att gråta: Varför skulled et inte vara okej?

När grät du senast: Igår tror jag

Bär du glasögon eller linser: Inget av det!

Har du piercing:  Bara öronen, vill inte ha mera.

Vill du gifta dig: Ja

Vill du ha barn: Varför inte?

Är du bra på att laga mat: Inte dålig iaf

Är du flygrädd: Aa , men inte så att jag dör !
Hur vig är du: Haha, fråga Thilda

Vilken är din favoritglass: Nästan allt förutom mäktiga glassar och med chokladsmak :S

Tror du på ett liv efter döden: Japp

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Vilken ögonfärg har du: Gröna på Sommaren/våren och Bruna på Vintern/hösten

Röker du: Nej tänker inte börja
Hur ofta tränar/motionerar du: olika

Vad är det viktigaste i livet?: Att man mår bra och inte går med saker som sänker än själv


Ingen blogg lust!

Hejsan !
Har haft en helt okej dag! Efter skolanvar jag med mina kära vänner. Annars så har det inte hänt så mycket. Har inte så stor blogg lust för tillfället men denkommer snart tillbaka igen! Så om jag inte skriver mera idag så ha det så bra !

Love ya! ,
Louise


you're not that easy to forget



älskar den här låten , tack alice som spelade upp den idag , hade nästan glömt den !
puss , J

Gina fans?



Tycker att denna väska är jättesöt ! Kommer ifrån Ginatricot och kostar 129kr. Finns också i vitt. Svart är mer användbart enligt mig vad tycker du? Svart eller vitt? ♥

Dagen i ord

Hejsan!

Dagen idag var ganska seg och lång enligt mig,men klarade den ganska smärtfritt! Fick tyvärr jätteont imagen men fick en alvedon av snälla julia så jag överlevde . Efter skolan drog jag,Julia och Thilda hem till Thilda åt mellis och plugga. Desvärre så pluggade jag inte så mycket har ingen bra "pluggdag" idag men ska försöka kanske plugga lite spanska glosor senare! Hur har eran dag vart? Bra, jobbig?

Just nu så håller jag på att fixa Wildcats text. Ska ju spela High school musikal på dansen så jag ska spela Chad och ha en tröja där det står Wildcats 8 på. Tänkte att jag skulle köpa mg en vanlig stor (Vit) tee och trycka med rött . Låter bra tycker jag, hittade ingen affär som sålde sånna tröjor så man får använda sitt eget huvud och göra lite själv. Ska förtsätta nu och sedan middag !

Pussar och kramar!
Louise




Tisdagen 21/4

Hejsan !

Godmorgon på er , har ni sovit gott ? Själv så hade jag svårt att sova Hammarby vann ju igår så jag  log hela kvällen! Ja , då var det tisdag idag då, Innebär en ganska lång dag men har sovmorgon nu på morgonen. Har lite olika lektioner , Engelska,Svenska ,elevensval och annat. Hoppas att ni får en bra dag, för det ska iallafall jag ha !

Pussar och kramar
Louise


Glad gladare men jag är gladast!

Hej alla !
Asså jag måste bara slänga in ett inlägg! Är så jäkla glad! Bajen vann över Djurgården nu på derbyt. Asså gissa om jag är glad? Ni är bäst Hammarby, Snyggaste målet av min favo dårå Bra Charlie ! Nej nu ska jag snart gå och sova , fast jag tror inte att jag kommer somna. Aja , måste bara få ta ut min lycka på någon/nått och idag blev det bloggen! Ha det underbart bäst , ses imorrn!

Love love love love
Louise




Min dag i ord!!

Hejsan snyggingar!

Måndagen idag var ganska vanlig förutom att schemat var lite anurlunda. Ingen speciell lektion . Hade teori på idrotten och vikarie på tekniken. Aa det var mest det som hände idag. Sorry Julia för mitt humör, men jag var verkligen såå trött idag så jag orkar knappt göra något nu fast jag måste. Såhär ser mitt "Schema " ut så jag får något gjort under eftermiddagen:

♥ Hämta lillebror
♥ Matteläxan
♥  Kolla manus
♥ Städa
♥ Äta middag
♥ Teatern

Japp det var det! Känns som att jag har lite för lite tid för det här. Men hoppas att jag hinner allt sätter igång nu bums!

bilder från dagen








Söt sommar sko!♥


Visst är den här skon söt? Jag tycker jätte mycket om den och den kommer ifrån Fred perry och tyvärr så vet jag inte riktigt vad den kostar. Skulle absolut inte ha något imot ett par sånna här nu till sommaren ! Finns också i rött men min favorit är dem svarta.  Vad tycker du rött eller svart? ♥

vårdag vid trehörningen

tjenare !
imorse drog jag iväg och mötte Amanda vi samglas . solen sken och vi fick för oss att vi skulle dra ner till trehörningen och kolla . så vi gick dit och när jag såg vattnet kom bara så många minnen tillbaka . det var precis så mysigt som jag mindes det . jag och Amanda badade fötterna och fotade en massa , dock på hennes kamera , laddar in de såfort jag får de . finns en sten där som vi har suttit på en massa gånger , och där skulle jag klättra upp och of course så spricker det upp världens jävla hål från över gylfen och säkert två decimeter ner ! om jag blev arg ! mina favoritjeans ! fick värsta flashback från då jag spräckte mina förra favoritjeans . den gången skulle jag hoppa upp på Amandas rygg och ratch .. riktigt sorgligt , precis som nu . jaja , iallafall jag och Amanda hängde runt där ett tag och sen vidare till en lekpark en bit bort . pratade , solade och skrattade , mysigt värre . senare drog vi hemåt och stannade vi samglas . träffade mirjam en stund . drog hem efter ett tag och snart ska jag käka hemlagad pizza , mums !

/JULIA

Dans

Tjenare !
Hur har eran dag sätt ut? Själv så har jag Dansat och varit lite på stan. På dansen gick det jättebra , nu är det nära bara en gång kvar :) Åå det pirrar imagen när jag tänker på det! Ska bli så roligt. Och innan så var jag på buttericks för att köpa en peruk till dansen också. Skojja om man ser rolig ut i den . Hahaa , kan få bilder senare ikväll . Hittade också ett hårband ifrån Friis and company . Jag tyckte att det var jättefint och det är fjädrar på det så man kanske ser ut lite som en indian men jag gillade det jätte mycket så det blev liten vardagslyx grej idag då. Hittade det i Souk gallerian och det kostade runt 100kr tror jag. Hann tyvärr bara kolla jättesnabbt där och sedan springa till tåget men jag ska åka ditt igen iveckan topshop ligger ju där och har sätt en väska där som skulle passa jättebra till mina gladiator.

Jaa, hur ser eran kväll ut då? Själv så ska jag bara vara hemma, lite städning , kanske nagelfixning och så.
Ska hjälpa till med maten nu , men ha det bäst så länge !

Louise



ny design .. igen !

nå , vad tycks ? ny design ! jäkligt sommrig med bara en massa sommarbilder , åå jag längtar så efter sommar !



/JULIA

Lista !

Men ni ska få en lista också!

DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[X ] bror
[  ] syster
[  ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum/ delar med syster
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ]gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 7

[ säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x) en fungerande PS2
[x) nitendo wii
[ ) Xbox som funkar
[ ] nitendo 64 som funkar
[x) gameboy/advance
[ ] gamecube
[/ ] nitendo ds (Haha, min lille bror har?)
TOTAL: 7

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 0

[x] nattduksbord
[ ] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[x ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[ ] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 3

[ ] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 5

[ ] Scooter, 4hjuling, moppe
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[ ] Något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 4

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i Asien
[ ] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 2

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x]egen dator
TOTAL: 3


totalt :
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb


Väldigt nöjd, är helt normal! ♥

Så ....... trött!

Hejsan om ni är vakna mitt inatten!
Är redan vaken!! Nej men jag ska till uppsala så jag måste gå upp nu ska åka snart . Dagen blir dårå i uppsala ska kanske kolla efter några grejer om jag hinner, har ju snart dans uppvisning så jag har en del att fixa! Aa hoppas ni inte behöver gå upp lika tidigt som mig och njut av dagen!

Trötta kramar,
Louise



Ja, så här har min dag vart!

Hej Hopp!

Är på mega bra humör ! Hoppar runt ,dansar , sjunger och är bara så aa glad! Hur är det med er da? Har eran dag vart bra? Trodde att dagen skulle suga men vi hade våra nya musiklärare som jag tyckte var jättebra . Kommer bli grymt kul att ha dem ifortsättningen och ieftermiddag hade jag det bra med världens bästa vänner, Thilda och Julia. Vi kollade på wild child och bara pratade. Vid 5tiden gick Thilda och jag och Julia stack ut och tog lite bilder. Sen så var det dags att gå hem, åkte och handlade . Det blev skräp mat idag kebab rulle eller vad det heter. Jag och min broder (haha) delade på en och skojja om att man blev mätt orkade inte äns äta upp en halva . Sen har jag vart lite små illa mående av kebaben resten av kvällen så jag har bara latat mig framför tv:n och dansat lite dårå, skönt det. Så nu hade jag tänkt att läsa lite i en ny vouge tidning speciellt för skor, smycken och väska . Hoppas ni har en super trevlig kväll! Ska antagligen till uppsala  vet inte om jag har lust men vi får se hur det blir. Juste kolla på dem fina bilderna i ett tidigare inlägg ifrån idag;)

Kramar Louise♥

but of course






lite pic's från eftermiddan







/JULIA

Mys-outfit

 
Ni får ursäkta den kassa mobilbilden .

• Tröja (ny!) - Gina Tricot
• Jeans - Cheap Monday
• Shal - Mammas
• Många armband - JC
Mysig & bekväm fredagsoutfit

JULIA

Dagens

Godmorgon! Sovit gott? Kan ju säga så här , här får ni bilder på en grymt trött människa . Måste göra mig klar nu!





Shjorta - Ralph Lauren
Jeans - ginatricot
Smycken - Annika
Väska -?

Fairytale



jag bara älskar den här låten ! brukar inte gilla fiol , men i den här låten passar det så bra ! speciellt med Alexanders norska engelska som låter så otroligt charmigt !

JULIA

kattvind och hemlisar

heej sötisar ! förlåtförlåt för kasst med inlägg , men jag har helt enkelt inte lika mycket lust och inte heller så mycket bra idéer .. iaf efter skolan var jag med louise , super kul ! var inne i min kattvind och kollade igenom massor av våra hemlisar från när vi var små . eller ja , hemlisar och hemlisar , det står klottrat över hela väggarna vem vi var kära i och fullt med hjärtan runt ! så gulligt ! när man var liten gjorde man verkligen först och tänkte sen , liksom tänk om vi får lust att sälja huset någon gång ? får ta och be för att ingen kryper in dit under visning eller något liknande ! iallafall var det en skitmysig eftermiddag .
ska gå och fixa färdigt mina naglar nu och sen måste jag nog sova , för lärarna verkade tycka att det var skitkul att ta bort vår långa sovmorgon och låta oss börja åtta .. och första lektionen är såklart NO , vilket jag mer eller mindre hatar . hoppas er fredag kommer se bättre ut än min , och ha det bra !

pussar
JULIA

Tingeling tingeling!

Godkväll!

Har ni haft en bra dag? Själv är jag jätte nöjd med min dag ! Började med utväklingssamtal som gick jätte bra :) . Sedan hade vi lektoner fram till runt 3 tiden. Sedan tog jag och Julia bussen hem till henne . Hade en jättekul eftermiddag, jag kan väll säga så här  låten Tingeling tingeling har jag defenitift fått roliga minnen av. Vi åt lite mellis och sen fick vi fför oss att krypa in på Julias kattvind. Så vi kravlade (skojjar inte , var inte så lätt när det låg låder,böker och massa andra saker där inne . Men vi kom in iallafall och så hittade vi massa antekningböcker och annat och läste ur. Man kan ju säga så här, vi var (och kanske är?) inte bara lite roliga när vi var mindre . Sedan åt vi en jätte god middag oc h sen gick jag hem . Sedan jag kom hem har jag inte gjort så jätte mycket . Fixat några små grejer på engelska så nu är den klar att lämnas in och sen kollat lite på hjälp jag är med i en japansk tv-show . Tänkte fixa mina naglar nu som jag skulle jort igår men det blir idag istället.

Ha det så bra !

Louise

Oj då var det idag!?

Godmorgon! Blir ett jättekort inlägg mamma sa igår kväll:

- Jaa då ska vi ha utväklingssamtal imorgon bitti då!

Och herre gud hade glömt det totalt . Så jag ska åka kl.7 kommer ju somna på samtalet . Det börjar kl.7.15 så det blir nog en tuff skoldag eftersamtalet ♥ Aja , ha en underbar dag !

Glad och nöjd!

Känner mig på jättbra humör just nu! Har duschat, tagit bort allt smink, använt en lotion som luktar jättegott och strax ska jag fixa håret och sen naglarana .Behövde verkligen lite tid för mig själv nu på kvällen . Vad gör ni just nu ? ♥



Kläning ifrån lindex

Klänning Rosa

  Klänning

                                                                                            399,00 kr

   Hittade en söt Klänning i halterneckmodell. Snyggt till ett par gladiatorsandaler i härliga sommardagar! Ner till är volanger som jag bara älskar i år. Så himmla gulligt! Den finns i flera färgstälningar och kommer ifrån lindex. Lite vanligt att jag hittar något där brukar inte gilla deras kläder oftast men den är skulle jag inte ha något imot! ♥ ;)


Ny glass! ♥

 

Läste på blogg.se att det kommit dem här nya ben&jerrys glassarna . Låter super mumsit och speciellt för mig som inte tycker så mycket om för mycket choklad iglass (choklad smak)  Helt enkelt värt ett försök! ♥

Trött och läxor

Hejsan hoppsan!

Har ni haft en bra dag idag ? Själv så har jag haft det jätte bra . Sedan efter skolan gick jag hem och gjorde lite läxor och sen har jag bara tagit det lugnt . Är lite allergisk ockå så det var nog bra att jag gick hem efter skolan behöver vila extra mycket när det är allergi tider . Ja , jag har desvärre inte så myket mer att berätta för tillfället . Antagligen kommer det en dagens om en stund .

Kramar Louise



Jag i sommar ! ♥


Denna enkla outfit skulle iallafall jag inte ha något imot i sommar. Tänk dig det här med några snygga armband och ett gulligt diadem. Kan bigga upp vilken outfit som helst. Älskar verkligen Ray banen , Måste ha !! Och tycker att det är så himla snyggt med gladiatorsandaler . Ååååå Love it ! ♥ ♥

  
http://blogs.liverpooldailypost.co.uk/girlsbehavingstylishly/800px-RayBanWayfarer.jpg         





Min dag i ord

Hejsan hoppsan ! ♥

Har ni haft en bra dag ? Själv så har det vart bra , skolan var helt okej . Man kan ju inte ha lov jämt . Had elevensval på slutet och jag hade fått smått och gott som jag aldrig haft förut så jag blev nöjd  . Vi fick också veta att vi inte skulle till simmhallen imorgon, blir tydligen på någon fredag framöver istället . Ganska skönt tycker jag om jag ska vara helt ärlig .  Jag har inte så mycket mer att berätta om dagen . Nu på eftermiddagen ska jag leta fram lite papper hoppas att dem är hemma . Fixa lite små grejer i engelskan och läsa några sidor i en på som vi började på idag + att träna på repliker som jag måste kunna till söndag . Sen har jag ingen aning men vi får se vad som händer sen . Aa hur har eran dag sätt ut hitils ? Ska gå och ta mig en kopp te nu och sen så blir det efter schemat . ;)

Kramar , Louise

Dagens kommer snart också!

Dålig uppdatering och fint väder!

Tjenare! ♥

Har inte haft en bra blogg dag idag heller, sorry för det . Ska bättra mig !
Dagen började med att jag och min bror åkte för att köpa solbrillor till honom. Som vanligt så hittade jag några små saker eller aa ett armband ifrån Paris kate & I och ett deadem ifrån h&m . Hade tänkt mig att köpa ett deadem med en liten rosertt eller liknande men jag hittade inget. Någon som vet var det finns ? Tror att jag såg ett på ålens i city för någon vecka sen får kolla där. Men då blev det ett marinblått med lite grått inslag som flätat . Ganska gulligt och enkelt. Sedan var det armbandet som var så speciellt kanske. Men jag gillar när man sätter ihop flera olika armband så det var dags för ett till. Får bilder en annan dag orkar inte lägga in bilder nu ska antagligen användass i veckan. Efter det här så åkte jag till ip och träffade Julia och Thilda. Vi kollade på en match och träffade några vi kände fast sen så tröttnade vi och stack hem till thilda istället. Kollade där på film 27 dresses och sen skulle jag hem . Har inte gjort så mycket mer underdagen . Bara städat undan lite på rummet, bestämt kläder till morgon dagen, ätit middag och snart ska ja ta mig en dusch och måla på mitt nagellack . Ha en underbar kväll på lovet !

See ya ,
Louise



Dagens klädsel

Tjenare! Nu är jag tillbaka ibloggandet. Idag måste jag först en sväng till centrum, min brosha ska köpa solbrillor och sen ska jag träffa mina underbara kompisar ♥ Jaa, då var det sista dagen på lovet då. Var tar tiden vägen ? Ska fixa lite grejer , och sen vet jag inte för min buss går inte för om 40min . Suck, aja ha en bra dag!

Här kommer dagens !




Haha, tur att man inte ser mitt ansikte ser helt sjuk ut! Och sorry för lite mörka bilder!

Tee - Diesel
Brosch ( Stavning?) - Longchamp
Jeans - Gina
Mörkbruna gladiatorsandaler - Shestore
Mörkbrun väska - By Louise





Blogg paus överdagen?

Godmorgon underbara läsare!

Sovit gott? Blir lite bloggande idag p.g.a  att jag ska på hammarby match och sen till kusinerna. Ha en underbar dag!

Louise



Lite för mycket av det goda !

Har precis ätit en god köttbit och klyftpotatis till påskmiddag. Var verkligen super gott men ojojojoj vad mätt jag är! Mamma och pappa!, ni får inte laga så god mat snart ser man kanske ut som ett berg! Haha , nej det hoppas jag väll att jag inte gör. Jag ska ha en skön kväll med nagelfixning och så ska jag sy klart en kläning som jag började på lite smått igår. Man har ju så stor lust att använda vårkläder nu , det var ju så varmt idag!  Vad Lycklig jag blir. Tyvärr så är man ju jätte blek , men men det ska man nog ändra på snart. Ja  kanske ska berätta  lite om dagen då, har vart en stund med Thilda och julia . Och sen var ja i centrum en stund också. Min lillebror skulle köpa wii fit så jag gick runt lite grann i olika butiker . Såg ett par söta tajts i spets som jag funderar på lite smått, får se dem var ganska dyra för att vara tajts. Sen så har jag vart ute och prövat wii fit dårå. Man äger ju ! ♥ Imorgon blir det ju ingen dans för mig, har påsklov från den också. Trtåkigt, men jag och pappsen ska gå på hammarby match så det blir ju kul ändå. Kanske ska åka lite tidigare så jag hinner titta in på gina har kollat lite på hemmsidan och hittat lite som faller mig i smaken så vi får se.  Annars så har jag inte så mycket me att berätta tror jag. Idag så ska jag iallafall gå i säng tidigare än vad jag har gjort dem senaste nätterna, har vart ganska trött underlovet. Man måste ju vara uppvilad nu när skolan börjar igen. Har ingen vidare lust nu när det blivit så fint väder men men skolan måste man ju gå i så vad ska man göra åt det? Joo se det positiva med skolan . Nej nu tor jag att jag ska gå och sy klart kläningen. Kommer bilder på den när den är klar senare. Njut av solen oh ät inte för mycket av det goda ! Det är som vissa säger man ska sluta äta när det är godast!

Kramar Louise

Förlåt förlåt!

Föresten, i inlägget som heter monki aå kom inte bilden mer tyvärr vet inte vad det var för fel! Sorry sorry! Bilden vill fortfarande inte funka så jag kasnke lägger upp den en annan dag! Puss och hej sålänge! <3



Krusat hår ! ♥

 

 



Thilda och Julia krusade hela mitt hår idag, har fått jätt mycket volym av det även fast det inte syns på bilderna så bra. Haha, hoppas att jag har en bra hår dag imorgon så att jag inte måste förstöra det fina håret!

svart ♥ pärlor



- linne , H&M
- tajt kjol , gina
- tröja , adidas
- leggings , gina
- pärlhalsband , lindex

kolla in mitt hår ! har våfflat det och nu ser jag fan ut som en pudel !

JULIA

Monki

Tycker att dem här shortsen är jätte snygga. Anurlunda och lite högremidja. Dem kommer ifrån monki och kostar 250kr. Gillar verkligen monki roliga kläder till bra pris! ♥



Hiss eller diss?

påskafton

hej och glad påsk !
kom precis från thilda . var där idag med louise och umgicks . krusade louises och thildas hår och snackade . käkade pasta sallad med kyckling till lunch , det var skitgott ! åt det när vi sov där också , och det är verkligen asgott ! nu ska jag ta en dusch och sen ska jag till mormor och morfar på påskmiddag .

pussar
JULIA



finaste bilden på amanda !

Glad påsk allihop!

GLAD PÅSK! ♥

Vaknade tidigt idag av min lillebror som rusade in med ett ägg till mig . Klockan var nog inte mer än åtta så jag var helt död och det är jag fortfarande . Men tack iallafall för ägget och pengarna underbara familj! Fick ett jättesöt litet ägg iår gjort av mörkchoklad fylt med goda praliner och marsipan figurer. Tycker att det var jätte gulligt så det är  nästan synd att äta det . Har ni som vaknat fått något gulligt påsk ägg av era nära och kära? ♥ Idag på påskafton blir iallafall jag hemma med familjen . Ska grilla och ha det mysigt! Juste, man kan säga att jag fick en till present ska gå på hammarby hemmapremiären imorgon! Roligt roligt! Sedan blir det kusinerna. Hare bäst!

Louise




Söt va? Gjort av choklad och är choklad i . ♥


Långfredag!

Hej hopp! Har inte gjort så jätte mycket idag fixsat lite påskfint och åkt och köpt blommor med mamma. Iget speciellt . Så jag har inte så mycket mer att berätta just nu ikväll så ska jag tydligen till farmor. Så det är väll det jag ska göra hela kvällen sita hos en farmor och äta massa god påskmat, aja överlever . Har inget planerat under resten av lovet förutom att jag ska vara med lite kompisar. Japp, ha en underbar långfredag!  ♥

Louise

Lyckad kväll och städning!

Tjenare ! Går dagen blev jätte lyckad! Hade super kul och vi skrattade jätte mycket som vi alltid gör. Tack för en trevlig kväll ! Vi somnade rätt sent och gick upp ganska sent. Sen så skulle thilda till sina kusiner så jag och julia gick hem till julia och kollade på film. Kom hem för någon timme sen och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Ska städa lite senare och så tror jag att det blir grillning ikväll. Love it! Julia la föresten in lite bilder ifrån igår eftermiddag så ni kan kolla ! Ha en underbar påsk kväll !

Kramar
Louise




Tävling hos febb

Tänkte bara tipsa om en tävling på underbara febb.blogg.se . Själv är man ju såklart med!






onsdag eftermiddag



/JULIA

Maskara

Idag på morgonen när jag skulle använda min maskara märkte jag att hela maskara borsten var full med maskara. Tydligen så har någon liten plastgrej eller något åkt ner i maskara flaskan tror jag så att det inte tar något stopp och all maskara hamnar på maskara pinnern . Borde köpa en ny med vilken ska man ha ? Den som gick sönder är ifrån maybelline new york och jag gillade den jätte mycket men finns det någon annan bra som du gillar? Skicka en kommentar om vad den heter ! Behöver något förslag på vad jag ska köpa.

http://v-style.typepad.com/.a/6a00d83548242253ef01127937f62128a4-800wi
Denna har jag, gillar den men skulle kanske vilja pröva någon ny!

Sover över med bästa vännerna idag!

Är hemma igen :)
Dagen idag blev inte som jag sa imorse utan vi var hemma hos thilda istället och chilla var ute åt lunch spelade kort och kolla på film. Jätte bra dag idag tycker jag. Julia har bilder som ni kanske får idag/ imorgon antagligen imorgon för vi ska snart åka till thilda igen ska sova över där. Så det blir inte så mycket bloggande mer ikväll tror jag, ha en super härlig kväll och ta hand om varandra!

Kramar, LOUISE



Dagens:)

  

Tröja - Replay
Jeans - Zara
Ballerinaskor - H&m
Armband - Mulberry

Ha en fantastisk dag allihop!

Ip idag!

Godmorgon! Sovit gött? Idag blir dagen typ som igår ska nog till ip . Så jag ska göra mig klar nu! Puss oc hej!

Louise



Lite påskpynt!

Hejsan! Har haft en bra dag med julia och thilda. Började hos thilda och sedan så åkte vi till ip och sen till thilda igen. Sedan efter det vid typ 5-6 tiden blev jag hämtad . Åt pankakstårta till middag (nyttigt va?) med världens guligaste ungar! Sen så åkte jag och pappa in till stan för att sälja sin cykel och nu är jag hemma igen. Eller aa det var en stund sedan jag kom hem så jag har börjat att påskpynta lite också. Ska rota fram fjädrar har massor med olika någon stans är bara frågon om var och hänga upp dem i ett träd på tomten. Blir så fint då. Nej jag måste tyvärr dra nu, hör skrik där uppe det är tydligen dags för glass och bär haha, nyttigaste dagen idag va? inte precis men ha en bra kväll!

/ Louise

http://www.certec.lth.se/p%C3%A5skfj%C3%A4drar.JPG

Påskfjädrar i alla färger!


right round



har lyssnat massor på den här låten på sistonde , love !
JULIA

lovet

hej och förlåt för kass uppdatering , men jag har verkligen fullt upp nu på lovet . njuter för fullt av solen , hoppar studmatta , hänger på ip och lyssnar på musik . känns nästan lite som sommarlov faktiskt .. och i lördags , fyfan vilken kul kväll asså ! finns ett helt inlägg om det på balle och michaelas blogg , bland länkarna . söndag var också rolig och sen idag och igår har jag vart med thilda och lousie . var på ip på kvällen igår och idag . nu ska jag ta en dusch , ha det !

JULIA

Fint väder idag med!

Godmorgon alla glada!

Sovit gott? Själv så har sovit jätte bra och är pigg och glad! Och den älskade solen är ju uppe också härligt härligt! Idag ska jag vara ut med några kompisar antagligen vara ute och typ spela fotboll eller nått sånt tror jag. Vad ska ni göra idag då? Nepp, nu ska jag gå och äta frukost och göra mig iordning! Puss och hej leverpastej !

Louise


Härligt väder!

Tjenare! Sry för usel uppdatering idag men man kan ju bara inte sitta inne i det här härliga vädret ! Har vart ute hela dagen med thilda, julia och axel och typ spelat kort och hoppat stutsmatta . Var så länge sedan jag hoppat så det var kul. Så nu har jag precis ätit lite middag oich ska snart gå iväg till ip. Man måste ju bara utnytja värmen lixom. Men ha en bra kväll!

Pussar,
Louise



Faaan också !

Hej och godmorgon! Är skit sur för min lillebror väkte mig !! Aah det är ju allafall sol ute men jag är så sjukt trött och kan inte somna om. Nej nu ska jag gå och försöka somna om (som aldrig kommer att gå) Men puss så länge ! / L



Lista !

Har väldigt tråk så här får ni en lista!

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika smink borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(/) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
 



Imorgon är det påsklov!

Hemma ! Kom hem ifrån dansen för bara en liten stund sen. Gick bra, fick vara där vi ska vara på uppvisningen och det är jag verkligen glad för för nu har väldigt många bitar memorerat sig i mitt huvud . Lägntar tills uppvisningen. Nu ikväll så ska jag bara vila och ta det lugnt. Och så blir det lite mys med familjen också min pappa kom nyss hem ifrån åre så . Ska också läsa lite i en shopoholics bekännelser ( eller hur det nu stavas) och njuta av mina goda extra delight mint&chocolate. Jaa sen ska jag inte gå och lägga mig allt för sent , är så himla pollen allergisk så jag behöver sova.Åå låter som jag är dunder förkyld men det är jag inte.  Men ha en super kväll!  Ska jag iallafall ha.  Och juste imorgon är det ju första dagen på påsklovet.
Älskaaaaar lov!

Kram ,
Louise


Snart dans!

Tjenare ! Hade en jätte kul kväll igår , jag julia amanda alice och thilda hade en mysig kväll och vi satt typ ute till kl. 12 utan att dö. Sen sov jag och thilda över, aa vi hade det iallafall jätte mysigt! Och juste visst var det varmt igår? Jag hade ingen jacka utan bara jeansjacka och chinos och ballerina och jag frös inte alls. Super härligt ju! Nej jag ska tydligen äta lite nu och sen blir det dans ha det så bra! // L

GRATTIS FJORTIS !

och grattis alleballe gumman i efterskott ! puss på dig fjortis !


studsmattan

hejhej !
har vart här hos thilda hela dagen . kom hit i morse och käkade frukost och sen satte vi upp studsmattan . shit vad sommrigt det kändes ! första hoppen på mattan var verkligen härliga , det var så länge sen jag hoppade sist ! jag och thilda log som två idioter av lycka när vi hoppade , det är verkligen något speciellt med studsmattor .. sen har vi lagat pasta och kollat på house . ska dra hem snart för vi ska iväg till alice ikväll , roligtroligt .
puss på er , ha en bra lördag !

JULIA

Lite blogg under helgen!

Hej! Sorry för en jätte dålig updatering men det kommer nog bli så ganska mycket den här helgen, imorgon ska jag till uppsala sedan så ska jag sova hos en komis och så så jag tror inte att jag kommer att hinna blogg alls nästa underhelgen som den ser ut just nu. Men ha en super helg!

Louise


HIPP HIPP HURRA!!!!

GRATTIS ALLE-BALLE SOM FYLLER 14 IDAG!!!! HA EN RIKTIG KANONDAG!!!!
LOVE
M

Dagens



Linne - Monki
Kofta - Ginatricot
Chinos - Monki
Ballerina - Bronx
Väska - ?
+ Jacka och shal



Snart påsklov!

Tjenare och godmorgon! Sovit gott? Själv är jag pigg jag har ju sovmorgon på fredagar så jag behöver inte gå så tidigt! Det är nog också för att det är så fint väder ute, älskar vädret vårigt och varmt.  Som jag sa i förra inlägget så fyller världens bästa alice år idag, grattis grattis! Idag blir dagen inte så lång bara 4lektioner sedan påsklov! Jippi, vad ska ni göra på påsklovet då? Själv så blir jag hemma typ är med kompisar , kanske lite shopping och mys med familjen är nöjd med det jag! ♥

Dagens kommer strax! / L


Grraatttis !


Gratttis alice! ♥
14år idag, Hoppas du får en super dag idag ! Pussar och kramar Louise





Mysarkväll

Känner mig lite trött så jag ska gå och ta mig en varmdusch och sen hoppa ner i mjukiskläder sen blir det bara slapp hela kvällen. Måste också hjälpa min lillebror att göra ett kort han ska på "kallas" imorgon tydligen sovaöverparty . Han är fett stolt här så jag får nog hjälpa honom innan jag har fått hål i huvudet av allt tjattade ! Ha en super mysig kväll!

Kram,
Louise




vååååååååår !

heej !
har precis tagit en långdusch , känner mig jättefresh !
gud vad det har varit varmt idag ! och inte bara i solen , utan luften också , även när det blåser så är det inte kallt ! skitskönt , längtarlängtarlängtar tills sommaren kommer ! funderade på att ta ballerina på mig imoron , men jag tror jag tar och inviger mina beiga vårskor istället .
imoron är det ju fredag också , och sen påsklov !

pussis
JULIA

Min dag idag!

Hejsan!

Har ni haft en bra dag? Själv så har den vart ganska bra och så. Började med matte sedan så skulle vi iväg typ halva skolan och kolla på en musikal . Sedan var det värsta köerna till lunchen och jätte mycket folk så det blev jag lite trött av. Sen var det några lektioner till och sen slutatde vi. Överlevde dagen helt enkelt ! Sen så åkte jag thilda och julia hem till thilda . åt mellis skrattade målade thildas naglar och fixade några andra saker, har ju alltid skojjigt med er tjejor ! Glöm inte det ni. Sen blev det middag och nu ska jag "passa " min lille bror hela kvällen för pappa är bortrest och mamma ute med en tjejkompis så jag ska få honom att somna vid 9 får se hur det ska gå till!?! Haha , nej ha en bra torsag! Imorgon är det fredag , själv så har man ju bara 4lektioner kvar sedan lov känns rätt bra asså.
Puss på er sålänge!
 Louise




Gomorgon!

Godmorgon! Sovit gott? Själv är jag ganska pigg just nu vi får nog se vd jag säger senare bussen brukar söva en. Idag så ska vi iväg på någon teater med skolan, och sen vanlig dag och sen så blir det nog kompisar jag ska vara med. Hur ser eran dag ut? Måste göra mig klar nu men ha det bra ! // L



Rubrik?!

Haha, sålänge var jag ute ! VBlev kallt och mörkt rätt snabbt tyvär. Nu hade jag tänkt att gå och koka lite te och så och sen måla naglarna. Sen så vet jag faktiskt inte bara ta det lugnt!?! ja jag tror det är ganska slut efter dagen i morgon är det nya tag!

Puss så länge! Louise



Drar ut en stund !

Drar ut i den friska luften och spelar lite basket men broshan. Lägger in en något varmare outfit än vad jag hade på mig förut kan ju inte vara ute iden nu, blivit lite kallare nu på kvällem! See ya !



Shjorta - Ginatricot
Stickadtröja - lyle & scott
Jeans - Zara


Varmt ute !

Tjenare ! Är på super humör och sry sry för dålig updatering men har lixom inte haft tid, sry ska skärpa mig restan av veckan och nästa vecka är det ju lov så . Var i skolan, helt okej sen så var jag julia henke och jt kvar ett tag typ och sen stack jag och julia hem till julia. Sen så var jag hos min farmor och åt lite middag och nu är jag hemma! Det är ju värsta fina vädret ju. Vill gå ut en stund fåse hur det blir med det. Men förut idag så va det mellan 15-20 grader ute . Härligt värre nu kommer snart sommaren (!  Hoppas jag) ch juste hade ballerina skor på mig idag för första gången! Åå vad jag hade lägntat!  Här får ni en dagens också!



Lite dåliga bilder men men..

Marinblått linne med sidenband - Ginatricot
Kofta - ?
Jeans - Zara
 Marinblåa Ballerina skor - ASH
Jacka - Zara

/ Louise





love story



 " you'll be the prince and
I'll be the princess
it's a love story
baby just say yes "

I love the sunshine!

Tjo tjo!

är helt jäkla genomförkyld! gick hem från skolan för det känndes helt meningslöst att sitta och nora där. men jag va i skolan en stund och det känndes  jättetomt, eftersom jättemånga grabbs åkt till italien med fotbollslaget. jag fick höra att de skulle sammlas på ip 20 över 5 i morshe. och då hade dom ringt mig astidigt, men jag pallade verkligen inte svara... när jag kommit hem idag så satte jag mig vid soffan med nån singsang nässpray eller ngt som luktar helt mysko men den ska man typ ha under näsan, och den funkade så jag kan andas igen:) har gjort en massa te med en massa örter i och ätit massa ingerfära , jag har till och med ätit en citron som va super sur så jag hoppas jag bli frisk snart.!  men är det inte fler än jag som tycker att det är underbart att solen skiner för fullt ute! jag har hört att det ska bli 15 grader varm på fredag! woohooo! rena rama sommar´n ju! och nästa vecka är det påsklov! det låter i alla fall underbart i mina öron! men ha det bra och pssa på att njuta lite av livet gott folk!

pussar och STORA bamsekramar
M


RSS 2.0